Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
27%
1
9%
1
9%
0
N/A
2
18%
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Geo f1 έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:
diplomat έγραψε:Δεν μεταφράζονται καθόλου καλά οι (σκόρπιες) καλές εμφανίσεις στα quali σε συνθήκες αγώνα. Χάνεται πολύ pace. :(
Αφού το αμάξι δε μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει λάστιχο. Και ο Σαφναουερ χαίρεται κιόλας για το πόσο καλά είμαστε...
+1

Δηλ, με λίγο τιμόνι και λίγο χάιδεμα στο λάστιχο είμαστε σούζα; :metalo:
Θα τα φτιάξουν οι αλπίνοι ορέ.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#767708 :lol: :lol: :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

2 turbο ήδη off για τον Leclerc(#2 και #3). Βάλανε καινούριο turbo στο ICE της Βαρκελώνης (το οποίο ήταν το #3)

Τώρα σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το turbo #1 με καινούριο ICE προφανώς για να μην πάρει ποινή ήδη από τον Καναδά...

Καλά θα πάει και αυτό
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#767793 Άλλα επίπεδα πρόσφυσης για τον admin των social της Mercedes :lol: :metalo:

https://www.facebook.com/MercedesAMGF1/ ... 11/?type=3
Άβαταρ μέλους
By rafi
REALZEUS έγραψε:Όπως το είπες BARHonda μου. Υποστηρίζω την ομάδα που έστησε ένας άνθρωπος και σε γενικές γραμμές την ίδια φιλοσοφία ακολουθούν οι επίγονοι του. Αν έβλεπα την Ferrari να μην φτιάχνει πλέον κινητήρες ή να μην τρέχει σε αγώνες... άκυρο από μένα! Η Ferrari είναι από το 1950 (από τον 2ο αγώνα της F1, τον 1ο δεν τον πρόλαβε - και από το 1929 στους αγώνες με Alfa Romeo) στο ΠΠ. Δεν έριξε ποτέ την ασπίδα ή την πετσέτα κάτω! Η Ferrari φτιαχνει κυρίως μοτέρ, αυτό είναι το σημαντικότερο σημείο ενός αυτοκινήτου. Για αυτό δεν μπορώ να στηρίξω μια ομάδα που δεν φτιάχνει μοτέρ. Η Ferrari έχει 16 Κατασκευαστών (και 15 Οδηγών, αλλά δεν τα μετράω, γιατί αυτά πάνε σε αυτούς). Η Ferrari βγάζει καταπληκτικά αυτοκίνητα δρόμου, με δικά της μοτέρ! Και η McLaren φτιάχνει, αλλά με Ricciardo motors. Η Honda μια μέσα, μία έξω. Επίσης ελάχιστα χρόνια με δική της ομάδα. Άρα; Άρα Formula 1 είναι η Ferrari. :s_inlove Ποιος άλλος κατασκευαστής τρέχει ασταμάτητα 70+ χρόνια στις ανώτατες βαθμίδες του μηχανοκίνητου; Πως μπορεί να μην είναι κάποιος Ferrari, όταν διαβάσει την ιστορία;
Ακριβώς η φιλοσοφία που λες χωρίς το ακραιο κόστος και την απεύθυνση σε λίγους έχοντες διακατέχει την Ρενω. Βιβα λες σπορ για όλον τον κόσμο, όντας μαζικός κατασκευαστής.
Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος να μην είναι με την Αλπιν;
Ποια Φεράρι λοιπόν;

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
rafi έγραψε:Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος να μην είναι με την Αλπιν;
Ποια Φεράρι λοιπόν;

Ντάξει για την Β΄Εθνική, από τις μεγάλες ομάδες τι είσαι όμως; :innocent:
Άβαταρ μέλους
By blinkys
REALZEUS έγραψε:
Όχι Γιάννη μου, δεν είναι σκάρτα 40 άτομα, είναι πολύ περισσότεροι. Απλά φτάνουν εκεί κάποιοι με γνωριμίες, λεφτά κλπ. Πιστεύεις ότι δεν μπορεί το μισό grid της F2 ή του Indy, ή του WEC να τρέξει στην F1, με το κατάλληλο κοουτσάρισμα; Ένας Νιούη είναι πολύ πιο σπάνιος και σημαντικός από έναν οδηγό.
Όταν ο τεράστιος Prost έβρισε το μονοθέσιο, απολύθηκε από την Ferrari. Όταν ο τεράστιος Schumacher έπαιζε μπάλα στον κήπο μετά το ατύχημα του 1999, και το έμαθε ο Πρόεδρας Λούκα από την κόρη του, τον έφεραν σηκωτό να οδηγήσει. Όταν ο Frank άκουσε νιαουρίσματα από τον Mansell τον απέλυσε ταχυδρομικά. Οι οδηγοί πρέπει να ξέρουν την θέση τους στις ομάδες. Είναι στελέχη, σημαντικά, αλλά δεν είναι σημαντικότεροι από την ίδια την ομάδα ή τον αρχισχεδιαστή π.χ.

Και 50 να είναι και 100 να είναι δεν αλλάζει δραματικά το point μου. Φυσικά και οδηγοί απολύονται από ομάδες ή έρχονται σε συγκρούσεις κτλ αλλά συνήθως η πραγματικότητα απέχει πολύ από το "έβριζε το μονοθέσιο και πήρε πόδι". Καλή η (μεγεθυμένη φυσικά) εικόνα του μυστηριοπαραξενου Γέρου, αλλά προφανώς ο τρόπος που διοικείται η ομάδα σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την εποχή. Μπορεί να έχει ευτελιστεί αρκετά ο ρόλος των οδηγών τα τελευταία χρόνια μιας και δεν θα δεις ένα μέτριο ή κακό μονοθέσιο να φέρνει καλά αποτελέσματα (σπάνιες συνθήκες του στυλ έβρεξε-στέγνωσε 10 φορές ή εγκατέλειψε το μισό grid δεν λένε κάτι) αλλά ούτε στελέχη είναι, ούτε υπάλληλοι. Η επιλογή των λέξεων δείχνει πόσο διαφορετικά τους βλέπεις. Είναι ένα από τα βασικότερα γρανάζια των ομάδων, αν όχι το βασικότερο. Ας πούμε ό,τι κι αν έχει σχεδιάσει ο κάθε Newey, όσο και αν είναι σωστό βάση της θεωρίας, αν ο οδηγός βγει και πει "δεν έχω πρόσφυση στις στροφές τάδε και δείνα", δεν θα πουν "ο Άντριαν το σχεδίασε σωστά, εσύ κάνεις λάθος την δουλειά σου". Θα κόψουν τον κώλο τους να το διορθώσουν. Δες λίγο και τις αμοιβές τους. Ο κορυφαίος Newey παίρνει 10 μύρια τον χρόνο, όσα και ο πουθενάς Lance Stroll, την ώρα που ο Μαξ παίρνει 25 και ο Λούης 40.
Άβαταρ μέλους
By rafi
REALZEUS έγραψε:
Ποια Φεράρι λοιπόν;

Είναι σαν να σου λέω να γίνει γαύρος.
Εγώ δυστυχώς στη ζωή μου λογικά ούτε Φεράρι θα πάρω ούτε ΜακΛάρεν.
Επίσης δε μαρεσει καθόλου να πίνω Ρεντ Μπουλ.

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#767927 Γκεάκο ο Ερντογάν αλλάζει στη Γαλοπούλα Ερλάινς όνομα και του χρόνου στο Netflix η γνωστή σειρά θα λέγεται Drive to survive from ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑ... :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
rafi έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Ποια Φεράρι λοιπόν;

Είναι σαν να σου λέω να γίνει γαύρος.
Εγώ δυστυχώς στη ζωή μου λογικά ούτε Φεράρι θα πάρω ούτε ΜακΛάρεν.
Επίσης δε μαρεσει καθόλου να πίνω Ρεντ Μπουλ.

.

+++
:metalo: