Δεξια η θερμοκρασία ρύθμισης αριστερά ή θερμοκρασία του χώρου αυτή την στιγμή.
Αν το σαλόνι είναι σχετικά μεγάλο με πολλά ανοίγματα και το χτυπάει και ο ήλιος όλη μέρα there is no replacement for displacement.

< >

Νίκος Παππάς έγραψε:Για ρίξτε καμία ιδέα να κάνω το ανοιχτό τζάκι μου ενεργειακό με κασέτα.
Εννοώ, μάρκα, μαστορη, κλπ. Οικονομικά πράγματα έτσι;
Με τις τιμές του ΦΑ τον χειμώνα δεν λέει να πληρώνω μόνος την κεντρική θέρμανση.
Οπότε σκέφτομαι να γίνω "ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί". Το 'χω που το 'χω και κάθεται με τα μάρμαρα του και μου πιάνει τον χώρο, ας φανεί χρήσιμο.
g8777 έγραψε:Εχεις δει τιμαι απο ξυλα;
Αυτο που σου 'πε ο ΗΦ θα κανεις, χρηση κλιματιστικων.
Anonymous Founder έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Για ρίξτε καμία ιδέα να κάνω το ανοιχτό τζάκι μου ενεργειακό με κασέτα.
Εννοώ, μάρκα, μαστορη, κλπ. Οικονομικά πράγματα έτσι;
Με τις τιμές του ΦΑ τον χειμώνα δεν λέει να πληρώνω μόνος την κεντρική θέρμανση.
Οπότε σκέφτομαι να γίνω "ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί". Το 'χω που το 'χω και κάθεται με τα μάρμαρα του και μου πιάνει τον χώρο, ας φανεί χρήσιμο.
Δεν είναι κάτι φθηνό πάντως η μετατροπή. Δες στο Leroy Merlin κόστος κασέτας και βάλε στην εξίσωση και (κάμποσα) εργατικά.
https://www.leroymerlin.gr/gr/thermansi ... w-60416622Θα πλησιάσεις το 1000άρικο δηλαδή και δεν ξέρω αν αξίζει.
Εγώ θα πόνταρα στα A/C και στο ΦΑ, μαζί με τις επιδοτήσεις της κυβέρνησης. Το ξέρει πως δεν γίνεται να μην τις δώσει γιατί θα χάσει τις εκλογές.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστώ πάντως αλλά λέω να το κάνω
George_Prix έγραψε:Αυτά τα συνηθίζεις. Το κουβάλημα, τη βρωμιά που αφήνουν τα ξύλα, το καθάρισμα, τη συντήρηση, την προμήθεια ξύλων και την αποθήκευση τους, όχι.Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστώ πάντως αλλά λέω να το κάνω
Και καλα θα ξηγηθεις. Το τζακι και μονο για την ατμοσφαιρα που φτιαχνει, την "παρεα" που σου κανει, κωλολεει. Δε μετριουνται ολα με το χρημα. Μακαρι να ειχα στο σπιτι μου...
saxon_747 έγραψε:George_Prix έγραψε:Αυτά τα συνηθίζεις. Το κουβάλημα, τη βρωμιά που αφήνουν τα ξύλα, το καθάρισμα, τη συντήρηση, την προμήθεια ξύλων και την αποθήκευση τους, όχι.Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστώ πάντως αλλά λέω να το κάνω
Και καλα θα ξηγηθεις. Το τζακι και μονο για την ατμοσφαιρα που φτιαχνει, την "παρεα" που σου κανει, κωλολεει. Δε μετριουνται ολα με το χρημα. Μακαρι να ειχα στο σπιτι μου...
Και έχω πολύ καλό τζάκι (17kwh, απόδοση 85%)
https://www.caminettimontegrappa.it/ita ... /light-02/
Βάζω 3 κούτσουρα για τι άναμμα και με ένα καλό κούτσουρο περίπου ανά ώρα, διατηρεί κολασμένη θερμοκρασία, είσαι με κοντομάνικο.
Για τρέχουσες τιμές ξύλων δεν ξέρω (θα δούμε), αλλά το αέριο το πληρώνω 0,087/kWh και ζεσταίνομαι αυτόματα, χωρίς κόπο, καθαρά και γρήγορα.
George_Prix έγραψε:
Αν εχει καποιος ενεργειακο, μπορει για λιγες ωρες να ανοιξει τη τζαμαρια και να το κανει να παιζει σαν κανονικο? Ειτε γιατι γουσταρει σε καποια φαση πιο στενη επαφη με τη φωτια (υπεροχο ζωντανο πραγμα οσο φυσικα την εχεις υπο ελεγχο και δεν και τιποτα δαση), ειτε γιατι γουσταρει να ψησει λιγα καστανα στη φωτια κτλ...
glf έγραψε:George_Prix έγραψε:
Αν εχει καποιος ενεργειακο, μπορει για λιγες ωρες να ανοιξει τη τζαμαρια και να το κανει να παιζει σαν κανονικο? Ειτε γιατι γουσταρει σε καποια φαση πιο στενη επαφη με τη φωτια (υπεροχο ζωντανο πραγμα οσο φυσικα την εχεις υπο ελεγχο και δεν και τιποτα δαση), ειτε γιατι γουσταρει να ψησει λιγα καστανα στη φωτια κτλ...
Αν έχεις ενεργειακό πάντα θα σου αρέσει να το καις με κλειστή την πόρτα ακριβώς επειδή κρατάς τη φλόγα εκεί που θες.
Μια φορά δοκίμασα να ψήσω... Πίτσα και την εκαψα.
Η καμπάνα η μαντεμενια ακτινοβολεί πολλή θερμότητα υποθέτω
και τα πλήρωσαν
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]