Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
23%
0
N/A
2
15%
0
N/A
4
31%
0
N/A
1
8%
2
15%
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
diplomat έγραψε:Μόνο για το κομμάτι της όποιας πιθανής αποζημίωσης φαντάζομαι (γόητρο κτλ), γιατί αναφορικά με το να οδηγήσει για την Αλπινάρα, εάν είναι να γίνουμε μπίλιες για να ρθει, ε, τί να τον κάνουμε.

Δεν θα γινει ντορος για να μην χασουν το κελεπουρι ( θυμιζω, protege του Κορτο :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: ) , θα τον διεκδικησουν μονο και μονο για να δηλωσουν οτι δεν παιζει κανεις με την Ρενο. :adminpower:

Κανεις;

Οχι.

Σε ενα μικρο χωριουδακι της Ισπανιας........ :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#779656 Αν ήθελαν να περάσουν μήνυμα οι αλπινεοι θα τον είχαν στο Σπα με τα χρώματα της ομάδας να τον δείχνουν οι κάμερες...Λες και δεν είχαν τόσες άλλες μέρες να τον έχουν στο simulator...(που αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτο)

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#779665 Κανείς δε θα ήθελε να χάσει το καλύτερο βιογραφικό πριν την Φ1 των τελευταίων Χ ετών και μάλιστα τζάμπα. Και ο Σέρτζαντ και ο Χέρτα και ο Πάτο και ο Ντούχαν, μπορούν να πάρουν καρέκλα χωρίς θέμα. Όπως βλέπουμε και από τον Ζου οι νέοι έρχονται πολύ πιο έτοιμοι. Αλλά ο Πιάστρι δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και ας έχει πρώτη συμπεριφορά Νάντο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#779670 Δυο λόγια για τον αγώνα κι από εμένα.
Νομίζω πως πλέον είδαν και οι τυφλοί πως το καλύτερο μονοθέσιο είναι RB και μάλιστα μακράν. Δεν καταλαβαίνω τον αυτιστικό τρόπο που κάποιοι επιμένουν πως δεν είναι έτσι, αλλά δεν θα καθίσω και να το σχολιάσω, ούτε θέλω να μπω σε τέτοιον διάλογο.
Ο Max έφτασε πρώτος στο 1/3 του αγώνα και το SC βοήθησε, αλλά και χωρίς αυτό πάλι θα ήταν πρώτος πριν τα μισά. Η Ferrari δεν ήταν πραγματική απειλή, αφού ουσιαστικά έχασε από την Mercedes (ο εξαιρετικός χθες Russell πέρασε στην πίστα και καθαρά τον Leclerc).
Η Ferrari γι'ακόμη μία φορά ένα ναυάγιο, η Mercedes ενώ έδειχνε χάλια στις δοκιμές, είχε πολύ καλό pace αγώνα, και τον Russell σε εξαιρετική μέρα και σε κάκιστη τον LH που θυμήθηκε τον κακό του εαυτό. Συμβαίνουν και στους καλύτερους. Αυτό δεν δικαιολογεί την @@ρια του Alonso επίσης. Απαράδεκτο αυτό που είπε.
Ναυάγιο και ο Perez με τρελή διαφορά από τον Verstappen, παρόλο που έχει το καλύτερο μονοθέσιο του grid. Αν και όσο είναι υπάκουος και φέρνει τα αποτελέσματα, κανείς δεν θα τον διώξει.
Η χθεσινή υπεροπλία της RB ήταν τρομακτική, και αν συνεχίσει έτσι, θα δούμε πολλούς βαρετούς αγώνες από δω και πέρα.
Πολύ καλό αγώνα εκτός από τον MV, o Russell ασφαλώς, ο Ocon, ο Vettel και ο Albon.
Γενικώς, ναυάγιο η McLaren και πολύ βελτιωμένη η Alpine, o Piastri καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί θα έλεγα...
Ο αγώνας εμένα μου άρεσε πάντως, δεν τον βρήκα καθόλου βαρετό, και θα ξαναπώ πως το Spa δίνει πάντα πολύ ωραίους αγώνες, σχεδόν ανεξαρτήτως... οχήματων. Και WEC αν δείτε, είναι πολύ ωραίο. Σπάνιο επίσης πως ετούτη την φορά δεν είδαμε ούτε στάλα βροχής.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#779726 Καλός ήταν ο αγώνας αν και τον χάλασαν η τεράστια υπεροχή της Red Bull και η εγκατάληψη του Hamilton.
-Ξεκάθαρα λάθος του Lewis στην φάση με τον Alonso, οι δηλώσεις μετά δείχνουν αυτό που ξέρουμε όλοι για μια ακόμη φορά.
-Η μεγάλη τελική της Williams βοήθησε τον πολύ καλό Albon να μπει στους βαθμούς
-Η Alpine είναι άνετα 4η και η μόνη μάχη που φαίνεται να έχει απομείνει είναι αυτή μεταξύ Mercedes-Ferrari με την Ferrari σαφώς πιο γρήγορη στα qualy και την Mercedes καλύτερη σε όλα τα υπόλοιπα.
-Ενώ η χρονιά ξεκίνησε με Max και Perez πολύ κοντά, πλέον έχουμε επιστροφή στις τεράστιες διαφορές. Οπότε η Red Bull έφερε το μονοθέσιο εκεί που το θέλει ο Max και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί σε κάθε αγώνα.

Αν και τα καινούργια μονοθέσια είναι σαφώς επιτυχημένα πάμε για μια πολύ βαρετή χρονιά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Legends Εικόνα

Tapatalk

Μονο και μονο πο εχουν τον Clark ως περιπου υποσημειωση κατω απο τα παπαρια του ΜΑΞΑΡΟΥ....καταλαβαινεις σε ποιους απευθυνεται το συγκερκιμενο.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
Geo f1 έγραψε:Legends Εικόνα

Tapatalk

βλεποντας την εικονα αυτη πιστευω οτι ο Μαχ πρεπει να'ναι ο κορυφαιος ολων των εποχων.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#779750 Τι να κάνουμε. Τα επιτεύγματα πρέπει να αποτυπώνεται κάπου. Ή επειδή τα κάνει ο Μαξαρος να μην τα αναφέρουμε?

Και ο Σουμι πάντως το 95 είχε κάνει φοβερο αγώνα. Είχε πάει να πετάξει 2-3 φορές τον Χιλ εκτός αλλά οκ. Πταισματα

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By g8777
#779756 Τι λε ρε παιδί μου, ώστε μετράνε τώρα τα στατιστικά; Αναρωτιέμαι τί άλλαξε.

Γκρεο πολλά κεράσια μας τάζεις με τον Πιαστρι, κανόνισε να δούμε κάνα Vandoorne.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
uncle_nontas έγραψε:Εν τω μεταξύ άσχετο, αλλά με τα νέα πατώματα μάθαμε τι έγινε;
Ναι, τον ήπιαν όλοι πλην Red Bull

Ειδικά ο Γιωργάκης ο Ράσελ που το είχε θέσφατο ότι θα μαζεύανε τη διαφορά, πρέπει να το μπούκωσε καλά. Την επόμενη φορά, κράτα τα για τον εαυτό σου Φονέα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#779771 Ακριβώς. Και στην Blanchimont πριν το chicane είχαμε αρκετό porpoising (πιο έντονο σε σχέση με τα τελευταία grand prix) για όλους σχεδόν. Πλην RB εννοείται που ήταν σα να οδηγούσαν πάνω σε μαγικό χαλί.
Δεν ξέρω αν έφταιγε η πίστα αλλά φάνηκε σα να αυξήθηκε πάλι το porpoising. :hmmm: