Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Zeus
George_Prix έγραψε:Παντως εγω που δε θα εκανα με τιποτα το πειραματοζωο της Τεζλα, θεωρω οτι συνολικα το συστημα της κυριως σωζει ζωες, κυριως διευκολυνει οδηγικα, παρα το αντιθετο. Ασχετα πως το βαφτιζουν για να πουλησει περισσοτερο...

Βέβαια όταν το σύστημα κλείνει κάτι μιλισεκοντ πριν την πρόσκρουση/ατύχημα όποτε και το φταίξιμο πάει στον οδηγό, καθιστα τα δεδομένα αναξιόπιστα...

Προσωπικά είμαι υπέρ, διαφωνώ με τον τροπο που το προωθεί η Τεσλα (κανένας άλλος κατασκευαστής δεν λειτουργεί έτσι) και δεν πιστεύω ότι τελικά είναι εφικτό να έχουμε πλήρη αυτόνομη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες σύντομα (που η Τεσλα μας έλεγε μέχρι πρότινος ότι τα αυτοκίνητα της είναι έτοιμα εδώ και καιρό)..
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Zeus έγραψε:
George_Prix έγραψε:Παντως εγω που δε θα εκανα με τιποτα το πειραματοζωο της Τεζλα, θεωρω οτι συνολικα το συστημα της κυριως σωζει ζωες, κυριως διευκολυνει οδηγικα, παρα το αντιθετο. Ασχετα πως το βαφτιζουν για να πουλησει περισσοτερο...

Βέβαια όταν το σύστημα κλείνει κάτι μιλισεκοντ πριν την πρόσκρουση/ατύχημα όποτε και το φταίξιμο πάει στον οδηγό, καθιστα τα δεδομένα αναξιόπιστα...

Προσωπικά είμαι υπέρ, διαφωνώ με τον τροπο που το προωθεί η Τεσλα (κανένας άλλος κατασκευαστής δεν λειτουργεί έτσι) και δεν πιστεύω ότι τελικά είναι εφικτό να έχουμε πλήρη αυτόνομη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες σύντομα (που η Τεσλα μας έλεγε μέχρι πρότινος ότι τα αυτοκίνητα της είναι έτοιμα εδώ και καιρό)..

Φιλε δεν το συζηταμε, τις διαβαζω τις "αλητειες" που κανουν και με βρισκουν εντελως αντιθετο. Απλα γενικα θεωρω οτι η ζυγαρια ειναι στο συν με τη βοηθεια της Τεζλα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:
markvag έγραψε:Από τη μία τη θαυμάζω, γιατί κατάφεραν αντί να πληρώνουν να βάλουν τα κορόι... ε, τους πελάτες της να την πληρώνουν κιόλας για το προνόμιο να κινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά με ένα αδοκίμαστο και μη πιστοποιημένο προϊόν, από την άλλη, είναι καθάρματα, γιατί διαθέτουν ένα τέτοιο προϊόν στην αγορά...

markvag, κάποιοι από τους συνομιλητές σου έχουν αγοράσει Tesla, θεωρείς πως είναι κορόιδα, ενώ εσύ ο εξυπνος δηλαδή; :s_blush
Μπορείς να μην αγοράσεις αν θέλεις το FSD και ένα Tesla, αλλά στο ενδιάμεσο δεν πρέπει να ξεχνάς την ευγένεια που μας έχεις συνηθίσει στον τρόπο που συνδιαλέγεσαι.
:s_dunno

Όπως έχω πει, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αυτοκίνητα, πέρα από τα όποια ζητήματα αξιοπιστίας που έχουν. Άνετα θα έπαιρνα με leasing και σήμερα.

Το σχόλιο αναφέρεται στο FSD και ούτε καν στους αγοραστές, οι οποίοι αγοράζουν καλή τη πίστη ένα προϊόν. Αναφέρεται στην συμπεριφορά της Τέσλα απέναντι στους πελάτες της και την άποψη που δείχνει να έχει για αυτούς. Σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερθώ έτσι σε κάποιον που αγόρασε καλή τη πίστη ένα αυτοκίνητο ή ένα στοιχείο εξοπλισμού. Η Τέσλα αποδεικνύει από τις πράξεις της ότι τους θεωρεί κορόιδα. Όχι εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781228 Άρα, τα εκατομμύρια των αγοραστών Tesla, και οι εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν πληρώσει για το FSD κάποια χιλιάρικα επιπλέον, είναι κορόιδα και δεν βλέπουν πως τους κοροϊδεύει η εταιρεία; Μήπως όλοι αυτοί βλέπουν κάτι που εμείς δεν βλέπουμε; Αν τα πράγματα είναι τόσο χάλια για το FSD, δεν θα ακούγαμε, βλέπαμε, διαβάζαμε πολλούς να ζητάνε τα λεφτά τους πίσω; Τι διάβολο βρίσκουν όλοι αυτοί σε αυτό το ρημαδο-FSD που είναι μια απάτη που δεν δουλεύει όπως πολλοί έχετε καταλήξει;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#781242 Δηλαδή γύρο μας έχουμε οχήματά με το fsd που δεν κάνει αυτά που λέει και που οι οδηγοί τους το εμπιστεύονται να τους καθοδηγεί και έτσι νοιώθουν και ασφαλείς???.
Καλά κάνω και βάζω ένα άλλο αυτοκίνητο ανάμεσα στο δικό μου και σε Tesla προς το παρών...

.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#781252 Ελα ντε! Αν σε σκοτωσει γιατι ο οδηγος του θα θεωρει οτι λειτουργει σωστα, «τότε να το διορθώσουν, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις και τέλος».
Θα εχουν παρει δεδομενα ομως και στον ταφο σου θα πρεπει να γραφει με κεφαλαια οτι και εσυ μαζι με τον οδηγο, συνεβαλες για την εξελιξη.

Βεβαια εχω και μια αλλη απορια αλλα δεν νομιζω οτι ΚΑΙ αυτη θα απαντηθει...
Ποιος θα πιστοποιησει οτι το διορθωσαν και κυριως οτι το διορθωσαν σωστα;
Και απο κει που πχ επεφτε στις μοτοσυκλετες, τωρα πεφτει στα ποδηλατα;

Ή παλι θα ισχυει αεναως το «τότε να το διορθώσουν, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις και τέλος»
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#781259 Νομίζω ότι το debate περιστρέφεται γύρω από το ερώτημα: Αν το beta FSD της Tesla στην παρούσα φάση μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ατυχημάτων οποιασδήποτε κατηγορίας και σοβαρότητας, σε οποιοδήποτε ποσοστο, χωρίς να προκαλεσει αύξηση σε καμία κατηγορία ατυχήματος και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μηδενίσει τα ατυχήματα, το δεχόμαστε αν υπάρχουν αρκετά δεδομένα;

Γιατί, αν θυμάμαι καλά, και το ABS είχε γίνει δεκτό με επιφυλάξεις αλλά και το ESP...

Τα οποία στις πρώτες τους εκδοχές ήταν χρήσιμα μεν πρωτόγονα δε...

Και εμένα με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός beta αλλά προσπαθώ να το δω σφαιρικά και χωρίς την εμπάθεια που έχω στον Musk...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#781262 Μονο που κανενα απο τα 2 δεν αστοχουσαν, δεν σε αφηναν χωρις φρενα τα ABS και φυσικα δεν ξεγελουσε τους νομους της φυσικης το ESP.

Eδω εχουμε ενα συστημα που δεν κανει αξιοπιστα αυτο που λεει οτι κανει, δεν μπορεις να βασιστεις πανω του. Βεβαια η εταιρια το ιδιο λεει αλλα την ιδια στιγμη το πουλαει ως FSD, αλλα δεν ειναι τετοιο.

Εγω θα ελεγα οτι αυτο ειναι απατη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#781266 Δε νομιζω πως ξαφνικα τσιμπησε κατι τον Υ.V και τον μαρκοβαγγο που δεν εχουν "υψωσει τη φωνη τους" ποτε εδω και 10 χρονια τωρα, και ειρωνευτηκαν/μιλησαν με αγενεια στην ιδια σελιδα του ιδιου θεματος την ιδια μερα. Ηταφι, δε θα σου αρεσει η παρακατω παρατηρηση, αλλα imho εισαι ο ορισμος του φανμποι και δεν λειτουργεις αμεροληπτα

hint: μπες και χαζεψε λιγο στο fb group flat earth hellas, η πιο συχνη απαντηση σε οτιδηποτε τους χαλαει το παραμυθι ξερεις ποια ειναι?

Anonymous Founder έγραψε:Έχει απαντηθεί ήδη η ερώτησή σου.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#781268 Υπάρχει Facebook group "Flat Earth Hellas";

Όχι ότι το θεωρώ απίθανο ή ότι δεν τους έχω ικανούς, αλλά, αλήθεια τωρα;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#781269 ΕΝ ΝΟ ΕΙ ΤΑΙ. Με αντμιν τον g8777 πιθανοτατα. Δε φανταζεσαι ποσο ωραια περναω. Εκτος απο τις φορες που θελω να βγαλω τα ματια μου με δραπανοκατσαβιδο
Άβαταρ μέλους
By g8777
#781271 Βρε ΚΟΚΟΒΙΕ πότε να προλάβω να το τρέξω ΚΑΙ αυτό;;
Μέτρα.

Scuderia Ferrari Fans in Greece

Λόγια και εικόνες της Μαρίας Βογιατζάκη Ντουζα

Επιτροπή Σωτηρίας Χατζημεταλλαδων

Praktorinos PAOK Retro.

Foods with threatening auras.

Εκκλησία online.

Lada Life.

ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ
Άβαταρ μέλους
By Serf
#781283 Από το link που ανέβασα λίγο νωρίτερα προκύπτει, αν αληθεύει, ότι οι δοκιμές στο δρόμο δεν είναι ο μοναδικός τρόπος πιστοποίησης και προ Tesla.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:
Y.V έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε: τότε να το διορθώσουν, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις και τέλος.

Απλα τα πραγματα... :s_yes

Είναι εξαιρετικά απλά όντως. Το ίδιο κάνει οποιοσδήποτε κατασκευαστής αυτοκινήτων, άπειρα συμβάντα.
Ford και Firestone
https://en.wikipedia.org/wiki/Firestone ... ontroversy
Takata
https://www.nhtsa.gov/equipment/takata- ... 0inflators.

Τα δύο που θυμήθηκα. Η δεύτερη χρεωκόπησε κιόλας.
Οπότε, δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα;

Άρα αφού έχουμε και άλλες περιπτώσεις όλα είναι καλά? :hmmm:

Επίσης η Takata αν θυμάμαι καλά ήξερε τι γίνεται. Να υποθέσουμε ότι αντίστοιχα η Tesla ξέρει πως το σύστημα της δεν κάνει αλλά συνεχίζει και το πουλάει?