Νίκος Παππάς έγραψε:kostis20 έγραψε:Έλα ντε. Το κιβώτιο της Corolla είναι πλανητικό με γρανάζια και το λέει e-cvt. Καμία σχέση δεν έχει με το κλασικό των σκούτερ.dimik έγραψε:1.8 hybrid 122 άλογα 2.0tfsi 200 ποιος κινητήρας λες να πρέπει εξ ορισμού να είναι πιο πολύπλοκος για να βγάζει την αντίστοιχη ιπποδύναμη και ποιος είναι πιο πιθανό να εμφανίσει βλάβη; Δεν θες 2 λίτρο βάλε τον 1.5 με τα 150.
Το DSG δε με το CVT η μέρα με την νύχτα ως προς την λειτουργία, 2 συμπλέκτες ηλεκτρονικά ελεγχομενοι vs τεχνολογία σκούτερ δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε.
< >
Καλά σοβαρά τα γράφεις τώρα αυτα?![]()
![]()
![]()
Τι σχέση εχει το Hybrid τις Τoyota με τα σκούτερ? Καταρχήν δεν είναι καν CVT....Κάπου τα εχεις μπερδέψει...
Επίσης τούρμπο σε μεκ παίζουν εδώ και 40+ χρόνια, το υβριδικό σύστημα της ΤΟΥΟΤΑ είναι σχεδόν μοναδικό.
RMX3363
Καλά εδώ γράφετε σοβαρά ότι τα ιαπωνικά είναι καλύτερα απλά και μόνο επειδή είναι πιο αξιόπιστα αυτό σε πείραξε;

Δεκτον της Toyota το e cvt είναι διαφορετικό
λόγω hybrid.
Το CVT είναι σχεδόν το στάνταρ στην ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανια όμως όπως τα dual clutch για την γερμανική και όχι μόνο.
Για να πιάσουμε και χειρότερα τριμπουρδελα, Range Rover, χαλάνε μόνο που τα κοιτάς αλλά σε όλα τα άλλα κατουράνε τα ιαπωνικά και όχι μόνο από τον 6ο όροφο, μάλλον κι αυτά είναι απλές κατασκευές και δεν ξέρουν πως να τα κατασκευασουν, άσε που τα χρεώνουν όσο θέλουν.
< >





, το αλλο το προλαβε ο κατοχος μαλλον την τελευταια στιγμη, με το που ακουσε κατι που δεν του αρεσε, το εσβησε. Τον ενα τον εχω δει να χτυπαει την μιζα με ενα κλειδι γιατι ποτε ποτε κολλαει