Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#76868 g8777 σε 20 λεπτα θα χτυπήσει το κουδούνι σου.Μην φοβάσαι και άνοιξε.Σε κερνάω 3 μερίδες μπιφτέκι.

Σόγιας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#76874 :inlove:

Θα σου ανοίξει ο Γκέο.Μην φοβηθεις. Παίζουμε λουκανικομαχιες.

Edit: Ορίστε, το λέει μόνος του.Ειναι κουνιστος. :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 13 Φεβ 2015, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε::inlove:

Παίζουμε λουκανικομαχιες.

:s_omg
Άβαταρ μέλους
By g8777
NickTG έγραψε:Που έγραψα "τι πρόβλημα έχεις"? :hmmm:
Έγραψα "Ναι, και?" ακριβώς επειδή μου φάνηκε πως δεν κατέληγε σε κάποιο συμπέρασμα αυτό που είχα κάνει quote.
Περισσότερο με απροσδιόριστο ranting μου φάνηκε που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια συζήτησης. :s_tongue

Τέλος πάντων.
Μετά και τις έξτρα εξηγήσεις είμαι εντάξει! :s_cool

:s_cool

Dimvii θα έλεγα ότι βγήκαμε από την ντουλάπα, αλλά ουτε εκεί μας χωράει πλέον. :s_blush
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g8777 έγραψε:ΧΕΣΤΗΚΑ για τις δαπανες του Τριαινα Μανομ. Επιπλεον αι ντοντ γκιβ ε φλαιν φακ για το που, ποσο, και τι θα φαει.

Με 5 ποστ (χωρις αυτο εδω που απανταω), σχετικα με το θεμα, θελει λιγο παραπανω προσπαθεια για να πεισεις για την αδιαφορια σου :lol:
Σορρυ, 6 ποστ αν υπολογισουμε και το αλλο σε ασχετο θεμα. :svivhaha:

g8777 έγραψε:Αυτο που σχολιασα ηταν α) Το μεγεθος του μπιφτεκιου β) την προσπαθεια να συσχετισει την ποιοτητα του φαγητου με την ποσοτητα του (κλασικο κατοχικο συνδρομο του Ελληνα δλδ) και γ) το να πεταχτεις ΠΑΛΙ ωσαν(να) απο μηχανης θεος να μας επαναφερεις στον δρομο της Αρετης , την ιδια ωρα που στην ακριβως επομενη προταση αυτοαναιρεισαι. (Ψεμματα, το γ) δεν το σχολιασα. Το σχολιαζω τωρα. )

α) μπορεις να το κανεις, δε σε πειραξε κανεις, μεχρι και νουμερα δοθηκαν για να το υπολογισεις ακριβως αν θελεις. Αμα το θεωρεις υπερβολη, στα παπαρΓια μας, δε σε ρωτησε κανεις για το τι και πού θα φαει. Αν εχεις να προτεινεις κατι της προκοπης ομως, γιατι δεν το κανεις χωρις να κοροϊδευεις και να πετας υπονοουμενα?.

β) η συσχετιση ποσοτητας-ποιοτητας οπως την περιγραφεις (κατοχικο συνδρομο), και το υπογειο κομπλεξ προς τους γκουρμεδιαρηδες, ειναι ΜΟΝΟ δικες σου ηλιθιες σκεψεις. Ουτε εγω (ουτε κανεις αλλος νομιζω) ειπε οτι ειναι καλο επειδη ειναι πολυ, και σου θυμιζω οτι γεννηθηκαμε πολυ μετα την κατοχη. Οσο για την "ενδεχομενη" ποιοτητα, το πιασαμε, το υπονοουμενο. Για τα γουστα μου, ειναι ΚΑΙ καλο, ΚΑΙ πολυ, αντιστοιχα και οι αλλες του μεριδες, για αυτο και παω εκει και εγω και οι φιλοι καποιες φορες το χρονο. Αν δεν ηταν καλο, δε θα πηγαινα.
Ισως παραείσαι Ευρωπαιος εσυ, τωρα θυμηθηκα οτι σε ενοχλουσε και το τηγανισμα στο σπιτι :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
trident1971 έγραψε:τωρα θυμηθηκα οτι σε ενοχλουσε και το τηγανισμα στο σπιτι :svivhaha:

Εικόνα

Έχει ειπωθεί τέτοιο πράγμα από τον g???
Χάνω πάσα ιδέα... :omg:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:
trident1971 έγραψε:τωρα θυμηθηκα οτι σε ενοχλουσε και το τηγανισμα στο σπιτι :svivhaha:

Εικόνα

Έχει ειπωθεί τέτοιο πράγμα από τον g???
Χάνω πάσα ιδέα... :omg:

Βayern ρωτα τον τι ομάδα ειναι. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By DAP
Νίκος Παππάς έγραψε:..................................................................................................................

Τα τελευταια χρονια πηγαινω στον Ηλια στο Πολυδροσο Αμαρουσιου, εχει παρομοια ποιοτητα και τιμες χωρις το ταξιδι.

Εχω την εντυπωση οτι το μπιφτεκι δεν ειναι και απο τα δυνατα του πιατα...... Σαν το κοκορετσι να πουμε..... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#76954 Άκουγα για Καλύβια συνέχεια και πήγα και εγώ πέρισυ να δω τι τρέχει. Και για να μην φάω πακέτο πήγα καθημερινή όπου είχε ελάχιστο κόσμο. Βρήκα ότι οι μερίδες είναι βλάχικες στο μέγεθος και μέσος όρος στην ποιότητα και στις τιμές.
Παραγγείλαμε μπιφτέκι γίγας, πατάτες, τυροκαφτερές, χοιρινές κ.τ.λ..
Δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναπάω γιατί μου πέφτουν και λίγο μακρυά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
DAP έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:..................................................................................................................

Τα τελευταια χρονια πηγαινω στον Ηλια στο Πολυδροσο Αμαρουσιου, εχει παρομοια ποιοτητα και τιμες χωρις το ταξιδι.

Εχω την εντυπωση οτι το μπιφτεκι δεν ειναι και απο τα δυνατα του πιατα...... Σαν το κοκορετσι να πουμε..... :whistlink:

Πρεπει να το χαλασε τοτε ..... Αναποδα τα θυμαμαι :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
mjacob έγραψε:g8777
τσίμπα ένα γλυκάκι για τη χώνεψη
Εικόνα
γιατί μ' αυτή τη μπιφτεκίλα σε βλέπω ότι ζορίζεσαι :(

:inlove: :inlove: :inlove:

Και τα χα χαλάσει όλα στη Μεγάλη Αγαμια του 97.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#77032 Ποσο ειχε ο μπιφτεκαρος ;

Η μερίδα κρέατος ειναι πάνω απο 200gr, αυτο ποσο να ειναι ;

Κατα τα αλλα, και εμένα δεν μου αρεσει το τηγάνισμα σπίτι, βασικά γενικά δεν μου αρεσει το τηγάνισμα... Χειρότερη γεύση, χειρότερη διατροφικη αξία και μυρωδάτο σπιτι ...