Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By postruck
#767494 Dim...dci! καλορίζικο και απο εμένα! Αφου αυτό το έφερες μόνος σου,μπορείς πλέον να αναλμβάνεις τέτοιες εισαγωγές,αλλα μόνο για clio!! :iconcool:
Για τους Γερμανούς,τυπικοί....δουλευταράδες δεν νομίζω να έχουμε και πολλες διαφορές! :rtfm: Δεν μας είπες,στο σεκιουριτι έδωσες κάτι για την εξυπηρέτηση?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
postruck έγραψε: Δεν μας είπες,στο σεκιουριτι έδωσες κάτι για την εξυπηρέτηση?

δεν εδωσα κατι,ουτε καν μου περασε απο το μυαλο ετσι οπως ημουν εκεινη την στιγμη.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#767516 Θεωρώ ο Δημήτρης είναι η εξαίρεση στους αγοραστές. Ποιον θα βρεις που θα ασχοληθεί εξ αποστάσεως να αγοράσει αυτοκίνητο;

Από αυτό όμως σε αυτά που συνάντησε από άποψη συμπεριφοράς, υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα στάδια τα οποία μάλλον εξαφανίστηκαν

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για τον πωλητή να του πει «Δημήτρη μπορώ να κάνω αυτά, τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνεις εσύ» και να είναι όλοι ευχαριστημένοι;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#767517 Δημητρη καλοριζικο το γκρι και καλοπουλητο το ασπρο ( αν δεν ηταν μικρο μπορει να εμπαινα στον πειρασμο, αλλα δεν χωραμε )

Αν ασχοληθεις και με Captur σφυρα :iconcool: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Νίκος Παππάς έγραψε:Δημητρη καλοριζικο το γκρι και καλοπουλητο το ασπρο ( αν δεν ηταν μικρο μπορει να εμπαινα στον πειρασμο, αλλα δεν χωραμε )

Δε νομίζω ότι έχει αξιόλογη διαφορά από αυτό που έχεις τώρα.
ΕΕΠ τώρα που έχει τα κονε θα μπορούσε να σου φέρει κάνα Clio sw να κάνεις και αναβάθμιση
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Δημητρη καλοριζικο το γκρι και καλοπουλητο το ασπρο ( αν δεν ηταν μικρο μπορει να εμπαινα στον πειρασμο, αλλα δεν χωραμε )

Δε νομίζω ότι έχει αξιόλογη διαφορά από αυτό που έχεις τώρα.
ΕΕΠ τώρα που έχει τα κονε θα μπορούσε να σου φέρει κάνα Clio sw να κάνεις και αναβάθμιση

Πιστεψε με εχει. Στην πιλοτη παρκαρουν δυο Κλιο και ενω στο μηκος ειμαστε κοντα, στο εσωτερικο πλατος οπως και στο χωρο για τα ποδια των πισω υπαρχει διαφορα, μεγαλη.
Επισης ενιοτε ειμαστε 5 εστω και για μικρες διαδρομες. Ο μικρος πλεον δεν ειναι και τοσο μικρος αφου εχει περασει σε υψος και βαρος την μανα του
Άβαταρ μέλους
By Chris
#767521 Πηγα απο περιεργεια στο πρωτο ποστ αυτου του θεματος, ειχε τα πρωτα του γενεθλια χθες, το ανοιξε περσυ 12 ιουνιου ο ντιμης ψαχνοντας κλιο ασπρο και σε ενα χρονο ακριβως εχει αγορασει 3 :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimviii
224v έγραψε:Καλοπουλητο και από μένα dimviii, απορώ πως πουλάνε όλοι αυτοί οι ανίκανοι οπως κατάλαβα αυτοκίνητα...

.

αυτο το εχω αναρωτηθει και εγω ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.
Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι,οτι δεν χρειαζεται να κανουν κατι,εχει φροντισει το κρατος τους για αυτο.
Εσυ σαν πολιτης ακομα και αν κανεις τα μινιμουμ,θα παρεις σαν επιστροφη πολλα.
Να το εξηγησω,με παραδειγμα πανω στο θεμα του τοπικου.
ο Γερμανος μαντρας/αντιπροσωπος το μονο που εχει νακανει ειναι να ανεβασει την αγγελια στο mobile.de, ebay για αυτοκινητα ,autoscout24 κλπ
Η χωρα του ειναι πλουσια(οπως και η Ολλανδια,Γαλλια κλπ) οι πολιτες συνηθιζουν να αλλαζουν τα αυτοκινητα τους καθε 4-6 χρονια.
Η αγορ που εχει καταφερει να φτιαξει το κρατος τους,ειναι σχεδον ολη η Ευρωπη .
Δλδ εκτος απο τους Γερμανους,αγοραζουν αυτοκινητα απο εκει ολη η Ανατολικη Ευρωπη -Βαλκανια(καμια 150-200αρια μυρια)
Οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει κατι απουλητο εαν ειναι σε λογικη τιμη,και δεν εχει πεσει κανα μηνα στο Ρηνο μεσα.
Αυτοκινητα 3-4-6 ετων,καλοσυντηρημενα στην πλειοψηφια τους,πολλα με εργοστασιακη εγγυηση σε ισχυ(οπως πχ το γκρι που εφερα τωρα εχει μεχρι το Σεπτεμβρη),και ολα τα αυτοκινητα συντηρημενα σε επισημα δικτια.
Δεν χρειαζεται να ειναι ευγενικος,να ειναι τυπικος,να σε παρακαλαει να παρεις το αυτοκινητο για να μην παρεις απο τον διπλα.ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
Αρα ξαναγυρναμε σε αυτο που ειπα στην αρχη.
Εχει φροντισει το κρατος να εχει μια πολυ δυνατη οικονομια,οι πολιτες εχουν την δυνατοτητα να αλλαζουν συχνα αυτοκινητα,οποτε ολοι οι ψωμολυσσες απο Ανατολικα/βαλκανια αγοραζουν και λενε και ευχαριστω.
Το υπουργειο συγκοινωνιων στην επισημη σελιδα του δεν εχει Αγγλικα.
Οταν πρεπει να εξαγονται απο τη Γερμανια καθε χρονο ισως και πανω απο 1 μυριο μεταχειρω αυτοκινητα.
Χεστηκαν.Θα ερθεις και θα κανεις την μεταβιβαση χωρις να ξερεις Γερμανικα.Θα κλεισεις ραντεβου στο υπουργειο χωρις να ξερεις Γερμανικα.
Δεν τους νοιαζει,δεν χρειαζεται να προσπαθησεις να προσελκυσεις τον αγοραστη,σε ψαχνει ο αγοραστης ο ιδιος.
Οφειλουμε ομως να πουμε οτι αγοραζεις πανευκολα αυτοκινητο στη Γερμανια,βγαζεις προσωρινες πινακιδες πανευκολα,δεν ζητανε ενα καρο χαρτια οπως μου ζητησαν οι Γαλλοι(μεχρι λογαριασμο ρευματος για να βεβαιωσω την διευθυνση κατοικιας μου που δηλωσα οτι ειναι αληθινη :dizzy: μεχρι και αντιγραφο της ΔΑΟ οτι το αυτοκινητο εφτασε σε Ελληνικο εδαφος αλλιως δεν μου εστελναν τα πρωτοτυπα χαρτια :dizzy: ) η μεταβιβαση δεν κοστιζει τιποτα,ενω στην Γαλλια 200-300 ευρω αναλογα την περιοχη,οπως και στην Ιταλια που ειναι ακομα ακριβοτερα.
Οποτε ναι για να ειμαστε δικαιοι κατι εχουν κανει και αυτοι.Τιποτα σημαντικο,αλλα οι Γαλλοι και Ιταλοι δεν το εχουν κανει.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#767530 Ετσι ειναι. Δεν εχουν λογο τα τριμπουρδελα, χιλιοτρακαρισμενα, με 300κ χιλιομετρα, λεμονια, κλπ, να τα πουλησουν στη Γερμανια και να τους τρεχουν στα δικαστηρια μετα. Αφου ερχονται οι βαλκανιοι μαντραδες τα παιρνουν δεκα δεκα και τα πουλανε για καινουρια ατρακαριστα. Ολοι ευχαριστημενοι, εκτος απο τον τελικο χρηστη :lol:

Καπως ετσι και στην Ολλανδια, μηδεν χαρτουρα, αψογα μεταχειρισμενα, μαλλον καλυτερα αγγλικα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για τον πωλητή να του πει «Δημήτρη μπορώ να κάνω αυτά, τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνεις εσύ» και να είναι όλοι ευχαριστημένοι;

ξαναγυρναμε στο προηγουμενο μου ποστ απαντηση στον 224.Δεν τους ενδιαφερει,κανουν τα μινιμουμ,δεν θα τους διωξουν απο τη δουλεια ποτε,δεν βρισκουν προσωπικο να δουλεψει ικανο,οποτε ''μια χαρα'' ειναι αυτοι οι αδιαφοροι ,τεμπεληδες,αχρηστοι που εχουμε.Γιατι υπαρχουν και ακομα πιο αχρηστοι.
Ρε οι Γερμανοι στη μαντρα ελεγαν οτι δεν ειχαν καρτα μαζι τους για να μην ερθουν μαζι στο υπουργειο,το πιανεις?
Ξερουν οτι μολις ηρθες απο Ελλαδα,οτι εχεις ραντεβου,οτι μαλλον δεν προλαβαινεις το ραντεβου,οτι δεν θα παρεις πιανκιδες,οτι θα ξαναπαρεις το αεροπλανο να ξαναγυρισεις πισω χωρις αυτοκινητο και -700 ευρω εξοδα στο βροντο,και σου λεει ''δεν εχω καρτα''
ο Ουκρανος ο πιτσιρικας λεει εχω εγω,αλλα εχω 100 ευρω μεσα μονο,θα φτασουν?
Απο 10 ατομα εκει μονο αυτος φιλοτιμηθηκε να πει εχω καρτα.Μιλαμε για απιστευτα πραγματα τωρα.
Ο μεταφορεας στο προηγουμενο κλιο απο την Γερμανια,εκανε 1 μηνα να φερει το αυτοκινητο ενω μου ειχε πει 10 μερες,και δεν σηκωνει μετα απο 20 μερες το τηλεφωνο,να μου πει ''ξερεις υπαρχει προβλημα στην Βενετια και θα αργησουμε,κανε υπομονη''.
Ερχετε και ερχετε και δεν σηκωνε το τηλεφωνο,τον επαιρνα απο της γυναικας μου και το σηκωνε.Ελληνας αυτος με 40 αυτοκινηταμαξες τωρα,οχι κανας ιδιωτης με 2-3 αυτοκινηταμαξες.
Γενικα υπαρχει προβλημα στο να βρεις αξιολογους συνεργατες.Δεν υπαρχουν.
Εμενα με εκνευριζει αυτο αφανταστα.Εγω στη δουλεια μου αγχωνομαι εαν δεν σηκωσω το τηλεφωνο γιατι ειμαι στο αεροπλανο..Δεν υπαρχει περιπτωση να μην λυσω καποιο προβλημα που θα προκυψει στη δουλεια μου ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii

Μεσα παιζει να μην εχει διαφορα με την κορολλα.Μπορει στο μπαγκαζ.300 λιτρα εχει το κλιο.Οσα εχουν ηχοσυστημα bose εχουν ακομα μικροτερο λογω διπλου πατου μπαγκαζ για το σαμπγουφερ/ενισχυτη.,αλλα εχουν και καποιον αποθηκευτικο χωρο μικρο εκει κατω.Δεν πιανει το σαμπγουφερ ολο το κατω μερος,περιπου το μισο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
dimviii έγραψε:
BARHonda έγραψε:
Εμενα με εκνευριζει αυτο αφανταστα.Εγω στη δουλεια μου αγχωνομαι εαν δεν σηκωσω το τηλεφωνο γιατι ειμαι στο αεροπλανο..Δεν υπαρχει περιπτωση να μην λυσω καποιο προβλημα που θα προκυψει στη δουλεια μου ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.

Νομιζω η πλειοψηφια που παει στην δουλεια του, το μονο που τον νοιαζει ειναι τι ωρα θα φυγει το απογευμα και αυτο φαινεται σε καθε τι που θα καταπιασει.

Σε περιοδους wfh ειχα αγχος μην με ψαξει καποιος οταν ημουν τουαλετα για να μην του δωσω δικαιωμα να πει οτι χαζευω. Επαιρνα τον αλλον που τον περιμενα να κανει κατι για να προχωρησω την δουλεια μου και μου ελεγε "ελα μλκ ειμαι σουπερ μαρκετ θα το δω σε λιγο"

Αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση.

Οπως σωστα ειπες υπαρχει το περιβαλλον εκει να μην φαινονται αυτα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Asimov έγραψε:ΕΕΠ τώρα που έχει τα κονε θα μπορούσε να σου φέρει κάνα Clio sw να κάνεις και αναβάθμιση

σωστος για το στεσιον.Και υπαρχουν και εκδοσεις φουλ σαν αυτα που εχω φερει.
πχ. αυτο ειναι φουλ σαν της γυναικας το λευκο και σαν το γκρι,αλλα ειναι ακριβο
Μπορεις να βρεις με 80-100κ χλμ στα 11-12κ τετοια.Με παραπανω χλμ μπορεις να τα βρεις και στα 10-10500
https://www.autoscout24.com/offers/rena ... ch-results

εδω αλλα φθηνοτερα,αλλα με παραπανω χλμ. Αυτα υπαρχουν τωρα.Αργοτερα μπορει να παρουσιαστει κατι καλο και φθηνοτερο.Περιμενεις με το μπαγιοκο ετοιμο,και μολις βγει, πρωι πρωι τηλεφωνο.