Αυτό θα μπορούσε να γίνει άνετα παντού όπου έχει θαλλασα, ώστε να αποκτούν τα παιδάκια μια βασική κολυμβητικη παιδεία.
< >
panos2171 έγραψε:Καλά στην επαρχεία το θεωρώ θαύμα να υπάρχει λειτουργικό αξιοπρεπές κολυμβητήριο.
Geralt έγραψε:panos2171 έγραψε:Καλά στην επαρχεία το θεωρώ θαύμα να υπάρχει λειτουργικό αξιοπρεπές κολυμβητήριο.
γιατι βρε πανο?
Ξερω απο πρωτο χερι οτι των Σερρων και της Αλεξανδρουπολης ειναι πολυ καλα
Των Σερρων απο το Δημοτικο των Μελισσιων που παω τωρα ειναι σιγουρα καλυτερο
panos2171 έγραψε:Γιατί δεν έχει και τόσο μεγάλη ζήτηση.
panos2171 έγραψε:Geralt έγραψε:panos2171 έγραψε:Καλά στην επαρχεία το θεωρώ θαύμα να υπάρχει λειτουργικό αξιοπρεπές κολυμβητήριο.
γιατι βρε πανο?
Ξερω απο πρωτο χερι οτι των Σερρων και της Αλεξανδρουπολης ειναι πολυ καλα
Των Σερρων απο το Δημοτικο των Μελισσιων που παω τωρα ειναι σιγουρα καλυτερο
Γιατί δεν έχει και τόσο μεγάλη ζήτηση.
Geralt έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλα ακομα βλεπω παιδια να μπαινουν στην θαλασσα φαγωμενα, ακομα ακουω γονεις να λενε "βγες να φας μια μπουκια και ξαναμπαινεις"
ναι, ειναι απιστευτο
κολυμπουσα 20 χρονια και σε εποχες που τα περιφερειακα κολυμβητηρια δεν ηταν και οτι καλυτερο
Απο το ΝΟ Αλεξανδρουπολης μεχρι τον Αλμπατρος. Απο περιφερειακους αγωνες (Νιοβεια, Ναυτικη Εβδομαδα) μεχρι Πανελληνιο, οπου εχω χρυσο στο 50αρι ελευθερο με 22 κατι νομιζωτο σωτηριο ετως '96 η '97
Εχω προλαβει κολυμβητηρια χωρις οροφη (Ποσειδωνιο, Κομοτηνη, Καβαλα) μεχρι τα πιο "κυριλε" που ηταν τα κολυμβητηρια της Αλεξανδρουπολης, των Σερρων και της Κοζανης
Θελω να πω, στην περιφερεια ηδη υπηρχαν κολυμβητηρια απο το '80
Απλα οι μαναδες πολλες φορες απορριπτουν την κολυμβηση επειδη θα "κρυωσει το παιδι", "θα κολλησει αρρωστιες"
Corto Maltese έγραψε:Geralt έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλα ακομα βλεπω παιδια να μπαινουν στην θαλασσα φαγωμενα, ακομα ακουω γονεις να λενε "βγες να φας μια μπουκια και ξαναμπαινεις"
ναι, ειναι απιστευτο
κολυμπουσα 20 χρονια και σε εποχες που τα περιφερειακα κολυμβητηρια δεν ηταν και οτι καλυτερο
Απο το ΝΟ Αλεξανδρουπολης μεχρι τον Αλμπατρος. Απο περιφερειακους αγωνες (Νιοβεια, Ναυτικη Εβδομαδα) μεχρι Πανελληνιο, οπου εχω χρυσο στο 50αρι ελευθερο με 22 κατι νομιζωτο σωτηριο ετως '96 η '97
Εχω προλαβει κολυμβητηρια χωρις οροφη (Ποσειδωνιο, Κομοτηνη, Καβαλα) μεχρι τα πιο "κυριλε" που ηταν τα κολυμβητηρια της Αλεξανδρουπολης, των Σερρων και της Κοζανης
Θελω να πω, στην περιφερεια ηδη υπηρχαν κολυμβητηρια απο το '80
Απλα οι μαναδες πολλες φορες απορριπτουν την κολυμβηση επειδη θα "κρυωσει το παιδι", "θα κολλησει αρρωστιες"
Ο Ποπόφ είσαι ρε φίλε;![]()
Corto Maltese έγραψε:Τότε στα 22 έτρεχε ο Ποπόφ που ήταν και αήττητος (σχεδόν) άρα νομίζω ότι το δικό μας το ρεκόρ ήταν πάνω από τα 23Μπορεί
Anonymous Founder έγραψε:Τα ανοιχτά και θερμαινόμενα, είναι μια χαρά αν δεν έχει έξω ψύχος. Υποθέτω πως στην Αττική, κολυμπάς άνετα όλο το χρόνο, εκτός από μέσα Νοεμβρίου με αρχές Μαρτίου. Αλλοι πάλι λένε πως είναι ΟΚ. Προσωπικά, δεν θα τολμούσα να είμαι με μαγιό και έξω να έχει 5 βαθμούς, ούτε θα έστελνα το παιδί μου να κάνει κάτι τέτοιο. Να μάθει μπάνιο είπαμε, όχι να προπονηθεί για το Iditarod.
Anonymous Founder έγραψε:Τα ανοιχτά και θερμαινόμενα, είναι μια χαρά αν δεν έχει έξω ψύχος. Υποθέτω πως στην Αττική, κολυμπάς άνετα όλο το χρόνο, εκτός από μέσα Νοεμβρίου με αρχές Μαρτίου. Αλλοι πάλι λένε πως είναι ΟΚ. Προσωπικά, δεν θα τολμούσα να είμαι με μαγιό και έξω να έχει 5 βαθμούς, ούτε θα έστελνα το παιδί μου να κάνει κάτι τέτοιο. Να μάθει μπάνιο είπαμε, όχι να προπονηθεί για το Iditarod.
Μετα χτυπαγαμε κι ενα εκλερ
(δεν υπαρχει τελειωτερο πραγμα μετα απο προπονηση )
Σοβαρά πάντως υπήρξε ΕΝΑΣ άνθρωπος που να είδε Μάκ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]