rx8_drifter έγραψε: αφού ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ το developer's MODE.
:
7 tap --> ^Χακορζ.
Για το power button εχω διαβάσει και αλλού οτι έχει θέμα. Για το ακουστικό πρώτη φορα.
rx8_drifter έγραψε: αφού ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ το developer's MODE.
:
Mark έγραψε:Χαχα με έδωσες στεγνά, ε; :-P
Κάνε φουλ wipe data και cache από recovery. Είδα μεγάλη διαφορά μετά από αυτά...
< G μου
elteo έγραψε:Αντιθέτως επικαλέστηκα την πηγή μου ώστε να βοηθήσω και τους άλλους .14 Μοto users εδώ μέσα.
edit: πετάει το κινητό με την lollipop (5.0.2)Ωραία τα εφέ και τα notifications. (To xω με Nova launcher)
gakost έγραψε:Τι προτάσεις έχουμε για κινητό με καλή κάμερα + φωτογραφική; Θέλω κάτι σαφώς καλύτερο από το μέτριο σε αυτόν τον τομέα κατά τα άλλα άψογο moto g 1ης γενιάς. Α και μην με πάτε στα 500 και 600 €

gakost έγραψε:Τι προτάσεις έχουμε για κινητό με καλή κάμερα + φωτογραφική; Θέλω κάτι σαφώς καλύτερο από το μέτριο σε αυτόν τον τομέα κατά τα άλλα άψογο moto g 1ης γενιάς. Α και μην με πάτε στα 500 και 600 €
Anonymous Founder έγραψε:gakost έγραψε:Τι προτάσεις έχουμε για κινητό με καλή κάμερα + φωτογραφική; Θέλω κάτι σαφώς καλύτερο από το μέτριο σε αυτόν τον τομέα κατά τα άλλα άψογο moto g 1ης γενιάς. Α και μην με πάτε στα 500 και 600 €
Δεν το περίμενα από τον εαυτό μου, αλλά το καλό να λέγεται (βρέθηκα να το σκέφτομαι κι εγώ, απλώς κόλλησα στο μέγεθος)...
Sony Z1 compact ή το κανονικό
![]()
Το μόνο σε αυτά τα λεφτά με τέτοια κάμερα και το βρίσκεις σε κάθε περίπτωση με λιγότερα από 300€ (έχουν βγει τα νεότερα Ζ2 και Ζ3, αν σου περισσεύουν, πας σε αυτά).
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]