Και λιγα λέτε. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΈΤΕ.
Έχει πάρει φωτιά η ουρήθρα μας από την ροή, έχουμε ανακαινίσει όλα τα σπίτια των Κυκλάδων απόψε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
glf έγραψε:Καλά θα κάνει να κατεβάσει ενα κλικ τα μοτερ η Honda να βγάζουνε αγώνα..Κάτι για τις θερμοκρασίες λένε.
g8777 έγραψε:Κόρτο.
"Διέλυσε τα νεύρα" ποιανού;;![]()
Να αρχίσω τα βλαστήμια θες τώρα;;; Μέρα γιορτής;;
Corto Maltese έγραψε:Να πω και κάτι ακόμα σημαντικό (για μένα): Αν ο Μαξ δίνει έτσι τις μάχες του στο μέλλον, θα κερδίσει την εκτίμηση των περισσοτέρων (τη δική μου σίγουρα, who cares). Εμένα μου άρεσε το πόσο καθαρά έκανε τις βούτες του, ελπίζω να ήταν απλά επειδή ηρέμησε και όχι επειδή προς το παρόν πάει πιο χαλαρά με τη Φερράρι.

Giuseppe Busso έγραψε:STK έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Ε τους σταράδεςπου τους Ιταλοί. Πέταξε το τυράκι τώρα ο Σάινθ για 3 πιτ-στοπ.
Υπόψιν ο Φερστάπεν έχει 1 γύρο πιο παλιά ελαστικά και τραυματισμένο το εμπρός δεξί από το μπλοκάρισμα.
Είστε σίγουροι ότι θα τερματίσει 2ος ο Μαξ; Βλέπω 1-2 τα Φεράρι.
Η Red Bull του Max έκοψε τρομερά και πάλι στο outlap, η νίκη δεν είναι σίγουρη για τον Leclerc.
Προσωπικά βλέπω τον Sainz να χάνει και την τρίτη θέση...
STK μην υποτιμάς τις προφητείες του Μπουσστράδαμου.
Corto Maltese έγραψε:Να πω και κάτι ακόμα σημαντικό (για μένα): Αν ο Μαξ δίνει έτσι τις μάχες του στο μέλλον, θα κερδίσει την εκτίμηση των περισσοτέρων (τη δική μου σίγουρα, who cares). Εμένα μου άρεσε το πόσο καθαρά έκανε τις βούτες του, ελπίζω να ήταν απλά επειδή ηρέμησε και όχι επειδή προς το παρόν πάει πιο χαλαρά με τη Φερράρι.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]