axel12p έγραψε:Τον πέτυχα το πρωί.
Αν συνεχίσει να τις έχει εκεί τις αλυσίδες, δεν το βλέπω να γυρίζει σύντομα σπίτι του![]()
Εγώ λέω να του ρίξουμε κι αυτουνού ένα προστιματάκι, μη νομίζει ότι επειδή έχει το πάπλωμα στα λάστιχα, τη γλίτωσε
Αν συνεχίσει να τις έχει εκεί τις αλυσίδες, δεν το βλέπω να γυρίζει σύντομα σπίτι του![]()
kostis20 έγραψε:axel12p έγραψε:Τον πέτυχα το πρωί.Αν και παίζει να είναι τετρακίνητο αυτό .Πάλι λάθος τις έχει βάλει για τον τύπο της τετρακίνησης.
Εγώ είδα ένα τύπο σήμερα που αντί για αλυσίδες είχε φτιάρι!Ναι όπου κολλαγε κατέβαινε και φτυαριζε!Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ελληναριας.
Καλά το κράτος το γνωστό μπουρδέλο.
kostis20 έγραψε:Εγώ είδα ένα τύπο σήμερα που αντί για αλυσίδες είχε φτιάρι!Ναι όπου κολλαγε κατέβαινε και φτυαριζε!Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ελληναριας.
MONMAN έγραψε:dimviii έγραψε:axel12p έγραψε:Έλα ντε!![]()
Εντωμεταξύ βλέπω βροχές το ΣΚ στην Αττική. Ελπίζω να έχουν λιώσει τα χιόνια μέχρι τότε.
απιστευτο! 3η μερα ο καιρος καλος ,και δεν κανουν τιποτα μετα απο τετοιο φιασκο?
δεν μπορουν να απεγκλωβισουν τα αυτοκινητα?
σου λεει 2000 θα παρουν,δεν θα γκρινιαξουν.
Ερώτηση : πόσοι άφησαν τα κλειδιά επάνω...
Απάντηση : Έβαλα χειρόφρενο , ταχύτητα και συναγερμό γιατί έτσι κάνω πάντα ...
dimviii έγραψε:βλεπω στα καναλια ακομα τον στρατο να απεγκλωβιζει αυτοκινητα και να φτιαριζει χιονι.Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και γω! Έχουν κόσμο μόνο για τις εισπράξεις
Δεν βλεπω πουθενα υπαλληλους τε ΑΟ να κανουν κατι τετοιο.
Τι δουλεια εχει ρε μπουρδελα ο στρατος να κανει την δουλεια του ιδιωτη?
Εαν ειχαν φωναξει 10 bobcat θα ηταν ολοι απεγκλωβισμενοι απο χθες.

MIXOStsi έγραψε:Είναι οι ίδιοι που κυβερνάνε εδώ και δεκαετίες... δεν είναι θέμα μπλε, πράσινων, κόκκινων και πολύχρωμων.Είναι και οι ίδιοι που τους ψηφίζουν... δεν είναι θέμα ποιους ψηφίζουν...
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]