Τωρα για τα υπολοιπα πιπερατα που γραφεις:
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
ripper έγραψε:
Το Russel-Perez δεν μου φάνηκε τόσο φταίξιμο του Russel. Αντίθετα η φάση Gasly - Seb ήταν καραμπινάτο πέναλτι.
ευχαριστούμε που έχετε μυήσει ήδη τον Γιώργο Ράσελ Φονέα στο ανεπίσημο καταστατικό της ομάδας. Giuseppe Busso έγραψε:Ίσως ο μόνος που μπορεί να σταθεί κάπως επάξια δίπλα του, να είναι ο Fernando Alonso προτού τις πλαστικές και τις αλλαντικές τοξίνες.
Yugo_para_siempre έγραψε:
Ο Χάμιλτον είναι κορυφαίος πιλότος, όμως σε καμία περίπτωση μακράν των υπολοίπων.
Ο Μαξ είναι κορυφαίος και σε καμία περίπτωση απλά καλός οδηγός.
Σήμερα στο βάθρο είδαμε τους 3 κορυφαίους του παρόντος οι οποίοι γίνονται 4 μαζί με το Νάντο, ενώ από κοντά είναι ο Φονέας, ο Νόρρις και ήταν ο Ρικιάρντο πριν το μπλακάουτ.
Όσον αφορά τη φάση Φονέα - Τσέκο πως είναι δυνατόν να φταίει απόλυτα ο Τσέκο;
Απλά πέρυσι που ο Τσέκο δεν έδωσε καθόλου χώρο στο Λεκλέρκ δεν του έκαναν απολύτως τίποτα.
Με κανονικη μερσεντες...
Giuseppe Busso έγραψε:Μακράν. Με κανονική Mercedes θα τους είχε διαλύσει. Έλα τώρα, είναι μονάδα ισχύος αυτή που έχει πάνω; Παραμένει πρωταθληματικός οδηγός, δεν είναι περίπτωση μπέμπη ή Φέτελ.
Giuseppe Busso έγραψε:Λοιπόν αυστριακά καργιόλια, να το ξέρετε, όταν θα στέκεστε δίπλα σε AMG Mercedes Petronas
Βέβαια όταν ο Μαξ έφτασε να περάσει τον Χατζαρ ο τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]