BARHonda έγραψε:Και Lewis Hamilton από κάτω για το κερασάκι στην τούρταΤον αγαπάω κατά βάθος...![]()
Anonymous Founder έγραψε:kostis20 έγραψε:
< >
Ποιος θεούλης; ΠΕΘΑΝΑ!
BARHonda έγραψε:Γιατί πρέπει όλα να τα πολιτικοποιούμε δεν κατάλαβα πάντωςΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν άφησε μια αρνητική κριτική σε google, tripadvisor κτλ όπως κάνει ο καθένας από εμάς, και δημοσίευσε την εμπειρία της στο Fb. Ίσως γιατί η ίδια ήθελε να παράξει "πολιτικη"
Δηλαδή το δουλεματάκι που τρώει για το χαβαλέ είναι ντε και καλά αριστερής προελεύσεως μόνο; Οι υπόλοιποι νιώθουν τον πόνο της;
BARHonda έγραψε:Γιατί πρέπει όλα να τα πολιτικοποιούμε δεν κατάλαβα πάντως
Δηλαδή το δουλεματάκι που τρώει για το χαβαλέ είναι ντε και καλά αριστερής προελεύσεως μόνο; Οι υπόλοιποι νιώθουν τον πόνο της;

dimviii έγραψε:πολυ καλη γουρνοπουλα στο ψητοπωλειο Γιωργος στη Καλαματα.Την άλλη φορά δοκίμασε του μπάρμπα Γιάννη στον σταθμό του τρένου
Τωρα εχω παραγγειλει απο αλλον(Πλατανος) γιατι του τελειωσε του Γιωργου.![]()
Και χθες στον Πυργο ηταν καλη,αλλα του ειπα να μου βαλει και πατατες τηγανητες,και μεσα ειχαν βαλει κατι σαν τσιπς τσακιρης
dimviii έγραψε:κανει και ντελιβερυ ο μπαρμπα Γιαννης?Φυσικά
dimviii έγραψε:πολυ καλη γουρνοπουλα στο ψητοπωλειο Γιωργος στη Καλαματα.
Τωρα εχω παραγγειλει απο αλλον(Πλατανος) γιατι του τελειωσε του Γιωργου.![]()
Και χθες στον Πυργο ηταν καλη,αλλα του ειπα να μου βαλει και πατατες τηγανητες,και μεσα ειχαν βαλει κατι σαν τσιπς τσακιρης
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]