Anonymous Founder έγραψε:Δεν δουλεύει σ'εμένα. Κρασαρει συνέχεια.Γμτ, στον κολλητό δούλεψε, σε εμένα κάνει λούπες.
Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται...
15k κρούσματα, και?
Amen and a-women!

Δλδ τώρα θα γίνουμε σίγουρα ρεζίλι στον κόσμο με τη φωτό που έχουμε 15 χρόνια πριν!!!
< Note 8 >
Scotch έγραψε:Πρόβλεψη για πάνω από 15.000 κρούσματα σήμερα...
Εγιναν 20.000
Κορονοϊός: Αγγίζουν τις 20.000 τα κρούσματα σήμερα
https://www.newsit.gr/ellada/koronoios- ... a/3436907/
Dimitris_P έγραψε:Τι αλλάζει δηλαδή με το να έδειχνες την κανονική ταυτότητα;Δεν την κουβαλάς;
Dimitris_P έγραψε:Τι αλλάζει δηλαδή με το να έδειχνες την κανονική ταυτότητα;
Μια και μονη κινηση. Δειχνεις αυτο και υπαρχει η φωτογραφια σου επανω. Οποτε δεν χρειαζεται να δειξεις και ταυτοτητα
Fiat Panda 7,6l/100km
Dimitris_P έγραψε:Τι αλλάζει δηλαδή με το να έδειχνες την κανονική ταυτότητα;
Δε φαντάζεσαι πόση ώρα μπορεί να ψάχνει κάποιος το (έντυπο) πιστοποιητικό και την ταυτότητα μέσα στην τσάντα του ή στις τσέπες του ή οπουδήποτε αλλού. Άσε που πολλοί έρχονται με το wallet αλλά χωρίς ταυτότητα. Τουλάχιστον το wallet σου δίνει την δυνατότητα να είσαι σύντομος. Βέβαια, οι χύμα θα παραμείνουν χύμα αλλά νταξ.
Τους ειπα οτι ειχα λιγο μπουκωμα/συναχι 2-3 μερες, σημερα ειμαι μια χαρα, με ρωτησε αν εκανα καθολου τεστ, του ειπα ναι (σελφ) και μου το εκαναν.
Απ'οτι διαβασα το χειροτερο ενδεχομενο ειναι μειωμενη αποκριση στο εμβολιο αν ειχες καποια αλλη λοιμωξη, αλλα βαριομουν να περιμενω και να ψαχνω αλλο ραντεβου. Δε γμτ..
saxon_747 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Τι αλλάζει δηλαδή με το να έδειχνες την κανονική ταυτότητα;
Δε φαντάζεσαι πόση ώρα μπορεί να ψάχνει κάποιος το (έντυπο) πιστοποιητικό και την ταυτότητα μέσα στην τσάντα του ή στις τσέπες του ή οπουδήποτε αλλού. Άσε που πολλοί έρχονται με το wallet αλλά χωρίς ταυτότητα. Τουλάχιστον το wallet σου δίνει την δυνατότητα να είσαι σύντομος. Βέβαια, οι χύμα θα παραμείνουν χύμα αλλά νταξ.
Δεν εννοούσα αυτό
Focusman91 έγραψε:Δλδ τώρα θα γίνουμε σίγουρα ρεζίλι στον κόσμο με τη φωτό που έχουμε 15 χρόνια πριν!!!
Τι διαφορά έχει δηλαδή από το να δείξεις την φυσική ταυτότητα από το μια εικόνα στην εφαρμογή. Την ίδια φωτό έχουν και οι δύο.
Εγώ έχω κάνει μια σμίκρυνση του πιστοποιητικού με την ταυτότητα μαζί οπότε δεν ψάχνω πλέον, ήταν εκνευριστικό.
My Flickr