Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#755008 Αλλάζουμε στρώμα κάθε 10 χρόνια περιπου. Αυτή την στιγμή εχουμε ενα media strom το οποίο αγοράσαμε πριν 8,5 χρόνια και έχει αρχίσει και πεφτει.

Εχω φίλους που ορκίζονται στα Tempur, αλλά πολλα τα λεφτά και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Ζεσταίνομαι ευκολα και γυρίζω πολλες φορες στον υπνο μου. Ένα στρώμα που χώνεσαι μέσα του ίσως να μην είναι καλή ιδέα και 1.700€ για δοκιμή είναι πολλα.

@fot, αν είσαι Αθήνα έχει stock house της media strom στο Χαϊδάρι επί της Λ. Αθηνών. Αγοράζεις στρώμα στην μισή τιμή.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
fot έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! σίγουρα δεν είναι το φόρουμ κατάλληλο για αυτή την ερώτηση, αλλά αφού εδω συμμετέχω, εδώ θα ρωτήσω.

Είμαι σε αναζήτηση νέου στρώματος ύπνου, είδαμε βιαστικά καποια στρώματα μεταξύ των οποίων Media Strom και κανα δυο ακόμα που μου διαφεύγουν. το ζητούμενο είναι να είναι σχετικά σκληρό αλλά και άνετο με σκοπό να ικανοποιήσει το μέγιστο, αφήνοντας στην άκρη το κόστος.

έχετε καθόλου εμπειρία με στρώματα ρε παιδιά;; φύγαμε για media strom ή παίζουν καλύτερες εταιρίες;;

Εμενα θα ακους που δεν μπορω να κοιμηθω απο τη στενοχωρια μου για τα τεκταινομενα στην Φορμουλα Ενα. :s_cry :s_cry :s_cry

Τεμπουρ και Sealy.

Θα σου αλλαξουν δραματικα την ποιοτητα του υπνου σου. :adminpower:

Δεν πα να κοστιζει 2000 το τετραγωνικο, τα αξιζουν. :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 13 Μαρ 2022, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By fot
#755215 Τελικά καταλήξαμε σε media strom. Έπαιζε ακόμα -50% σε κάποια καλά μοντέλα και μας άρεσε ένα.

Θα ήθελα να δω και candia κάποια στιγμή.

< >
Άβαταρ μέλους
By fot
#755216 Τελικά καταλήξαμε σε media strom. Έπαιζε ακόμα -50% σε κάποια καλά μοντέλα και μας άρεσε ένα.

Θα ήθελα να δω και candia κάποια στιγμή.

< >
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλάζουμε στρώμα κάθε 10 χρόνια περιπου. Αυτή την στιγμή εχουμε ενα media strom το οποίο αγοράσαμε πριν 8,5 χρόνια και έχει αρχίσει και πεφτει.

Εχω φίλους που ορκίζονται στα Tempur, αλλά πολλα τα λεφτά και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Ζεσταίνομαι ευκολα και γυρίζω πολλες φορες στον υπνο μου. Ένα στρώμα που χώνεσαι μέσα του ίσως να μην είναι καλή ιδέα και 1.700€ για δοκιμή είναι πολλα.

@fot, αν είσαι Αθήνα έχει stock house της media strom στο Χαϊδάρι επί της Λ. Αθηνών. Αγοράζεις στρώμα στην μισή τιμή.

Redmi Note 8 Pro

μετα απο περιπου εναν χρονο με tempur μαυρο 25αρι + tempur μαξιλαρια (firm)
μπορω να αναφέρω οτι ''φοβαμαι'' να κοιμηθω πλεον σε αλλο στρωμα. προφανως και υπερβαλλω αλλα το κανω επιτηδες.

δεν ξερω αν θα ειχα αντιστοιχο αποτελεσμα με λιγοτερα χρηματα (περιπου 500 ευρω μείον) με ενα seally ή ενα λατεξ dunlopillo αλλα για την ωρα δηλωνω ευχαριστημενος.

ΝΑΙ, ειναι ζεστο αλλα πιστευω αυτο το καταλαβαινει κυριως καποιος ο οποιος δεν κουνιεται καθολου το βραδυ και ειναι μονιμα ανασκελα.
ο τροπος ομως που κραταει το σωμα και νιωθεις να σε υποστηριζει σωστα, είναι μοναδικος.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#755985 Εγώ που ζεσταίνομαι και ιδρώνω δεν το συζηταώ για τεμπουροειδή. Με το που τα δοκιμάζω στα μαγαζιά λιώνω. Ξεπερνάω ότι δεν μου αρέσει η αίσθηση του ότι βουλιάζω και η δυσκολία αλλαγής θέσης.
Στηρίζω λάτεξ είτε μόνο του είτε σαν επάνω μέρος σύνθετου στρώματος. Και σε μαξιλάρι λάτεξ ολέ.

Αλλά είναι τόσο προσωπικό θέμα που όσα και να λέμε θα πρέπει να εκλαμβάνονται μόνο σαν ενημέρωση για τις εναλλακτικές με + και - και όχι σαν προτάσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#776100 Αυτά τα μπουκαλάκια με ξύλινα στικ για αρωματισμό χώρου πώς λειτουργούν; Απλώς τα ανοίγεις, βάζεις τα ξύλινα στικ μέσα και τ'αφήνεις επ'άπειρον;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Αυτά τα μπουκαλάκια με ξύλινα στικ για αρωματισμό χώρου πώς λειτουργούν; Απλώς τα ανοίγεις, βάζεις τα ξύλινα στικ μέσα και τ'αφήνεις επ'άπειρον;

Μέχρι να αδειάσει το μπουκαλάκι καλύτερα. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By g8777
#776109 Δεν ειναι τοσο απλο, χρειαζεται καθημερινη αλλαγη θεσης σε καθε στικ γιατι αλλιως ¨συνηθιζουν " στην θεση και φρασσουν τα αγγεια μεταφορας οσμων τους.

Η συνηθεστερη πρακτικη ειναι εναλλαγη με το απεναντι με ταυτοχρονη στροφη 180 μοιρες.

Το ειχε γραψει και ο μιραγκε παλιοτερα. Αλλα δεν βρισκω το ποστ γμτ. :x
Άβαταρ μέλους
By Y.V
g8777 έγραψε:και φρασσουν τα αγγεια μεταφορας οσμων τους

Με ενα salospir, μια χαρα θα λειτουργουν τα αγγεια... :s_dunno

Δεν ξερω ομως αν τα γραφει ο ΕΟΠΥΥ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#785637 Για κρεβάτι για τον μικρό (6 ετών) με προοπτική μέχρι και την εφηβεία, τι προτιμάμε; Ανατομικό τελάρο ή κλασικές τάβλες;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786752 Παρακολουθώ αυτό το τραπεζάκι σαλονιού εδώ κι ένα μήνα περίπου
https://www.marmaridis.gr/kathistika-sa ... _3227.html

Ξεκίνησε τότε με 176€, μετά πήγε 199€ λέω οκ θα ξαναμπει σε προσφορά.
Τις προάλλες το βλέπω στα 276 και τώρα έχει πάει 299 :dizzy:

Το κόβω να το βγάζουν black friday προσφορά από 299 στα 276 :svivhaha: