Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
BARHonda έγραψε:Και Lewis Hamilton από κάτω για το κερασάκι στην τούρτα
Τον αγαπάω κατά βάθος...
Πάντως για το Giacomo έχει δίκιο .
Μάπα και από τιμές λες και είσαι Hotel de Paris...
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν τη ξέρω τη κυρία ούτε με απασχολεί.
< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#771590 Γιατί πρέπει όλα να τα πολιτικοποιούμε δεν κατάλαβα πάντως

Δηλαδή το δουλεματάκι που τρώει για το χαβαλέ είναι ντε και καλά αριστερής προελεύσεως μόνο; Οι υπόλοιποι νιώθουν τον πόνο της;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#771593 Για μένα οποίο μαγαζί φαγαδικο, που πραγματικα σέβεται τον πελατη, έχει ποιότητα υλικών και γεύσεων, το προτείνω σε φίλους, τα άλλα δήθεν γκουρμέ και πανάκριβα εχουν φάει Χ, και απλά δεν πάω και ας πάνε μέλη της παρέας.
άμα θέλω ακριβό και σίγουρο κρέας πχ Ουρουγουάης το αγοράζω από τον χασαπη και το ψήνω σπίτι...
Βρέθηκα σε καλό λένε μαγαζί και είχε την μπριζόλα Ουρουγουάης 46 ευρώ!!! Την αγοράζω με τα μισά και την απολαμβάνω σπίτι.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
BARHonda έγραψε:Γιατί πρέπει όλα να τα πολιτικοποιούμε δεν κατάλαβα πάντως

Δηλαδή το δουλεματάκι που τρώει για το χαβαλέ είναι ντε και καλά αριστερής προελεύσεως μόνο; Οι υπόλοιποι νιώθουν τον πόνο της;
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν άφησε μια αρνητική κριτική σε google, tripadvisor κτλ όπως κάνει ο καθένας από εμάς, και δημοσίευσε την εμπειρία της στο Fb. Ίσως γιατί η ίδια ήθελε να παράξει "πολιτικη"
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#771607 έκανε τη κριτική της εκεί που επέλεξε να εκφραστει, το πρόβλημα που είναι βρε παιδιά ?
BARHonda έγραψε:Γιατί πρέπει όλα να τα πολιτικοποιούμε δεν κατάλαβα πάντως

γιατί είμεθα Έλληνες και με κάτι πρέπει να κλαιγόμαστε 24/7/365/∞
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#771613 Όπου θέλει γράφει ο καθένας φυσικά.Απλα μετά πρέπει να δέχεται και τη κριτική ή ακόμα και τη πλάκα.
Το φάουλ της κυρίας είναι ξεκάθαρα ότι τους βάπτισε όλους αριστερούς και συριζαιους.
Όπως βέβαια και από την άλλη μεριά όσων προηγούμενως βάπτισαν τη κυρία πλούσια και δεξιά επειδή έγραψε την άποψη της για ένα εστιατόριο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#771624 Η εν λόγω μαντάμ Σουσού, μπορεί να εκφραστεί όπως γουστάρει, αλλά αφού επέλεξε δημόσιο μέσο, αντίστοιχα δημόσια θα είναι και η έκφραση των υπολοίπων. Επομένως, δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορεί σαν ΣΥΡΙΖΟτρολ όσους την δουλεύουν.
Το μεγαλύτερο φάουλ βέβαια είναι πως η εν λόγω είναι δημοσιογράφος στην ΕΡΤ. Θεσμικά και μόνον, θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλή. Αλλά θεωρεί (όπως και πολλοί άλλοι) πως η χώρα ανήκει στην ΝΔ και στους οπαδούς της, όπως ασφαλώς και στους διορισμένους στην ΕΡΤ από αυτήν...

Να πούμε εδώ πάντως πως η πλάκα γίνεται μάλλον πετυχημένα από τους περισσότερους, τουλάχιστον στο twitter, αλλά ο αρχοντοχωριατισμός της δεν της επιτρέπει να το δει. Γιατί, συγνώμη κιόλας, μια μακαρονάδα με σκόρδο και λάδι έφαγε, αν την πλήρωσε και ακριβά, είναι ακόμη πιο αστείο. Την σαλάτα με χυμό μάγνκο, θα την αφήσω κι εγώ ασχολίαστη!
:lol:
ΥΓ: Πήραμε χθες μύδια αχνιστά από το ψαράδικο στην γειτονιά, με 6 € και με τέλεια σάλτσα. Έφτιαξα και λίγα μακαρόνια, τα έριξα μέσα και έγιναν... λουκούμι! Κόστος, 7€, αλλά το ποτήρι το γέμισα μόνος μου είναι η αλήθεια με νερό από το ψυγείο (βρύσης ήταν, συγνώμη...).
Το προτείνω σαν άψογο πιάτο, αν έχετε δίπλα σας κάποιο ψαράδικο που το κάνει ωραίο!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#772863 πολυ καλη γουρνοπουλα στο ψητοπωλειο Γιωργος στη Καλαματα.
Τωρα εχω παραγγειλει απο αλλον(Πλατανος) γιατι του τελειωσε του Γιωργου. :(
Και χθες στον Πυργο ηταν καλη,αλλα του ειπα να μου βαλει και πατατες τηγανητες,και μεσα ειχαν βαλει κατι σαν τσιπς τσακιρης :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:πολυ καλη γουρνοπουλα στο ψητοπωλειο Γιωργος στη Καλαματα.
Και χθες στον Πυργο ηταν καλη,αλλα του ειπα να μου βαλει και πατατες τηγανητες,και μεσα ειχαν βαλει κατι σαν τσιπς τσακιρης :dizzy:
Την άλλη φορά δοκίμασε του μπάρμπα Γιάννη στον σταθμό του τρένου
Τον προτιμώ

RMX3363
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#772866 κανει και ντελιβερυ ο μπαρμπα Γιαννης?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:κανει και ντελιβερυ ο μπαρμπα Γιαννης?
Φυσικά

RMX3363
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:πολυ καλη γουρνοπουλα στο ψητοπωλειο Γιωργος στη Καλαματα.

Κάθε μέρα γουρνοπούλα;

Ζηλευω!! :eat: :eat: :eat: