Μάθετε μπαλίτσα απο τον αβέρτο της Κοκκινιάς.
Μάθετε μπαλίτσα απο τον αβέρτο της Κοκκινιάς.
Focusman91 έγραψε:Έχω βγει και ραντεβού μέσω της ομάδας αυτής. Εννοείται ότι δεν πήγε καθόλου καλά (κυρίως γιατί ήμασταν σ άλλη φάση ζωής).
saxon_747 έγραψε:Γιατί είχα ξεχάσει πως είναι να βγαίνω ραντεβού!!Focusman91 έγραψε:Έχω βγει και ραντεβού μέσω της ομάδας αυτής. Εννοείται ότι δεν πήγε καθόλου καλά (κυρίως γιατί ήμασταν σ άλλη φάση ζωής).
Γιατί βγήκατε τότε;
socratesn έγραψε:Ραντεβού για καφέ = εξ' ορισμού καταδικασμένο![]()
Τεράστιο No-no
George_Prix έγραψε:Ετσι. Σε μερικα πραγματα δε χρειαζονται μοντερνιες. Ας τα συνεχισουμε οπως τα μαθαμε απο τους πατεραδες μας
NickTG έγραψε:socratesn έγραψε:Ραντεβού για καφέ = εξ' ορισμού καταδικασμένο![]()
Τεράστιο No-no
Γιατί?![]()
dimviii έγραψε:εχω κολλητο που γνωριστηκε με τη γυναικα του σε κηδεια.
socratesn έγραψε:Κατά τη γνώμη μου σου στερεί πολλά στοιχεία που συνήθως "χτίζουν" κλίμα στο φλέρτ και σχετίζονται με πιο βραδινές εξόδους, λίγο το αλκοολ, λίγο η νύχτα, λίγο ο πιο χαμηλός φωτισμός...

rx8_drifter έγραψε:Μονο ντιμης αυτα![]()
socratesn έγραψε:NickTG έγραψε:socratesn έγραψε:Ραντεβού για καφέ = εξ' ορισμού καταδικασμένο![]()
Τεράστιο No-no
Γιατί?![]()
Κατά τη γνώμη μου σου στερεί πολλά στοιχεία που συνήθως "χτίζουν" κλίμα στο φλέρτ και σχετίζονται με πιο βραδινές εξόδους, λίγο το αλκοολ, λίγο η νύχτα, λίγο ο πιο χαμηλός φωτισμός νομίζω προσφέρουν μια πιο χαλαρή διάθεση. Προς θεού δεν λέω ότι σε έναν καφέ δεν μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο καλύτερα, αλλά θεωρώ πολύ πιο ευνοϊκές τις συνθήκες για φλέρτ σε ένα ποτό ή βραδινό φαγητό.

George_Prix έγραψε:Λιγο ολα αυτα που ειπες... κι ακομα περισσοτερο οτι το ποτο στο ορθιο, εχει και περισσοτερη σωματικη επαφη που διευκολυνει την αποστολη
Εκτος αν την αφησεις να πληρωσει στο τελος, οποτε πανε στραφι οσα εκανες πριν και στεγνωνει με τη μια η αλλη
saxon_747 έγραψε:δυναμικές γυναίκες

Master class οδηγησης απο τον Lewis. O Max οπως πα[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]