Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
rx8_drifter έγραψε: αφού ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ το developer's MODE.
:

7 tap --> ^Χακορζ.

Για το power button εχω διαβάσει και αλλού οτι έχει θέμα. Για το ακουστικό πρώτη φορα.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#74645 Τρίξιμο στο ηχείο κατά τη διάρκεια των κλήσεων έχει παρατηρηθεί και στο nexus 6.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#74968 Τι προτάσεις έχουμε για κινητό με καλή κάμερα + φωτογραφική; Θέλω κάτι σαφώς καλύτερο από το μέτριο σε αυτόν τον τομέα κατά τα άλλα άψογο moto g 1ης γενιάς. Α και μην με πάτε στα 500 και 600 € :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#74972 Σε ενδιαφέρει used moto g 2nd gen , με ενισχυμενο ακουστικό; Αν ναι, π.μ -------->drifter..
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Mark έγραψε:Χαχα με έδωσες στεγνά, ε; :-P
Κάνε φουλ wipe data και cache από recovery. Είδα μεγάλη διαφορά μετά από αυτά...

< G μου
elteo έγραψε:Αντιθέτως επικαλέστηκα την πηγή μου ώστε να βοηθήσω και τους άλλους .14 Μοto users εδώ μέσα.

edit: πετάει το κινητό με την lollipop (5.0.2) :metalo: Ωραία τα εφέ και τα notifications. (To xω με Nova launcher)

done! thank you elteo & Mark!!! :)

Αμέσως μου άναψε να κατεβάσω 5.0.2 αλλά θα το κάνω το απόγευμα από το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
gakost έγραψε:Τι προτάσεις έχουμε για κινητό με καλή κάμερα + φωτογραφική; Θέλω κάτι σαφώς καλύτερο από το μέτριο σε αυτόν τον τομέα κατά τα άλλα άψογο moto g 1ης γενιάς. Α και μην με πάτε στα 500 και 600 € :lipsealed:

lg g2/g3
samsung s4
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
gakost έγραψε:Τι προτάσεις έχουμε για κινητό με καλή κάμερα + φωτογραφική; Θέλω κάτι σαφώς καλύτερο από το μέτριο σε αυτόν τον τομέα κατά τα άλλα άψογο moto g 1ης γενιάς. Α και μην με πάτε στα 500 και 600 € :lipsealed:

Δεν το περίμενα από τον εαυτό μου, αλλά το καλό να λέγεται (βρέθηκα να το σκέφτομαι κι εγώ, απλώς κόλλησα στο μέγεθος)...
Sony Z1 compact ή το κανονικό
:metalo:
Το μόνο σε αυτά τα λεφτά με τέτοια κάμερα και το βρίσκεις σε κάθε περίπτωση με λιγότερα από 300€ (έχουν βγει τα νεότερα Ζ2 και Ζ3, αν σου περισσεύουν, πας σε αυτά).
:ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#75019 LG G3 16GB στα 320€ νομίζω παίζει χωρίς αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:

Δεν το περίμενα από τον εαυτό μου, αλλά το καλό να λέγεται (βρέθηκα να το σκέφτομαι κι εγώ, απλώς κόλλησα στο μέγεθος)...
Sony Z1 compact ή το κανονικό
:metalo:
Το μόνο σε αυτά τα λεφτά με τέτοια κάμερα και το βρίσκεις σε κάθε περίπτωση με λιγότερα από 300€ (έχουν βγει τα νεότερα Ζ2 και Ζ3, αν σου περισσεύουν, πας σε αυτά).
:ninja:

MHN πας σε Ζ1, πήγαινε σε Ζ2 αν θες sony :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#75026 Παντοφλίζουν λίγο τα μεγάλα Ζ πάντως, χωρίς να δικαιολογείται ιδιαίτερα από το μέγεθος της οθόνης....
Ο κολλητός μου έχει G3 και το Z3 είναι μεγαλύτερο, με 0,3" μικρότερη διαγώνιο :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By NickTG

Δες και αυτό το review:

http://www.gsmarena.com/camera_shootout-review-1104.php
Άβαταρ μέλους
By gakost
#75082 Χμμ ενδιαφέρουσες προτάσεις ιδίως το LG αν και η σύντομη επαφή μου πολύ πολύ παλιά με ένα chocolate δεν μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις..... μάλλον όμως φαίνεται η πιο συμφέρουσα πρόταση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#75128 Update το tapa..ωραιο

< 3
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#75136 Επιτέλους σοβαρεύτηκαν.