- 02 Αύγ 2022, 02:07

ΓΤΧΣου μωρη κωλογρια θα μου κλεισεις το σπιτι ετσι προστυχα που μου εκλεισες το ματι στον Καναδα μετα το κουαλι

Εκτοτε δε σταματησες να βγαζεις ματια μωρη γρια κουφαλα. Με επιασε η γυναικα μου να τον παιζω (ΠΑΛΙ) με τη φωτο σου και φτασαμε κοντα στο χωρισμο. Αμεσως της ειπα "Δεν ειναι αυτο που νομιζεις. Μου ειπε ο Δοκτορ Μπουσσο οτι πρεπει να τον παιζω 21 φορες το μηνα για να αποφυγω τον καρκινο του προστατη κι ετυχε να βλεπω αυτη τη φωτο". Με πιστεψε ή εκανε οτι με πιστεψε. Δεν ξερω

Οταν εγκατελειψε τα εγκοσμια ο μακαριτης ο 4ακις, μα τη μπαναγια ρε παιδια, το πρωτο που σκεφτηκα ηταν "εδω ειμαστε". Δεν αντεχω να βλεπω το "Ρομποτ Ναντο ο μπαμπας σας" στους αμπαλους της Ρεναουλτ ρε πστ μου. Εκει ξερω ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ οτι ΠΑΝΤΑ θα χανουν απο μοτερ κι επισης ξερω οτι η αμπαλιαση ειναι γενικη στα Γαλλοπουλα. Εδω πηγαν και υπογραψανε για τοσα χρονια τη Γαλλοπουλα τον Οκον (που του εχει κοψει ταριφα 5 δεκατα τελευταια ο Ναντο) οι ανθρωποι...
Αλλα να σας πω την αληθεια, δε χαρηκα ελπιζοντας οτι θα εχει διαστημοπλοιο του χρονου. Χαρηκα πολυ γιατι θα παρει φωτια η ξεζουμισιολογια. Βλεπαμε 2 χρονια το μακαριτη να κερδιζει με την ψυχη στο στομα τον υιο Στρολλ και διαβαζαμε διθυραμβους για τον "ξαναγεννημενο Γερμανο".
Προβλεψη:
Θα την πληρωσει πολυ ακριβα αυτη τη μ@λακια του ο Μπαμπαστρολλ. Και δε μιλαω φυσικα για το μισθο του Ναντο. Αυτα ειναι αποσβεσιμα απο το ιδιο το Ρομποτ.
Απλα θα πρεπει να φτιαξει ζγα ζγα και μια ομαδα Φ3. Μετα τη συνυπαρξη του Ναντο με το γιο του σαν ομοσταβλοι, ο καψερος ο Λανς δε θα εχει θεση ουτε στην ομαδα Φ1 του ιδιου του πατερα του