Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#75345 Μονο εγω γελασα τοσο πολυ με τα ασθενοφορα? :lol: :s_rofl
Τον Ricciardo τον προσπερασα...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
A-Viper7 έγραψε:Worst Top Gear evah... :omg:

+1. :omg:
Η φάση με το DR και το fist bump ήταν το πιο αστείο από ολο το επεισόδιο :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#75409 Εμενα παντως δε με χαλασε ιδιαιτερα. Πρεπει να δω την συνεντευξη του Daniel γιατι την πηγα λιγο στο ffwd.
Άβαταρ μέλους
By vengas
#76043 εμένα μου άρεσε όλο το επεισόδιο...δεν έκαναν ταξιδάκι αλλά από χιούμορ γάμσε! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#76045 Δεν ξέρω αν είμαι παράξενος αλλά παραέχουν γίνει θεατρίνοι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#76268 Γυρισανε λιγο στα παλια με αυτο το επεισοδιο. Εμενα προσωπικα μου αρεσανε τα παλια challenges του top gear που τους εδιναν καποια λεφτα και κανανε καφριλες με τα αυτοκινητα (οπως και σε αυτο το επεισοδιο). Αλλα ενταξει το επεισοδιο αυτο δεν ηταν κατι super wow αλλα ειχε το γελιο του.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#76307 Επικές στιγμές η φάση με το κανόνι του Χάμοντ που πάει και καρφώνεται ο "ασθενής" στο παράθυρο, έκλαψα!
Και η φάση με τον Τζέζα να δίνει πρώτες βοήθειες με το το τσουτσούνι της κούκλας σε απόσταση αναπνοής από το στόμα του. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By vengas
#78400 η σύγκριση των Bmw πολύ καλή για μένα. Το υπόλοιπο καλό...η γκόμενα όχι και τόσο εντυπωσιακή όσο στην ταινία :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
vengas έγραψε:η σύγκριση των Bmw πολύ καλή για μένα. Το υπόλοιπο καλό...η γκόμενα όχι και τόσο εντυπωσιακή όσο στην ταινία :hmmm:

H σύγκριση όντως πολύ καλή, θυμήθηκε στα γεράματα ο Clarkson ότι είναι και κανονικός tester/δημοσιογράφος :lol:

Και όντως, η Γη θα συνεχίσει να γυρίζει, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, γιατί ο Jeremy ΔΕΝ διάλεξε ένα υβριδικό έναντι μιας Μ :thumbsup: