- 13 Σεπ 2022, 11:29
Διάβασα όλο το thread, μιας και τον αγώνα τον είδα με το ζόρι... χθες βράδυ (και το Ολλανδικό, το έχω δει μισό, μιλάμε για κατάντια! Εγώ που κάποτε έβλεπα μέχρι και BTCC και WTCC και BSB και και... πάει γέρασα!).
Ειλικρινά ρε παιδιά, λες και βλέπαμε άλλο αγώνα και τα σχόλια που διαβάζω, πραγματικά μου φαίνονται εκτός τόπου και χρόνου! Συνοπτικά τι είδα εγώ:
-Μακράν, (πολύ) ταχύτερος ο συνδυασμός RBR και Verstappen, ο Perez σαφώς πιο αργός
-Ο Leclerc μπορεί να κατάφερε να πάρει την pole, αλλά ήταν σαφές πως δεν θα μπορούσε να παραμείνει εμπρός. Όταν μετά από τόσους γύρους δεν καταφέρνεις ν'απομακρυνθείς, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ πως στην επόμενη αλλαγή ελαστικών, θα χάσεις την θέση. Κι αυτό, φάνηκε ξεκάθαρα στο τέλος, όπου με ταχύτερη γόμα, δεν κάλυπτες την διαφορά.
-Ένας αγώνας που η Ferrari ΔΕΝ έκανε κάποιο λάθος. Απλώς δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την RBR. To πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτε.
-Πολύ ωραίο αγώνα ο Sainz, δείχνει πως πλέον προσαρμόστηκε στο μονοθέσιο κατ' εμέ.
-Ανεβασμένη η Mercedes, παραμένει τρίτο μονοθέσιο πίσω από RBR, και SF.
-Ναυάγιο η Alpine, τίποτε ιδιαίτερο η McLaren (έδειχνε στα ίσια ή και χειρότερα με την Williams), τα ίδια ή και χειρότερα η Alpha Tauri. Ελπίζω όντως ο Gasly να φύγει για Alpine, είναι ό,τι καλύτερο και για τους δύο.
-Haas και Sauber, σε πολύ ρηχά νερά, παραδόξως γι'ακόμη έναν αγώνα καλύτεροι οι μικροί από τους έμπειρους. Ο Mick Schumacher, εδώ και αρκετούς αγώνες, είναι καλύτερος από τον K. Magnusen. Ενώ συμφωνώ πως δεν έχει δείξει σημάδια μεγαλείου, εν τούτοις, νομίζω πως μια χαρά επιλογή είναι να παραμείνει στην Haas, παρά να πάει κάποιος σαν τον D. Ricciardo...
-Τέλος, η αποκάλυψη του αγώνα: Nyck de Vries, τι είναι αυτό που έκανες παιδάκι μου; Να μπεις στο Q2 και να είσαι διαρκώς στο Top10 (εκτός από την αλλαγή ελαστικών, που ΟΚ); Που ξεφτίλισες τον Latifi εντελώς; Τι άλλο πρέπει να κάνει ένας πιτσιρικάς rookie για να του δοθεί μια ευκαιρία; Τι παραπάνω έκανε ο Michael Schumacher στο Βέλγιο με την Jordan για να γίνει χαμούλης για την υπογραφή του μετά; Επίσης, driver of the day, οπότε FIA, φωνή λαού, οργή θεού κλπ κλπ. Κάντε κάτι και εσείς. Βάλτε 1-2 ομάδες ακόμη, λεφτά φέρνει η Liberty. O Andretti παρακαλάει να μπει.
ΥΓ: Δεν μπαίνω στην κουβέντα για το SC, γιατί δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Κακώς το συζητάτε ή ακούτε τις @@ρις του Horner που το λέει για να δικαιολογήσει την κλεψιά του Abu Dhabi.