Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#743079 Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο πρώτο ραντεβού, πληρώνει πάντα η γυναίκα.
Μάθετε μπαλίτσα απο τον αβέρτο της Κοκκινιάς.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Focusman91 έγραψε:Έχω βγει και ραντεβού μέσω της ομάδας αυτής. Εννοείται ότι δεν πήγε καθόλου καλά (κυρίως γιατί ήμασταν σ άλλη φάση ζωής).

Γιατί βγήκατε τότε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
saxon_747 έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Έχω βγει και ραντεβού μέσω της ομάδας αυτής. Εννοείται ότι δεν πήγε καθόλου καλά (κυρίως γιατί ήμασταν σ άλλη φάση ζωής).

Γιατί βγήκατε τότε; :hmmm:
Γιατί είχα ξεχάσει πως είναι να βγαίνω ραντεβού!!

Τον πάτο των ραντεβού τον έπιασα τον Αύγουστο στην Αιγείρα που βγήκα με τύπισσα που ακόμα και η μιάμιση ώρα που κάτσαμε για καφέ, έμοιαζε αιώνας.

Όλα χρήσιμα είναι!

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
socratesn έγραψε:Ραντεβού για καφέ = εξ' ορισμού καταδικασμένο :lol:
Τεράστιο No-no

Γιατί? :hmmm:

George_Prix έγραψε:Ετσι. Σε μερικα πραγματα δε χρειαζονται μοντερνιες. Ας τα συνεχισουμε οπως τα μαθαμε απο τους πατεραδες μας :s_yes

Συνεχίστε εσείς και αφήστε τις νεότερες γενιές να το κάνουν όπως αυτές θέλουν. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
NickTG έγραψε:
Τεράστιο No-no

Κατά τη γνώμη μου σου στερεί πολλά στοιχεία που συνήθως "χτίζουν" κλίμα στο φλέρτ και σχετίζονται με πιο βραδινές εξόδους, λίγο το αλκοολ, λίγο η νύχτα, λίγο ο πιο χαμηλός φωτισμός νομίζω προσφέρουν μια πιο χαλαρή διάθεση. Προς θεού δεν λέω ότι σε έναν καφέ δεν μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο καλύτερα, αλλά θεωρώ πολύ πιο ευνοϊκές τις συνθήκες για φλέρτ σε ένα ποτό ή βραδινό φαγητό. :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#743099 εχω κολλητο που γνωριστηκε με τη γυναικα του σε κηδεια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
socratesn έγραψε:Κατά τη γνώμη μου σου στερεί πολλά στοιχεία που συνήθως "χτίζουν" κλίμα στο φλέρτ και σχετίζονται με πιο βραδινές εξόδους, λίγο το αλκοολ, λίγο η νύχτα, λίγο ο πιο χαμηλός φωτισμός...

Λιγο ολα αυτα που ειπες... κι ακομα περισσοτερο οτι το ποτο στο ορθιο, εχει και περισσοτερη σωματικη επαφη που διευκολυνει την αποστολη :shifty:

Εκτος αν την αφησεις να πληρωσει στο τελος, οποτε πανε στραφι οσα εκανες πριν και στεγνωνει με τη μια η αλλη :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Μονο ντιμης αυτα :s_shout

μπεσα μιλαω.
Ειναι 25 χρονια μαζι με 2 φοβερα παιδια.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
socratesn έγραψε:
NickTG έγραψε:
Τεράστιο No-no

Κατά τη γνώμη μου σου στερεί πολλά στοιχεία που συνήθως "χτίζουν" κλίμα στο φλέρτ και σχετίζονται με πιο βραδινές εξόδους, λίγο το αλκοολ, λίγο η νύχτα, λίγο ο πιο χαμηλός φωτισμός νομίζω προσφέρουν μια πιο χαλαρή διάθεση. Προς θεού δεν λέω ότι σε έναν καφέ δεν μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο καλύτερα, αλλά θεωρώ πολύ πιο ευνοϊκές τις συνθήκες για φλέρτ σε ένα ποτό ή βραδινό φαγητό. :oops:

Άρα για κάλυψη της πιθανής αμηχανίας μιλάμε στην ουσία. :s_tongue

Προσωπικά με τη γυναίκα μου πρώτη φορά για καφέ βγήκα. Αν κρίνω από το αποτέλεσμα θα έλεγα πως πήγε καλά.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:Λιγο ολα αυτα που ειπες... κι ακομα περισσοτερο οτι το ποτο στο ορθιο, εχει και περισσοτερη σωματικη επαφη που διευκολυνει την αποστολη :shifty:

Εκτος αν την αφησεις να πληρωσει στο τελος, οποτε πανε στραφι οσα εκανες πριν και στεγνωνει με τη μια η αλλη :rtfm:

Αν θέλουν και οι 2 σωματική επαφή θα υπάρξει και για καφέ αν πας.

Αν ψάχνει χορηγό όντως, υπάρχει θέμα εκεί.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
saxon_747 έγραψε:δυναμικές γυναίκες

Ποιος ήρθε?
Που κρύβονται στην Ελλάδα? :lol: