Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Corto Maltese έγραψε:αφού βιάστηκε να κλείσει τον Οκόν.

Εδώ είναι το ζουμί. Είμαι ταυτόχρονα ενθουσιασμένος ως Αλπιν που θα έχουμε Piastri, και εκνευρισμένος που θα μείνει στο γκριντ το σιχαμα ο Οκον και δε θα έχουμε την ευκαιρία για δίδυμο Alonso-Piastri.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Corto Maltese έγραψε:
JarnoT έγραψε:Απίστευτο.
Δεν μπορώ να αξιολογήσω ακόμη αν είναι "καλά νέα". Ελπίζω η Αλπίνα ξέρει τι κάνει.

Μάλλον παίρνει οδηγό που κάνει τα προ Φ1 βιογραφικά Λεκλέρ, Ράσελ και Νόρις να μοιάζουν μέτρια και βαρετά. Καλά κάνει μάλλον, αφού βιάστηκε να κλείσει τον Οκόν.

Μακάρι. Διαβάζω και ακούω, αλλά δεν έχω ιδέα περί Piastri.
Αν είναι τόσο υπέροχος, τότε ίσως καλύτερα με teammate Ocon παρά Ναντο.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
sparticle έγραψε:Και μετα απο αυτην την αποφαση του Alonsoυ, τι δινει το στοιχημα για Alpine 2023? :eat:
Πιθανότατα κούπα. JARNO ΕΤΟΙΜΆΣΟΥ

Εν τω μεταξύ το autohebdo γράφει ότι o Piastri δέχεται πιέσεις από McLaren. Αν το κατάφερες αυτό Otmar, τι να πω..

https://www.autohebdo.fr/actualites/f1/ ... lpine.html
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#775123 Εάν έχει συμβόλαιο με Alpine, σιγά μην τον αφήσουν

Ας τον βάλουν κατευθείαν στην εργοστασιακή ομάδα να μάθει. Χειρότερος θα είναι από Tsunoda, Zhou, Schumacher στις ρούκι χρονιές τους; Από αυτά που έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο, δύσκολο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#775125 To άρθρο αν κατάλαβα καλά λέει πως η ΜcLaren ενδιαφέρεται πολύ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τους έχει κάποια προκαταρκτική συμφωνία με μια άλλη ομάδα. Ή δεν είναι τόσο καλά τα γαλλικά μου, ή κάτι άλλο μου διαφεύγει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#775133 Αυτό λέει. Αλλά νωρίτερα λέει ότι δεν ψήνεται να περιμένει κι άλλη σεζόν
Άβαταρ μέλους
By bibendum
JarnoT έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:
JarnoT έγραψε:Απίστευτο.
Δεν μπορώ να αξιολογήσω ακόμη αν είναι "καλά νέα". Ελπίζω η Αλπίνα ξέρει τι κάνει.

Μάλλον παίρνει οδηγό που κάνει τα προ Φ1 βιογραφικά Λεκλέρ, Ράσελ και Νόρις να μοιάζουν μέτρια και βαρετά. Καλά κάνει μάλλον, αφού βιάστηκε να κλείσει τον Οκόν.

Μακάρι. Διαβάζω και ακούω, αλλά δεν έχω ιδέα περί Piastri.
Αν είναι τόσο υπέροχος, τότε ίσως καλύτερα με teammate Ocon παρά Ναντο.
Γενικά δεν έχουν δώσει και κανένα δείγμα καλων αποφάσεων τώρα τελευταία
Μια μετριοτητα παραμένουν παρά τις συνεχόμενες αλλαγές.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#775232 Εικόνα

ΓΤΧΣου μωρη κωλογρια θα μου κλεισεις το σπιτι ετσι προστυχα που μου εκλεισες το ματι στον Καναδα μετα το κουαλι :s_mad

Εκτοτε δε σταματησες να βγαζεις ματια μωρη γρια κουφαλα. Με επιασε η γυναικα μου να τον παιζω (ΠΑΛΙ) με τη φωτο σου και φτασαμε κοντα στο χωρισμο. Αμεσως της ειπα "Δεν ειναι αυτο που νομιζεις. Μου ειπε ο Δοκτορ Μπουσσο οτι πρεπει να τον παιζω 21 φορες το μηνα για να αποφυγω τον καρκινο του προστατη κι ετυχε να βλεπω αυτη τη φωτο". Με πιστεψε ή εκανε οτι με πιστεψε. Δεν ξερω :s_dunno

Οταν εγκατελειψε τα εγκοσμια ο μακαριτης ο 4ακις, μα τη μπαναγια ρε παιδια, το πρωτο που σκεφτηκα ηταν "εδω ειμαστε". Δεν αντεχω να βλεπω το "Ρομποτ Ναντο ο μπαμπας σας" στους αμπαλους της Ρεναουλτ ρε πστ μου. Εκει ξερω ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ οτι ΠΑΝΤΑ θα χανουν απο μοτερ κι επισης ξερω οτι η αμπαλιαση ειναι γενικη στα Γαλλοπουλα. Εδω πηγαν και υπογραψανε για τοσα χρονια τη Γαλλοπουλα τον Οκον (που του εχει κοψει ταριφα 5 δεκατα τελευταια ο Ναντο) οι ανθρωποι...

Αλλα να σας πω την αληθεια, δε χαρηκα ελπιζοντας οτι θα εχει διαστημοπλοιο του χρονου. Χαρηκα πολυ γιατι θα παρει φωτια η ξεζουμισιολογια. Βλεπαμε 2 χρονια το μακαριτη να κερδιζει με την ψυχη στο στομα τον υιο Στρολλ και διαβαζαμε διθυραμβους για τον "ξαναγεννημενο Γερμανο".

Προβλεψη:
Θα την πληρωσει πολυ ακριβα αυτη τη μ@λακια του ο Μπαμπαστρολλ. Και δε μιλαω φυσικα για το μισθο του Ναντο. Αυτα ειναι αποσβεσιμα απο το ιδιο το Ρομποτ.
Απλα θα πρεπει να φτιαξει ζγα ζγα και μια ομαδα Φ3. Μετα τη συνυπαρξη του Ναντο με το γιο του σαν ομοσταβλοι, ο καψερος ο Λανς δε θα εχει θεση ουτε στην ομαδα Φ1 του ιδιου του πατερα του :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#775247 O Οβιέδος έχει χάσει γκαντέμικα περισσότερους βαθμοί απ' όσους έχουν μαζέψει μαζί οι Αλπίν φέτος.

Με το ίδιο αυτοκίνητο:

Oβιέδος
Average 2021 grid position - 10.50
Average 2021 finish position - 9.05
Average 2022 grid position - 9.46
Average 2022 finish position - 8.91

Όκον
Average 2021 grid position - 10.68
Average 2021 finish position - 9.16
Average 2022 grid position - 10.62
Average 2022 finish position - 8.25

Και 51 να ήταν, Οβιέδος >>>>> Όκον