Για τους Γερμανούς,τυπικοί....δουλευταράδες δεν νομίζω να έχουμε και πολλες διαφορές!
Δεν μας είπες,στο σεκιουριτι έδωσες κάτι για την εξυπηρέτηση?
Δεν μας είπες,στο σεκιουριτι έδωσες κάτι για την εξυπηρέτηση?
postruck έγραψε: Δεν μας είπες,στο σεκιουριτι έδωσες κάτι για την εξυπηρέτηση?
Νίκος Παππάς έγραψε:Δημητρη καλοριζικο το γκρι και καλοπουλητο το ασπρο ( αν δεν ηταν μικρο μπορει να εμπαινα στον πειρασμο, αλλα δεν χωραμε )Δε νομίζω ότι έχει αξιόλογη διαφορά από αυτό που έχεις τώρα.
Αν ασχοληθεις και με Captur σφυρα![]()
Asimov έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Δημητρη καλοριζικο το γκρι και καλοπουλητο το ασπρο ( αν δεν ηταν μικρο μπορει να εμπαινα στον πειρασμο, αλλα δεν χωραμε )Δε νομίζω ότι έχει αξιόλογη διαφορά από αυτό που έχεις τώρα.
ΕΕΠ τώρα που έχει τα κονε θα μπορούσε να σου φέρει κάνα Clio sw να κάνεις και αναβάθμιση
224v έγραψε:Καλοπουλητο και από μένα dimviii, απορώ πως πουλάνε όλοι αυτοί οι ανίκανοι οπως κατάλαβα αυτοκίνητα...
.
μεχρι και αντιγραφο της ΔΑΟ οτι το αυτοκινητο εφτασε σε Ελληνικο εδαφος αλλιως δεν μου εστελναν τα πρωτοτυπα χαρτια
) η μεταβιβαση δεν κοστιζει τιποτα,ενω στην Γαλλια 200-300 ευρω αναλογα την περιοχη,οπως και στην Ιταλια που ειναι ακομα ακριβοτερα.
BARHonda έγραψε:
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για τον πωλητή να του πει «Δημήτρη μπορώ να κάνω αυτά, τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνεις εσύ» και να είναι όλοι ευχαριστημένοι;
Νίκος Παππάς έγραψε:Δημητρη καλοριζικο το γκρι και καλοπουλητο το ασπρο ( αν δεν ηταν μικρο μπορει να εμπαινα στον πειρασμο, αλλα δεν χωραμε )
dimviii έγραψε:BARHonda έγραψε:
Εμενα με εκνευριζει αυτο αφανταστα.Εγω στη δουλεια μου αγχωνομαι εαν δεν σηκωσω το τηλεφωνο γιατι ειμαι στο αεροπλανο..Δεν υπαρχει περιπτωση να μην λυσω καποιο προβλημα που θα προκυψει στη δουλεια μου ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.
Asimov έγραψε:ΕΕΠ τώρα που έχει τα κονε θα μπορούσε να σου φέρει κάνα Clio sw να κάνεις και αναβάθμιση
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]