On topic…
Zeus έγραψε:Τσεκαρε το..Εγω δεν το εβαλα γιατι δεν φαινοταν τιποτα με τα polarized και το σκεφτηκα μαλλον μαλακισμενα...λες και το βραδυ φορας γυαλια...Σε max φωτεινότητα και αν το βάλεις στη "σωστή" θέση το βλέπω στο δικό μου με Oakley και με κατι φτηνά Quechua που έχω.
Giuseppe Busso έγραψε:Ωραίο. Βάλε και μια 4άδα Eibach Pro-Kit και θα με θυμηθείς. Τώρα κάνε το, που είναι καινούρια τα αμορτισέρ σου.
saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Ωραίο. Βάλε και μια 4άδα Eibach Pro-Kit και θα με θυμηθείς. Τώρα κάνε το, που είναι καινούρια τα αμορτισέρ σου.
Τι να τα κάνω ρε μπούσε; Για 2-3 "βόλτες" που θα κάνω δεν αξίζει.

Giuseppe Busso έγραψε:saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Ωραίο. Βάλε και μια 4άδα Eibach Pro-Kit και θα με θυμηθείς. Τώρα κάνε το, που είναι καινούρια τα αμορτισέρ σου.
Μόνο όφελος θα έχεις και εξηγούμε:
- εμφάνιση
- θα γίνει πιο σταθερό αφού θα εξαλείψει τις χαζοταλαντώσεις
- θα γίνει πιο άνετο εξαιτίας της τεχνοτροπίας κατασκευής των Eibach με το σπείρωμα του ελατηρίου
απλά θα ήθελα να ξέρω τι αμορτισέρ φοράς αν γίνεται

saxon_747 έγραψε:Don't do it PhaedonGiuseppe Busso έγραψε:saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Ωραίο. Βάλε και μια 4άδα Eibach Pro-Kit και θα με θυμηθείς. Τώρα κάνε το, που είναι καινούρια τα αμορτισέρ σου.
Μόνο όφελος θα έχεις και εξηγούμε:
- εμφάνιση
- θα γίνει πιο σταθερό αφού θα εξαλείψει τις χαζοταλαντώσεις
- θα γίνει πιο άνετο εξαιτίας της τεχνοτροπίας κατασκευής των Eibach με το σπείρωμα του ελατηρίου
απλά θα ήθελα να ξέρω τι αμορτισέρ φοράς αν γίνεται
Εμφάνιση δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Χαμηλό μου φαίνεται άλλωστε.
Πιο σταθερό οκ, αλλά που θα το εκμεταλλευτώ; Η αλήθεια είναι ότι, υπό συνθήκες, κάνει λίγο τραμπάλα μπρος πίσω.
Δεν ξέρω τι αμορτισέρ φοράει, δεν μπορώ να δω εύκολα, θα προσπαθήσω. Μπορούμε να το βρούμε με άλλο τρόπο;
Από την άλλη, ένα πιο κοντό ελατήριο, δε θα ζορισει περισσότερο τα αμορτισέρ; Φοβάμαι ότι θα βρίσκουν τέρμα.
dimik έγραψε:Ναι είναι καλύτερο στις στιγμές ξεκ@βλωματος, ναι είναι πιο σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες στην εθνική, δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά θόρυβο και μείωση της άνεσης στο υπόλοιπο 80% των μετακινήσεων.
Αν θέλεις να βάλεις λίγο πιο σκληρές αναρτήσεις οκ, αλλά μην πειράξεις ελατήρια.
< >
edmond έγραψε:C-class ?
drdino έγραψε:edmond έγραψε:C-class ?
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]