Σόγιας.
Σόγιας.
g8777 έγραψε::inlove:
Παίζουμε λουκανικομαχιες.
NickTG έγραψε:Που έγραψα "τι πρόβλημα έχεις"?![]()
Έγραψα "Ναι, και?" ακριβώς επειδή μου φάνηκε πως δεν κατέληγε σε κάποιο συμπέρασμα αυτό που είχα κάνει quote.
Περισσότερο με απροσδιόριστο ranting μου φάνηκε που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια συζήτησης.
Τέλος πάντων.
Μετά και τις έξτρα εξηγήσεις είμαι εντάξει!
g8777 έγραψε:ΧΕΣΤΗΚΑ για τις δαπανες του Τριαινα Μανομ. Επιπλεον αι ντοντ γκιβ ε φλαιν φακ για το που, ποσο, και τι θα φαει.
g8777 έγραψε:Αυτο που σχολιασα ηταν α) Το μεγεθος του μπιφτεκιου β) την προσπαθεια να συσχετισει την ποιοτητα του φαγητου με την ποσοτητα του (κλασικο κατοχικο συνδρομο του Ελληνα δλδ) και γ) το να πεταχτεις ΠΑΛΙ ωσαν(να) απο μηχανης θεος να μας επαναφερεις στον δρομο της Αρετης , την ιδια ωρα που στην ακριβως επομενη προταση αυτοαναιρεισαι. (Ψεμματα, το γ) δεν το σχολιασα. Το σχολιαζω τωρα. )
trident1971 έγραψε:τωρα θυμηθηκα οτι σε ενοχλουσε και το τηγανισμα στο σπιτι

Bayern7 έγραψε:trident1971 έγραψε:τωρα θυμηθηκα οτι σε ενοχλουσε και το τηγανισμα στο σπιτι
Έχει ειπωθεί τέτοιο πράγμα από τον g???
Χάνω πάσα ιδέα...
Νίκος Παππάς έγραψε:..................................................................................................................
Τα τελευταια χρονια πηγαινω στον Ηλια στο Πολυδροσο Αμαρουσιου, εχει παρομοια ποιοτητα και τιμες χωρις το ταξιδι.

DAP έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:..................................................................................................................
Τα τελευταια χρονια πηγαινω στον Ηλια στο Πολυδροσο Αμαρουσιου, εχει παρομοια ποιοτητα και τιμες χωρις το ταξιδι.
Εχω την εντυπωση οτι το μπιφτεκι δεν ειναι και απο τα δυνατα του πιατα...... Σαν το κοκορετσι να πουμε.....
mjacob έγραψε:g8777
τσίμπα ένα γλυκάκι για τη χώνεψη
γιατί μ' αυτή τη μπιφτεκίλα σε βλέπω ότι ζορίζεσαι

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]