otso έγραψε:Προς HF .Eννοεις μαλλον απο το σχολειο καποιες ωρες απο το μαθημα της γυμναστικης ετσι; ωστε να μαθουν ολα τα παιδια κολυμπι καθως για πολλους γονεις (εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα )ειναι μη δυνατο Γιατι εκτος απο τα μπασταρδα της ανωτατης αρχης εχουμε και τα μπασταρδακια που θα μπορουσαν να πιεσουν αλλά θα ηταν φοβερο ξεβολεμα.
Προσωπικα μετα απο 17 χρονια που ηταν τα παιδια μου στα σχολεια δεν εχω δει ποτε γυμναστη να τους κανει κατι , μαλλον δεν εχω δει ποτε τον γυμναστη την ωρα της γυμναστικης ,εκτος ισως στο δημοτικο που επαιζε καμμια φορα μαζι τους .
Γυμναστικη στο σχολειο σημερα ειναι πεταμα 2 μπαλες και καντε οτι θελετε . Ισως το μονο αξιο λογου στο λυκειο να ηταν οταν βαριοταν ο γυμναστης και του ματωναν απο το ξυσιμο που πηγαινε για περπατημα και τους επαιρνε μαζι του .
Τι να σου πω otso, μακάρι να το έκαναν τα δημόσια σχολεία, αλλά και χωρίς αυτά, ένα δημοτικό γυμναστήριο τι κόστος έχει; 20, 30 άντε 40€ το μήνα. Θα το πας 1 χρόνο (και πολύ λέω) για να μάθει κολύμπι.
Πολλοί δεν έχουν βέβαια ούτε αυτά τα λεφτά και το καταλαβαίνω. Αλλά το κολύμπι είναι απαραίτητο, αν δεν έχεις λεφτά, προσπάθησε να το μάθεις το παιδί μόνος σου να κολυμπάει. Δεν γίνεται να το αφήνεις χωρίς αυτή την βασική γνώση.
Αυτό που είπες για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα δεν το κατάλαβα να πω την αλήθεια. Τα κολυμβητήρια είναι ανοιχτά και το βράδυ, βλέπω και στην γειτονιά μου το δημοτικό κολυμβητήριο που έρχονται οι γονείς και παίρνουν τα παιδιά την ώρα που γυρίζω κι εγώ από την δουλειά, άρα γίνεται και για όλους.

είναι πιο εύκολο.
(ΟΚ, ήταν ερείπιο...)