- 29 Αύγ 2022, 11:16
Δυο λόγια για τον αγώνα κι από εμένα.
Νομίζω πως πλέον είδαν και οι τυφλοί πως το καλύτερο μονοθέσιο είναι RB και μάλιστα μακράν. Δεν καταλαβαίνω τον αυτιστικό τρόπο που κάποιοι επιμένουν πως δεν είναι έτσι, αλλά δεν θα καθίσω και να το σχολιάσω, ούτε θέλω να μπω σε τέτοιον διάλογο.
Ο Max έφτασε πρώτος στο 1/3 του αγώνα και το SC βοήθησε, αλλά και χωρίς αυτό πάλι θα ήταν πρώτος πριν τα μισά. Η Ferrari δεν ήταν πραγματική απειλή, αφού ουσιαστικά έχασε από την Mercedes (ο εξαιρετικός χθες Russell πέρασε στην πίστα και καθαρά τον Leclerc).
Η Ferrari γι'ακόμη μία φορά ένα ναυάγιο, η Mercedes ενώ έδειχνε χάλια στις δοκιμές, είχε πολύ καλό pace αγώνα, και τον Russell σε εξαιρετική μέρα και σε κάκιστη τον LH που θυμήθηκε τον κακό του εαυτό. Συμβαίνουν και στους καλύτερους. Αυτό δεν δικαιολογεί την @@ρια του Alonso επίσης. Απαράδεκτο αυτό που είπε.
Ναυάγιο και ο Perez με τρελή διαφορά από τον Verstappen, παρόλο που έχει το καλύτερο μονοθέσιο του grid. Αν και όσο είναι υπάκουος και φέρνει τα αποτελέσματα, κανείς δεν θα τον διώξει.
Η χθεσινή υπεροπλία της RB ήταν τρομακτική, και αν συνεχίσει έτσι, θα δούμε πολλούς βαρετούς αγώνες από δω και πέρα.
Πολύ καλό αγώνα εκτός από τον MV, o Russell ασφαλώς, ο Ocon, ο Vettel και ο Albon.
Γενικώς, ναυάγιο η McLaren και πολύ βελτιωμένη η Alpine, o Piastri καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί θα έλεγα...
Ο αγώνας εμένα μου άρεσε πάντως, δεν τον βρήκα καθόλου βαρετό, και θα ξαναπώ πως το Spa δίνει πάντα πολύ ωραίους αγώνες, σχεδόν ανεξαρτήτως... οχήματων. Και WEC αν δείτε, είναι πολύ ωραίο. Σπάνιο επίσης πως ετούτη την φορά δεν είδαμε ούτε στάλα βροχής.