Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
bill33 έγραψε:http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kane-to-kartokinito-sou-wind-kartosundesi/ αυτό λες;

Εμένα στο τηλ μου έλεγε για κανονική σύνδεση, όχι καρτοσυμβόλαιο :tomato:

Εντάξει, θα φάει μαύρο και θα κάνω την αίτηση φορητότητας μέσω web :lol: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
bill33 έγραψε:
vasilis έγραψε:απο πακέτα χρόνου ομιλίας προς όλους πως πάμε στις κάρτες; :hmmm:

είμαι διατεθειμένος να δίνω μέχρι 20-25€ σε κάρτα αρκεί να μπορώ να μιλάω με τις ώρες :s_smile

Εσύ δεν έλεγες ότι δεν υπάρχει καλύτερο απο συμβόλαιο;Σε μπερδεύω με άλλον; :shifty:

φυσικά και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω κάτι καλό σε συμβόλαιο. κάρτα είναι η έσχατη λύση :rtfm:

μιλάμε θέλω minimum 800 προς cosmote, 250/300 προς όλους και 1g data. :superman:
Άβαταρ μέλους
By tazio
#76109 Παιδιά επειδή μου έγιναν πολλά μαζεμένα από τη wind να πάνε να γ.... και οι καλές χρεώσεις και οι προσφορές της. Παίρνω όλους τους αριθμούς που έχω και θα πάω σε άλλη εταιρεία. Όσοι έχετε ειδικά καρτοκινητό κοιτάτε καθημερινά το υπόλοιπο σας. Νέο κόλπο (μετά το internet day) είναι το my tone. Αφαιρούν κάθε μήνα περίπου 0,60 λεπτά του ευρώ ακόμα κι αν δε το έχει ενεργοποιήσει ο πελάτης και δεν το παρέχει η εταιρεία προς τον πελάτη. Αυτό δεν είναι εταιρεία πορτοφολάς είναι, γι αυτό προσοχή και έλεγχο.

tptlk
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#76192 έτσι είναι και γω προσωπικά τους τα χω πολύ μαζεμένα στη wind και από εποχή σύνδεσης, πολλή ταλαιπωρία και πολλή πουστιά

αλλά στη καρτοκινητή αν θες να κρατήσεις χαμηλά το κόστος είναι η καλύτερη επιλογη.. δυστυχώς ή ευτυχώς, αλλά έτσι είναι

τουλάχιστον τώρα έχουν σταματήσει να με ενοχλούν, βάζω τη καρτούλα μου 10€/μήνα προσέχω να ανανεώνω τα πακέτα εγκαίρως και τελειώνει το θέμα

γενικά δε ξαναμπλέκω με σύνδεση εκτός αν παρουσιαστεί πολύ σημαντικός λόγος
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#76219 Συμβόλαιο όλοι τώρα! :rtfm: Μην γίνει καμιά μλκια και μας αυξήσουν χρεώσεις στην καρτοκινητή. :s_hang

In other news , έχει κανείς εμπειρία με ξεκλείδωμα από vodafone france? Διαβάζω για unlock code μέσω IMEI και κόστος περίπου 20-25 ευρώ. Εμπιστευόμαστε;
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#76228 Άγνωστης, προς το παρόν, μάρκας android. Θα μάθω σήμερα λεπτομέρειες.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#76322 Κι εγώ δυσαρεστημένος πελάτης Wind. Περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο (20 μέρες μείνανε) κι άντε γεια! :s_bye
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#76364 Και πάνω που το λέγαμε, σκάει τηλέφωνο σήμερα από cosmote για ανανέωση με πρόταση στα 28€ τελική τιμή για το 65άρι!
Κρίμα που και φέτος δεν θα δοκιμάσω τον μαγικό κόσμο της αναζήτησης πακέτου/κάρτας/περιπτέρου...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#76365 Έκανες αίτημα φορητότητας αλλού, τους πήρες τηλ. και ζήτησες προσφορά ή σε πήραν από μόνοι τους;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
vasilis έγραψε:Κρίμα που και φέτος δεν θα δοκιμάσω τον μαγικό κόσμο της αναζήτησης πακέτου/κάρτας/περιπτέρου...

Τρελή αναζήτηση.
Ειδικά για την κάρτα δυο μέρες πριν το προετοιμάζω κάθε μήνα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
NickTG έγραψε:
vasilis έγραψε:Κρίμα που και φέτος δεν θα δοκιμάσω τον μαγικό κόσμο της αναζήτησης πακέτου/κάρτας/περιπτέρου...

Τρελή αναζήτηση.
Ειδικά για την κάρτα δυο μέρες πριν το προετοιμάζω κάθε μήνα.

Σίγουρα θα είσαι πιτσιρίκος. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
ArrowsFA1 έγραψε:Έκανες αίτημα φορητότητας αλλού, τους πήρες τηλ. και ζήτησες προσφορά ή σε πήραν από μόνοι τους;

Πήραν από μόνοι τους. Και εμένα πολύ περίεργο μου φάνηκε