Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#780490 Δε το είχα σκεφτεί καν .Καταρχήν το Mazda έχει το HUD στο βασικό εξοπλισμό και επισης έχω χρόνια να φορέσω polarized γυαλια.
Θα το δοκιμάσω πάντως αν βρω polarized ...
Το Volvo φοβερό.Και εμείς έχουμε και ένα XC90 πλέον στην οικογένεια σε αντικατάσταση του allroad!
Άβαταρ μέλους
By mirage
Zeus έγραψε:Τσεκαρε το..Εγω δεν το εβαλα γιατι δεν φαινοταν τιποτα με τα polarized και το σκεφτηκα μαλλον μαλακισμενα...λες και το βραδυ φορας γυαλια... :oops:
Σε max φωτεινότητα και αν το βάλεις στη "σωστή" θέση το βλέπω στο δικό μου με Oakley και με κατι φτηνά Quechua που έχω.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Ωραίο. Βάλε και μια 4άδα Eibach Pro-Kit και θα με θυμηθείς. Τώρα κάνε το, που είναι καινούρια τα αμορτισέρ σου.

Τι να τα κάνω ρε μπούσε; Για 2-3 "βόλτες" που θα κάνω δεν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
saxon_747 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Ωραίο. Βάλε και μια 4άδα Eibach Pro-Kit και θα με θυμηθείς. Τώρα κάνε το, που είναι καινούρια τα αμορτισέρ σου.

Μόνο όφελος θα έχεις και εξηγούμε:

- εμφάνιση
- θα γίνει πιο σταθερό αφού θα εξαλείψει τις χαζοταλαντώσεις
- θα γίνει πιο άνετο εξαιτίας της τεχνοτροπίας κατασκευής των Eibach με το σπείρωμα του ελατηρίου

απλά θα ήθελα να ξέρω τι αμορτισέρ φοράς αν γίνεται
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#780532 Από σπόντα πήρα μεγαλύτερη έκδοση κ βρέθηκα με HUD σε yaris. Το θεωρούσα ακριβό γκατζετ, αλλά με έχει βολεψει παρά πολύ. Δεν κοιτάω καθόλου τη μικρή οθόνη στο ταμπλό κ όλες οι σημαντικές πληροφορίες είναι εκεί.

Σήμερα περιφερειακός Θεσσαλονίκης όλα κόκκινα... Αυτόματο κιβώτιο κ ACC κ όλα γίνονται πιο εύκολα....ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

- εμφάνιση
- θα γίνει πιο άνετο εξαιτίας της τεχνοτροπίας κατασκευής των Eibach με το σπείρωμα του ελατηρίου

Εμφάνιση δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Χαμηλό μου φαίνεται άλλωστε.

Πιο σταθερό οκ, αλλά που θα το εκμεταλλευτώ; Η αλήθεια είναι ότι, υπό συνθήκες, κάνει λίγο τραμπάλα μπρος πίσω.

Δεν ξέρω τι αμορτισέρ φοράει, δεν μπορώ να δω εύκολα, θα προσπαθήσω. Μπορούμε να το βρούμε με άλλο τρόπο;

Από την άλλη, ένα πιο κοντό ελατήριο, δε θα ζορισει περισσότερο τα αμορτισέρ; Φοβάμαι ότι θα βρίσκουν τέρμα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
saxon_747 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

- εμφάνιση

Εμφάνιση δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Χαμηλό μου φαίνεται άλλωστε.

Πιο σταθερό οκ, αλλά που θα το εκμεταλλευτώ; Η αλήθεια είναι ότι, υπό συνθήκες, κάνει λίγο τραμπάλα μπρος πίσω.

Δεν ξέρω τι αμορτισέρ φοράει, δεν μπορώ να δω εύκολα, θα προσπαθήσω. Μπορούμε να το βρούμε με άλλο τρόπο;

Από την άλλη, ένα πιο κοντό ελατήριο, δε θα ζορισει περισσότερο τα αμορτισέρ; Φοβάμαι ότι θα βρίσκουν τέρμα.
Don't do it Phaedon

Δεν είναι ο ρόλος του αυτοκινήτου τέτοιος.

Το λέω εγώ που φοράω Bilstein B6 στην BMW και ο αδερφός μου eibach kit με coilover σε Α4.

Ναι είναι καλύτερο στις στιγμές ξεκ@βλωματος, ναι είναι πιο σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες στην εθνική, δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά θόρυβο και μείωση της άνεσης στο υπόλοιπο 80% των μετακινήσεων.

Αν θέλεις να βάλεις λίγο πιο σκληρές αναρτήσεις οκ, αλλά μην πειράξεις ελατήρια.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimik έγραψε:Ναι είναι καλύτερο στις στιγμές ξεκ@βλωματος, ναι είναι πιο σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες στην εθνική, δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά θόρυβο και μείωση της άνεσης στο υπόλοιπο 80% των μετακινήσεων.

Αν θέλεις να βάλεις λίγο πιο σκληρές αναρτήσεις οκ, αλλά μην πειράξεις ελατήρια.

< >

Στην εθνική έως τα 160 είναι μια χαρά, ακλόνητο. Παραπάνω δεν πάω

Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω αμορτισέρ θα το σκεφτώ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
drdino έγραψε:
edmond έγραψε:C-class ? :shifty:

:s_dunno

Βασικά από την μέση και πίσω, έτσι όπως είναι η γωνία της φωτό, μοιάζει αρκετά με την C class. Μου έκανε λιγάκι εντύπωση. :)