- 15 Μαρ 2022, 00:06
Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλάζουμε στρώμα κάθε 10 χρόνια περιπου. Αυτή την στιγμή εχουμε ενα media strom το οποίο αγοράσαμε πριν 8,5 χρόνια και έχει αρχίσει και πεφτει.
Εχω φίλους που ορκίζονται στα Tempur, αλλά πολλα τα λεφτά και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Ζεσταίνομαι ευκολα και γυρίζω πολλες φορες στον υπνο μου. Ένα στρώμα που χώνεσαι μέσα του ίσως να μην είναι καλή ιδέα και 1.700€ για δοκιμή είναι πολλα.
@fot, αν είσαι Αθήνα έχει stock house της media strom στο Χαϊδάρι επί της Λ. Αθηνών. Αγοράζεις στρώμα στην μισή τιμή.
Redmi Note 8 Pro
μετα απο περιπου εναν χρονο με tempur μαυρο 25αρι + tempur μαξιλαρια (firm)
μπορω να αναφέρω οτι ''φοβαμαι'' να κοιμηθω πλεον σε αλλο στρωμα. προφανως και υπερβαλλω αλλα το κανω επιτηδες.
δεν ξερω αν θα ειχα αντιστοιχο αποτελεσμα με λιγοτερα χρηματα (περιπου 500 ευρω μείον) με ενα seally ή ενα λατεξ dunlopillo αλλα για την ωρα δηλωνω ευχαριστημενος.
ΝΑΙ, ειναι ζεστο αλλα πιστευω αυτο το καταλαβαινει κυριως καποιος ο οποιος δεν κουνιεται καθολου το βραδυ και ειναι μονιμα ανασκελα.
ο τροπος ομως που κραταει το σωμα και νιωθεις να σε υποστηριζει σωστα, είναι μοναδικος.