Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
21%
1
5%
2
11%
1
5%
6
32%
1
5%
3
16%
0
N/A
1
5%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777

Και λιγα λέτε. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΈΤΕ.

Έχει πάρει φωτιά η ουρήθρα μας από την ροή, έχουμε ανακαινίσει όλα τα σπίτια των Κυκλάδων απόψε.

:s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#756308 Ντροπιαστικες εμφανισεις για μακλαρεν-αστον μαρτιν,γλιτωσε η κουφαλα ο βετελ εναν διασυρμο.Η φερραρι πολυ δυνατη στις ευθειες,καλο balance και στησιμο,αλλα ας υπαρχει συγκρατηση γιατι εχει καιρο να πρωταγωνιστησει ετσι και μπορει τα μυαλα να παρουν λιγο αερα.

Πολυ θετικες,αλφα,χαας και τηρουμενων αναλογιων αλπιν με αλονσο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#756310 Τεράστιος Λεκλέρ όχι μόνο κέρδισε πανάξια, αλλά διέλυσε τρεις φορές τα νεύρα του παγκόσμιου πρωταθλητή με μαεστρική οδήγηση. Εννοείται ότι ακόμα δεν τολμάω να το πιστέψω, στους υπόλοιπους 22 αγώνες όλα γίνονται αλλά η δύναμη της Άλφα και της Χάας δείχνει ότι το παγωμένο μοτόρι είναι διαμάντι. Άρα έχουμε μία βάση για δουλειά, ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια με τη μέτρια in season βελτίωση του παρελθόντος.

Κατά τα άλλα τα Χόντα ανάψαν λαμπάκι, τί πιο σύνηθες. Κακοί αγώνες από Αλόνσο και Μικ, ο Αλόνσο πρέπει να βαρέθηκε να τον περνάει ο Οκόν, εξαιρετικό ντεμπούτο του Ζου, πολύ ανώτερο από τον τυχαίο pay driver.

Μετά τη Βαρκελώνη θα δούμε που πατάμε, προς το παρόν χαιρόμαστε μία νίκη.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#756312 Ονειρεμένος αγώνας. Βγαλμένος από τα πιο υγρά μας όνειρα.
Σενάριο που δεν θα μπορούσαν να σκαρφιστούν ούτε οι γίγαντες του Ιταλικού κινηματογράφου Mario Salieri, Joe D'Amato και Luca Damiano μαζί.
Στο ρόλο της Moana Pozzi ο Χόρνερ και η παρέα του.

1-2 στα ίσα και παντελονάτα.
Με τους αχώνευτους να σκάνε σαν στρακαστρούκες, και τους βάζελους της f1 στις τελευταίες θέσεις να παλεύουν με τις Williams και τις Aston Martin.
Ιδανικά συμπληρώθηκε το βάθρο με τον 8κις να μοιάζει πιο χαρούμενος και από τους ίδιους τους Ιταλούς, βλέποντας την ομάδα της καρδιάς του να σαρώνει ΕΜΦΑΤΙΚΑ.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Bayern7 και 20 Μαρ 2022, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#756313 Κόρτο.

"Διέλυσε τα νεύρα" ποιανού;; :x

Να αρχίσω τα βλαστήμια θες τώρα;;; Μέρα γιορτής;; :x
Άβαταρ μέλους
By fabiawrc
#756315 1: Salieri Produzioni presenta: La Ferrari doppia penetrazione
2:Η RED πηρε το BULL. Μαξακο το λενε και θεια δικη!
3:Θελω να δω να γινεται δουλιτσα στην Hass.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
g8777 έγραψε:Κόρτο.

"Διέλυσε τα νεύρα" ποιανού;; :x

Να αρχίσω τα βλαστήμια θες τώρα;;; Μέρα γιορτής;; :x

Ας μπει κάποιος admin να το διορθώσει αυτό. Χοντρό...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#756318 Να πω και κάτι ακόμα σημαντικό (για μένα): Αν ο Μαξ δίνει έτσι τις μάχες του στο μέλλον, θα κερδίσει την εκτίμηση των περισσοτέρων (τη δική μου σίγουρα, who cares). Εμένα μου άρεσε το πόσο καθαρά έκανε τις βούτες του, ελπίζω να ήταν απλά επειδή ηρέμησε και όχι επειδή προς το παρόν πάει πιο χαλαρά με τη Φερράρι.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Corto Maltese έγραψε:Να πω και κάτι ακόμα σημαντικό (για μένα): Αν ο Μαξ δίνει έτσι τις μάχες του στο μέλλον, θα κερδίσει την εκτίμηση των περισσοτέρων (τη δική μου σίγουρα, who cares). Εμένα μου άρεσε το πόσο καθαρά έκανε τις βούτες του, ελπίζω να ήταν απλά επειδή ηρέμησε και όχι επειδή προς το παρόν πάει πιο χαλαρά με τη Φερράρι.

+0

Ήταν καθαρός σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#756320 Μισό λεπτό αντμιν.

Εικόνα

Γι αυτό θα γίνει πρωταθλητής και άξιος διάδοχος του Σερ.
Γιατί δεν διστάζει να βάλει το χέρι του στα σκατα.

Αντμιν να είσαι δίκαιος. :oops:
Άβαταρ μέλους
By STK
Giuseppe Busso έγραψε:
STK έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Ε τους σταράδεςπου τους Ιταλοί. Πέταξε το τυράκι τώρα ο Σάινθ για 3 πιτ-στοπ.
Υπόψιν ο Φερστάπεν έχει 1 γύρο πιο παλιά ελαστικά και τραυματισμένο το εμπρός δεξί από το μπλοκάρισμα.
Είστε σίγουροι ότι θα τερματίσει 2ος ο Μαξ; Βλέπω 1-2 τα Φεράρι.

Η Red Bull του Max έκοψε τρομερά και πάλι στο outlap, η νίκη δεν είναι σίγουρη για τον Leclerc.
Προσωπικά βλέπω τον Sainz να χάνει και την τρίτη θέση...

STK μην υποτιμάς τις προφητείες του Μπουσστράδαμου. :iconcool:

Πως τους πετσόκοψες έτσι;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Να πω και κάτι ακόμα σημαντικό (για μένα): Αν ο Μαξ δίνει έτσι τις μάχες του στο μέλλον, θα κερδίσει την εκτίμηση των περισσοτέρων (τη δική μου σίγουρα, who cares). Εμένα μου άρεσε το πόσο καθαρά έκανε τις βούτες του, ελπίζω να ήταν απλά επειδή ηρέμησε και όχι επειδή προς το παρόν πάει πιο χαλαρά με τη Φερράρι.

Για το πουλάρι του Χόρνερ μιλάμε τώρα,μην με στενοχωρεις άλλο απόψε. :x

Κάτσε να συνεχιστεί αυτό το μοτίβο,και θα τον θυμηθείς τον παλιό καλό Μαξ.
Βούτα λες και είναι παξιμάδι σε ελληνικό καφέ. :roll: