Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
0
N/A
2
20%
0
N/A
4
40%
0
N/A
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#771464 Εγω Γιωργακημ ενα ξερω. Λαμπαδα ισα με το μποι του ΓιωργοΡασσελ να πανε να αναψουν τα τιφοζια.

Τωρα για τα υπολοιπα πιπερατα που γραφεις:

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ripper έγραψε:
Το Russel-Perez δεν μου φάνηκε τόσο φταίξιμο του Russel. Αντίθετα η φάση Gasly - Seb ήταν καραμπινάτο πέναλτι.

:dizzy: :dizzy: :dizzy:
ριππερ φοβερο σχολιο.

Ενα ακομα μπραβο στον Μαξ. Ηξερε οτι δεν εχει τυχη σημερα. Και ΔΕΝ εδωσε τις μαχες που ηταν χαμενες απο πριν. Ωριμοτητα με στοχο το δασος και οχι το δεντρο. Και ο Σαινθ θα τον καταπινε.

Πρεπει να βελτιωθουν αμεσα τα μονοθεσια του Νιουι αν θελουν να πανηγυριζουν στο ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#771467 Χάζευα τον Lewis Hamilton αλλά και τους υπόλοιπους πιλότους. Είναι κατηγορία πάνω από όλους με πολλή μεγάλη διαφορά. Ίσως ο μόνος που μπορεί να σταθεί κάπως επάξια δίπλα του, να είναι ο Fernando Alonso προτού τις πλαστικές και τις αλλαντικές τοξίνες.

Μου αρέσει ο τσαμπουκάς, το πάθος, η υπερπροσπάθεια να υπερνικά τα όποια εμπόδια προκύπτουν του Λεκλέρ. Η Ferrari έχει πράγματι ταχύ μονοθέσιο αλλά δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται και δεν κάνει dominant νίκες & 1-2.

O Φερστάπεν δείχνει σιγά σιγά αυτό που έβλεπαν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ότι πρόκειται για έναν απλά καλό οδηγό, μέτριο μπροστά στα θρυλικά ονόματα του χώρου, και έχει πετύχει όσα έχει πετύχει χάριν ενός εξαιρετικά υπερπροστατευτικού, για τον ίδιον, περιβάλλοντος. Έτσι αν δεν δουλεύει η "συναστρία" του Χόρνερ, ο Μαξάκος δεν περνά καλά.

Θέλω να σταθώ στη φάση του Φονέα και να του βγάλω το καπέλο, τόσο σε αυτόν, όσο και στον Λύκο, διότι προφανώς αυτό έχει συζητηθεί σαν 3άδα τουλάχιστον μεταξύ Λύκου, Ράσελ αλλά και Χάμιλτον. Ο αλήτης ο Πέρες, πάει με Φερσταπενικό τσογλανισμό να κάνει αυτό που έκανε. Έχουν αποκτήσει ένα ιδίωμα ότι όποιο μονοθέσιο σταθεί δίπλα τους, λοξά τους ή δεν ξέρω εγώ πως αλλιώς, θα πρέπει να στήσει κώλο και να κάνει άκρη. Ξαναλέω, επικεντρωθείτε στο attitude των RBR, στον τρόπο που κινήθηκε αρχικά ο αλήτης ο Πέρες, ο Νο2 αλήτης οδηγός αυτής της ομάδας. Λοιπόν αυστριακά καργιόλια, να το ξέρετε, όταν θα στέκεστε δίπλα σε AMG Mercedes Petronas, θα μιέστεγα. :) :) :)
Λύκε, Λούη :s_howdy ευχαριστούμε που έχετε μυήσει ήδη τον Γιώργο Ράσελ Φονέα στο ανεπίσημο καταστατικό της ομάδας.

100-0 φταίξιμο Πέρες για μένα. Αντικειμενικά. Όποιος έχει στοιχειώδης αγωνιστική αντίληψη, αντιλαμβάνεται το τσατσιλίκι της κίνησης Πέρες.

Κατά τα άλλα η Φεράρι έχει 2ο οδηγό. Ο Σουμάχερ jr ήταν φοβερός.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#771472 Με οποιο δασκαλο καθισει ο Φονεας
https://www.youtube.com/watch?v=EHBgQw5OecA

Δικαιη η ποινη στον Χαμιλτον τοτε? Ναι
Δικαιη στον Γκασλυ σημερα? Ναι
Γιατι οχι δικαιη στον Ρασσελ? Τι διαφορετικο βλεπουμε ριππερ?

Λογικα θα βγουν και αλλα βιντεο και θα εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικονα. Αλλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα γιατι δεν το βλεπεις σαν λαθος του Φονεα?
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:Ίσως ο μόνος που μπορεί να σταθεί κάπως επάξια δίπλα του, να είναι ο Fernando Alonso προτού τις πλαστικές και τις αλλαντικές τοξίνες.

Εφτυσα τα σκώτια μου ρε γαμημενε.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#771475 Ρε συ Μπούσε.

"Σαααααας παρακαλώ", που λέει και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Χάμιλτον είναι κορυφαίος πιλότος, όμως σε καμία περίπτωση μακράν των υπολοίπων.

Ο Μαξ είναι κορυφαίος και σε καμία περίπτωση απλά καλός οδηγός.

Σήμερα στο βάθρο είδαμε τους 3 κορυφαίους του παρόντος οι οποίοι γίνονται 4 μαζί με το Νάντο, ενώ από κοντά είναι ο Φονέας, ο Νόρρις και ήταν ο Ρικιάρντο πριν το μπλακάουτ.

Όσον αφορά τη φάση Φονέα - Τσέκο πως είναι δυνατόν να φταίει απόλυτα ο Τσέκο;

Απλά πέρυσι που ο Τσέκο δεν έδωσε καθόλου χώρο στο Λεκλέρκ δεν του έκαναν απολύτως τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#771476 Ο Ρικιάρντο για μένα ήταν πάντα υπερεκτιμημένος. Αυτό που έχασε την λύσσα του είναι ο Φέττελ, αλλά με το σαπάκι που έχει πάλι καλά τα πάει.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Yugo_para_siempre έγραψε:
Ο Χάμιλτον είναι κορυφαίος πιλότος, όμως σε καμία περίπτωση μακράν των υπολοίπων.

Μακράν. Με κανονική Mercedes θα τους είχε διαλύσει. Έλα τώρα, είναι μονάδα ισχύος αυτή που έχει πάνω; Παραμένει πρωταθληματικός οδηγός, δεν είναι περίπτωση μπέμπη ή Φέτελ.

Ο Μαξ είναι κορυφαίος και σε καμία περίπτωση απλά καλός οδηγός.

Ένας απλά καλός οδηγός είναι. Αν φέτος χάσει το πρωτάθλημα από τον Λεκλέρ, θα εξακολουθεί να έχει 0 καθαρούς τίτλους. Δηλαδή πότε θα γίνει άντρας; Ο άλλος στα 37 και έχει 8 πρωταθλήματα.

Σήμερα στο βάθρο είδαμε τους 3 κορυφαίους του παρόντος οι οποίοι γίνονται 4 μαζί με το Νάντο, ενώ από κοντά είναι ο Φονέας, ο Νόρρις και ήταν ο Ρικιάρντο πριν το μπλακάουτ.

Συμφωνούμε

Όσον αφορά τη φάση Φονέα - Τσέκο πως είναι δυνατόν να φταίει απόλυτα ο Τσέκο;

Απλά πέρυσι που ο Τσέκο δεν έδωσε καθόλου χώρο στο Λεκλέρκ δεν του έκαναν απολύτως τίποτα.

Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, δηλαδή μπήκε το κ@υλι λίγο και όχι πιο μέσα. Είναι απόλυτη ευθύνη του Τσέκου.
Μάλιστα ο ρόλος του Πέρες φέτος είναι πιο πούστικος, πιο βρώμικος. Μας έδειξαν πέρσι τι θα τον βάλουν να κάνει. Θυμήσου πέρσι την αποστολή του για άμυνα καθυστέρησης στον Χάμιλτον. Ενώ φέτος ο Μαξάκος είναι πιο λογικός (για την ώρα). Όντας πλέον πρώτος στη βαθμολογία, φοβάται να έρθει φτερό φτερό. Επανέρχομαι σε αυτό που γράφτηκε ότι ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και νίκη, έβαλε τον Νο1 της να προσπεράσει 3 φορές τον κατεξοχήν πιο αλλοπρόσαλλο οδηγό (σύμφωνα με το ποινικό μητρώο του) του grid και άμεσο ανταγωνιστή. Όταν θα είναι πίσω στη βαθμολογία ο Μαξ, θα δούμε τι θα κάνει. Για την ώρα φυλάγεται.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Με κανονικη μερσεντες...

Ας κρατησουμε αυτο. :roll:

Δλδ yugo αν ο Χαμιλτον ηταν στο κοκκινο μονοθεσιο σημερα, θα ειχε ριξει γυρο στον 2ο καλουτσικο οδηγο Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#771483 Μπούσε πως είναι δυνατόν να συμφωνούμε ότι σήμερα στο βάθρο είδαμε τους 3 κορυφαίους του παρόντος και ο Νάντο 4ος...

Αλλά ταυτόχρονα να ισχύει ότι ο Λούης είναι μακράν καλύτερος και ο Μαξ απλά καλός οδηγός;

Ή συμφωνούμε ότι είναι κορυφαίοι με ελάχιστες διαφορές ή διαφωνούμε. Και τα δύο δε γίνονται.

Επίσης στην περίπτωση Φονέα - Τσέκο, δε θεωρώ ότι ο Τσέκο φταίει σχετικά συγκρίσιμα με το Φονέα.
Θεωρώ ότι φταίει ο Φονέας.
Μου κάνει εντύπωση να θεωρείς ότι όχι μόνο φταίει ο Τσέκο, αλλά και σχεδόν απόλυτα...
Νομίζω βλέπουμε άλλο συμβάν.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Giuseppe Busso έγραψε:Μακράν. Με κανονική Mercedes θα τους είχε διαλύσει. Έλα τώρα, είναι μονάδα ισχύος αυτή που έχει πάνω; Παραμένει πρωταθληματικός οδηγός, δεν είναι περίπτωση μπέμπη ή Φέτελ.

Δηλαδή αυτό το επιχείρημα στέκει όταν το λέμε για τον Λούη αλλά όχι για τον Αλόνσο;
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Giuseppe Busso έγραψε:Λοιπόν αυστριακά καργιόλια, να το ξέρετε, όταν θα στέκεστε δίπλα σε AMG Mercedes Petronas

Σα να λέμε Άννας-Καϊάφας, Σκύλλα-Χάρυβδη, Ψωμιάδης-Μπέος !
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#771488 Είπαν στο Sky ότι κάτι είχε πέσει στα πεντάλ του Λεκλέρκ και για αυτό κολλούσε το γκάζι. Πάλι καλά που δεν κόλλησε πίσω από το φρένο... :help: