Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
axel12p έγραψε:Τον πέτυχα το πρωί.
Αν συνεχίσει να τις έχει εκεί τις αλυσίδες, δεν το βλέπω να γυρίζει σύντομα σπίτι του :lol:

Εικόνα

Εγώ λέω να του ρίξουμε κι αυτουνού ένα προστιματάκι, μη νομίζει ότι επειδή έχει το πάπλωμα στα λάστιχα, τη γλίτωσε
Άβαταρ μέλους
By g8777
#749362 Πηγαν και το αφησαν στην μεσα τσεπη του μπουφαν, ηταν κοκκαλο απο το κρυο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
kostis20 έγραψε:
Αν συνεχίσει να τις έχει εκεί τις αλυσίδες, δεν το βλέπω να γυρίζει σύντομα σπίτι του

Εικόνα
Αν και παίζει να είναι τετρακίνητο αυτό .Πάλι λάθος τις έχει βάλει για τον τύπο της τετρακίνησης.
Εγώ είδα ένα τύπο σήμερα που αντί για αλυσίδες είχε φτιάρι!Ναι όπου κολλαγε κατέβαινε και φτυαριζε!Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ελληναριας.
Καλά το κράτος το γνωστό μπουρδέλο.

Με τις αλυσίδες θα προχωρούσε μόνο αυτός, ενώ με το φτυάρι καθαρίζει τον δρόμο και για τους υπόλοιπους :thumbsup:

Υ.Γ. Ο δημοσιογράφος είπε ότι ήταν τετρακίνητο, αλλά και πάλι λάθος τις έχει.

Άβαταρ μέλους
By georgetz
Αν συνεχίσει να τις έχει εκεί τις αλυσίδες, δεν το βλέπω να γυρίζει σύντομα σπίτι του :lol:

Εικόνα

α καλά :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#749370 Αυτό πρέπει να φοράει και πίσω διαφορικό με πολυδισκο οπότε κρατάω μια επιφύλαξη να λέει το manual για αλυσίδες πίσω,αν και δε νομίζω.
Πάντως στο συγκεκριμένο και πίσω θα είχαν αποτέλεσμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
kostis20 έγραψε:Εγώ είδα ένα τύπο σήμερα που αντί για αλυσίδες είχε φτιάρι!Ναι όπου κολλαγε κατέβαινε και φτυαριζε!Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ελληναριας.

από το πηγαίνει με τις αλυσίδες κατα διαστήματα σε καθαρή άσφαλτο και να έχει βάλε-βγάλε ..
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
MONMAN έγραψε:
dimviii έγραψε:
axel12p έγραψε:Έλα ντε! :thumbsdown:

Εντωμεταξύ βλέπω βροχές το ΣΚ στην Αττική. Ελπίζω να έχουν λιώσει τα χιόνια μέχρι τότε.

απιστευτο! 3η μερα ο καιρος καλος ,και δεν κανουν τιποτα μετα απο τετοιο φιασκο?
δεν μπορουν να απεγκλωβισουν τα αυτοκινητα?

σου λεει 2000 θα παρουν,δεν θα γκρινιαξουν.

Ερώτηση : πόσοι άφησαν τα κλειδιά επάνω...
Απάντηση : Έβαλα χειρόφρενο , ταχύτητα και συναγερμό γιατί έτσι κάνω πάντα ...

Σατανικο, και διχιλιαρο και claim κλοπης στην ασφαλιστική, :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#749378 Ναι οκ αλλά έλεος δηλαδή.Εχουν ψευτοκαθαρισει τους κεντρικούς και οτιδήποτε άλλο έχει αφεθεί στη τύχη του.Δεν είναι μόνο η ΑΟ που τα έκανα σκατα.
Επίσης έμαθα ότι τη Δευτέρα χάλασε για λίγη ώρα το ILS στο Βενιζέλος....

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
dimviii έγραψε:βλεπω στα καναλια ακομα τον στρατο να απεγκλωβιζει αυτοκινητα και να φτιαριζει χιονι.
Δεν βλεπω πουθενα υπαλληλους τε ΑΟ να κανουν κατι τετοιο.
Τι δουλεια εχει ρε μπουρδελα ο στρατος να κανει την δουλεια του ιδιωτη?
Εαν ειχαν φωναξει 10 bobcat θα ηταν ολοι απεγκλωβισμενοι απο χθες.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και γω! Έχουν κόσμο μόνο για τις εισπράξεις
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#749385 εαν ειχαν τηλεφωνησει σε 20 εργολαβους και ειχαν μαζεψει 20 bobcat θα την ειχαν καθαρισει χθες με αστειο κοστος ,κατω απο 5000 ευρω ας πουμε.
Στα παπαργια τους ολα,ΑΟ και κρατος.Ακομα και μετα απο αυτο,καθονται και περιμενουν τον Στρατο και τους φανταρους με τα φτιαρια.
Αχρηστοι ακομα και για να βγαλουν αυτοκινητα απο χιονι.
Ειναι οι ιδιοι το ξαναλεω που θα εκκενωναν το Ματι σε 20 λεπτα.

Σκουπιδια γτχκτπς
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#749388 Είναι οι ίδιοι που κυβερνάνε εδώ και δεκαετίες... δεν είναι θέμα μπλε, πράσινων, κόκκινων και πολύχρωμων.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#749390 Μόλις μίλησα με γιατρό στον Φάρο Ψυχικού, ο οποίος είπε ότι η πρόσβαση είναι δύσκολη.
Αλλάξαμε ραντεβού και όλα καλά, αλλά αύριο όλοι οι άνθρωποι που ζουν στα πέριξ, στα βόρεια προάστια πως θα πάνε στις δουλειές τους;

Από εικόνες που έβλεπα στην τηλεόραση χθες, δεν έριξαν αλάτι προληπτικά σε κανέναν δρόμο κεντρικό ή μη.

Δίπλα στο σπίτι μου στις 12 το μεσημέρι. Το Panda φαίνεται λίγο στην άκρη της. Αυτό θέλει 2 μέρες ακόμα να λιώσει. Εικόνα

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#749391 Εμάς πέρασε μπουλντόζα του δήμου από όλα τα στενά και έκανε ένα στοιχειώδες καθάρισμα.
Τουλάχιστον περνάει άνετα αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδες για να βγει στη λεωφόρο, φάνηκε άσφαλτος κανονικά.
Εξαρτάται κι απ'τον εκάστοτε δήμο κλασικά.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
MIXOStsi έγραψε:Είναι οι ίδιοι που κυβερνάνε εδώ και δεκαετίες... δεν είναι θέμα μπλε, πράσινων, κόκκινων και πολύχρωμων.
Είναι και οι ίδιοι που τους ψηφίζουν... δεν είναι θέμα ποιους ψηφίζουν...

Qualis rex, talis grex.

(νομίζω ότι είναι ολοκληρωμένο τώρα)