Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#744609 Τρίτη δόση σήμερα, με τον κλοιό να σφίγγει όμως από φίλους και γνωστούς που νοσούν. Για να δούμε, θα την γλιτώσουμε;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Δεν δουλεύει σ'εμένα. Κρασαρει συνέχεια.
Γμτ, στον κολλητό δούλεψε, σε εμένα κάνει λούπες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#744616 Έχουν μπει όλοι και έχει κρασάρει το σύστημα λογικά. Θα δοκιμάσω αύριο πάλι ή το βράδυ. Διαβάζω πως πολύς κόσμος έχει θέματα, κάτι αναμενόμενο.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#744627 Χθες είπαν οχι νέα μέτρα πριν από 3/1 και ο βλάκας τώρα λέει μπορεί και πριν από 3/1?
Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται...

15k κρούσματα, και?
Τελευταία επεξεργασία από MIXOStsi και 28 Δεκ 2021, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#744629 Η ταυτοπροσωπεια δουλεύει αν έχετε εγγραφεί στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας. Μόλις εγγραφείτε εκεί, δοκιμάστε μετά σύνδεση στην εφαρμογή με στοιχεία ταξιςνετ και λογικα θα στε έτοιμοι. Εμένα δούλεψε έτσι.
Δλδ τώρα θα γίνουμε σίγουρα ρεζίλι στον κόσμο με τη φωτό που έχουμε 15 χρόνια πριν!!!

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Dimitris_P έγραψε:Τι αλλάζει δηλαδή με το να έδειχνες την κανονική ταυτότητα;
Δεν την κουβαλάς;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67

Μια και μονη κινηση. Δειχνεις αυτο και υπαρχει η φωτογραφια σου επανω. Οποτε δεν χρειαζεται να δειξεις και ταυτοτητα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747

Δε φαντάζεσαι πόση ώρα μπορεί να ψάχνει κάποιος το (έντυπο) πιστοποιητικό και την ταυτότητα μέσα στην τσάντα του ή στις τσέπες του ή οπουδήποτε αλλού. Άσε που πολλοί έρχονται με το wallet αλλά χωρίς ταυτότητα. Τουλάχιστον το wallet σου δίνει την δυνατότητα να είσαι σύντομος. Βέβαια, οι χύμα θα παραμείνουν χύμα αλλά νταξ.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#744662 To xτυπησα τελικα...
Τους ειπα οτι ειχα λιγο μπουκωμα/συναχι 2-3 μερες, σημερα ειμαι μια χαρα, με ρωτησε αν εκανα καθολου τεστ, του ειπα ναι (σελφ) και μου το εκαναν.
Απ'οτι διαβασα το χειροτερο ενδεχομενο ειναι μειωμενη αποκριση στο εμβολιο αν ειχες καποια αλλη λοιμωξη, αλλα βαριομουν να περιμενω και να ψαχνω αλλο ραντεβου. Δε γμτ..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
saxon_747 έγραψε:

Δε φαντάζεσαι πόση ώρα μπορεί να ψάχνει κάποιος το (έντυπο) πιστοποιητικό και την ταυτότητα μέσα στην τσάντα του ή στις τσέπες του ή οπουδήποτε αλλού. Άσε που πολλοί έρχονται με το wallet αλλά χωρίς ταυτότητα. Τουλάχιστον το wallet σου δίνει την δυνατότητα να είσαι σύντομος. Βέβαια, οι χύμα θα παραμείνουν χύμα αλλά νταξ.

Δεν εννοούσα αυτό

Focusman91 έγραψε:Δλδ τώρα θα γίνουμε σίγουρα ρεζίλι στον κόσμο με τη φωτό που έχουμε 15 χρόνια πριν!!!

Τι διαφορά έχει δηλαδή από το να δείξεις την φυσική ταυτότητα από το μια εικόνα στην εφαρμογή. Την ίδια φωτό έχουν και οι δύο.

Εγώ έχω κάνει μια σμίκρυνση του πιστοποιητικού με την ταυτότητα μαζί οπότε δεν ψάχνω πλέον, ήταν εκνευριστικό.