- 27 Ιούλ 2022, 18:22
Το λοιπόν.
Όπως ανέφερα και στο τεζλοτοπικό, ο boss μας σφύριξε ότι σε κανά 2μηνο πρπ καταφθάνει η iX3.
Αφού του είπα πως δεν του ξαναμιλάω

τον παρακάλεσα μήπως το ξανασκεφτεί
Η φάση είναι πως με είδε τόσο βλοσυρό(ούτε γω ξέρω γιατί τόσο

) που σα να σκίρτησε κάτι μέσα του
Μου είπε ότι πήγαινε για το Q3 sportback

αλλά βρέθηκε ξώφαλτσα

στον Κορφιάτη και μπήκε μέσα στην μπέμπα. Από τότε δηλώνει ερωτευμένος με το εσωτερικό

και δεν έχει μάτια για κάτι άλλο!! Εγώ θα πω πως έχει "μάθει" την Ε90 316 που έχει από το 2006 και είναι προκατηλειμένος με τα...ελικοφόρα.
Να παραθέσω κάπου εδώ πως υπάρχει γενικά μια αμπαλίαση σχετικά με τα τουτούνια δλδ δεν νιώθει και πολλά.
Μου είπε ωστόσο πως αν του προτείνω κάτι που του έχει διαφύγει, θα σκεφτεί σοβαρά να πάρει πίσω το 1 χιλιάρικο προκαταβολής και να κινηθεί αλλού. Δύσκολο αλλά ίσως εφικτό
Έχουμε...
Max 60κ(

)
Όριο λιανικής 50κ ή κάτι τέτοιο καθόσον μέχρι εκεί πιάνει η επιδότηση.
Από μοντέλα έχει ήδη δώσει βροντερό άκυρο σε Tesla(

) μιας και του φαίνεται υπερβολικά...μονόχνοτο
Επίσης άκυρο σε Mustang όπως και σε λογής EQ, δεν του αρέσουν οι πολλοί τουρμπιζόν αεραγωγοί.
Του καλοφαίνεται όμως το Q tron αν το λέω καλά στην μεσαία έκδοση μιας και η μεγαλύτερη ξεφεύγει. ID4 και Enyaq δεν τα έχω προτείνει καν, δεν ξέρω γιατί. Τι να ξεχνάω άραγε;
Μου φαίνεται ότι δίνει πολύ βάση σε "λογικό" εσωτερικό χωρίς εξεζητημένους σχεδιασμούς.
Να πω πως η μπέμπα έχει 286 άλογα και πως το έχει παρσγγείλει με όλον τον κατάλογο ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να του λείπει κάτι.
Ακούω...