- 22 Σεπ 2022, 08:17
Αυτό απλά δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Υποψιάζομαι ούτε εσυ, πιθανόν κανένας από το forum. Εκτος και αν έχουμε κάποιον εδώ μέσα να δουλεύει στις μυστικές υπηρεσίες.
Το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό το θέμα είναι ότι… δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το τι έγινε από την στιγμή που λείπουν τόσες πολλές πληροφορίες (και είναι η φύση του συμβάντος τέτοια που πιθανόν δεν γίνεται αλλιώς).
Όταν λοιπόν μου λείπουν πληροφορίες προτιμώ να παραδεχτώ ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ και να πω ότι ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΟ (ή ΔΕΝ θεωρώ πιθανό) και όχι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΙΝΕ αυτό ή εκείνο.
Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός όταν λέμε να αναλάβει τι ευθύνη, και πάλι δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί δεν είμαι στην θέση του. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να γίνει τόσο χοντρή βλακεία on my watch. Έχει συμβεί βέβαια σε ένα γνωστό μου:
https://www.iefimerida.gr/news/434053/t ... ati-vinteoΣτη συγκεκριμένη περίπτωση, θα ξεκινούσα ξηλώνοντας αυτόν που διέταξε την παρακολούθηση και πιθανόν θα αναδιοργάνωνα όλη την υπηρεσία. Και θα το έκανα όχι μόνο γιατί αυτό που συνέβη με εξέθεσε προσωπικά και έριξε σκιές στην χώρα, αλλά τράβηξε την προσοχή σε μια υπηρεσία η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για την ασφάλεια κάθε χώρας και που εκ φύσεως πρέπει να περνά απαρατήρητη.