Forum για τη Formula 1

1)Ποιος θα στεφθει πρωταθλητης?2)Θα τρακαρουν μεταξυ τους?

13
23%
16
29%
17
30%
10
18%
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Zorz έγραψε:Ε, άσε τον Δία να υποστηρίζει σε κάτι τις μεγαλοεταιρίες αντί για το προλετάριο.

Προλεταριάτο ο Χαμ και ο Μαξ, που αν τους πέσει κανένα εκατομμύριο Ευρώ δεν θα σκύψουν καν να το σηκώσουν; Μπα σε καλό σου... :s_rofl Εγώ είμαι σωστός με την ιδεολογία μου. Είμαι με τους 1000 υπαλλήλους της κάθε ομάδας, όχι με τον πάμπλουτο χερά. :iconcool:
Άλεξ από τους 1000 υπαλλήλους της ομάδας οι 950 δουλεύουν για το πρωτάθλημα οδηγών, έτσι για να μην τα λες διαρκώς αυτά.

Ρε συ Σταύρο μην με κάνεις να κατεβάσω τώρα 4-5 links από στελέχη ομάδων που λένε το αντίθετο (το κάνω βέβαια αν θες). Καταλαβαίνω ότι έχει κουράσει αυτό το θέμα, αλλά τουλάχιστον μέσα στις ομάδες όλοι θέλουν το δικό τους Πρωτάθλημα, ασχέτως του τι κοιτάει ο μέσος fan. Κανείς δεν δουλεύει για τον κάθε πιλότο, δουλεύουν για την ομάδα τους, αυτή τους πληρώνει. Σκέψου μόνο ότι κάθε χρόνο οι μηχανολόγοι και οι μηχανικοί αλλάζουν από οδηγό σε οδηγό, και ότι ο μέσος υπάλληλος στο εργοστάσιο βλέπει τους πιλότους 4-5 φορές το χρόνο όλο κι όλο. Δουλεύεις π.χ. στους κινητήρες, στο Brixworth. Τι σου λέει ο μανατζαρέος σου; Φτιάξε το καλύτερο μοτέρ που μπορείς για την Mercedes! Δεν είναι το μοτέρ του Λούης συγκεκριμένα, θα πάει το ένα στον Λούης, το άλλο στον Μπόττας. Μην φανατίζεστε με πρόσωπα. Ξέρω ότι είσαι Ηρακλειδεύς, αλλά εμείς οι Αρειανοί τότε πηγαίναμε στο Παλέ για τον Άρη, όχι για τον Γκάλη, αν και ο Γκάλης ήταν η μισή ομάδα μόνος του. Όλα αυτά τα αθλήματα είναι ομαδικά. Μόνον ο στίβος είναι ατομικό άθλημα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#741776 Κι ο στίβος ομαδικό είναι ( Τζέκος). :shifty:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 12 Δεκ 2021, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#741777 Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι το πρωτάθλημα οδηγών αυτό που πήρε η Ρεντ Μπουλ και πανηγυρίζει και έχασε η Μερτσέντες και κλαίει δεν είναι κάτι ατομικό. Είναι ο υπέρτατος ομαδικός τίτλος για τον οποίο συνεργάζονται το 90% και παραπάνω κάθε ομάδας.

Το άλλο είναι μια |λογοκρισία| γι'αυτό του έχει γυρίσει την πλάτη όλος ο κόσμος. Μηδέν δημοφιλία, μηδέν αναγνώριση. Ποιος έχει τον καλύτερο αργό οδηγό. Γελάμε.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#741779 Είναι απίστευτα τραγικοί...
Κρίμα για την F1.
Ούτε σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν έχω αηδιάσει τόσο. Χάλασαν ένα υπέροχο πρωτάθλημα.
Και για τους διάφορους εξυπνηδηδες που θα υπάρξουν, ΧΕΣΤΗΚΑ ποιος το πήρε.
Σήμερα έχασε η F1 :x :(
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Sijune21 έγραψε:Έχουμε ένσταση και αμφισβήτηση τίτλου στη FIA?

Ναι, επίσημα: https://twitter.com/F1/status/1470058598197825542

ΙΜΟ δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#741786 Σε κάθε περίπτωση, για μας τους εντελώς ουδέτερους (μπορεί να μην το πάρει κανείς από τους δυο να χαρούμε κι εμείς; ), ήταν ένας αγώνας με πολύ σασπένς. Προφανώς και ο Λιούης ήταν ταχύτερος σήμερα, αλλά ένας αγώνας δεν κρίνεται μόνον εκεί (και δεν εννοώ τις όποιες αλητείες, αλλά τα πιστ στοπς, τεχνικά θέματα, ομαδική στρατηγική, κλπ).

* Μου είναι ακατανόητο γιατί στο πρώτο προσπέρασμα δεν έγινε σουάπ στις θέσεις. Δεν κατέω όλη τη νομοθεσία, αλλά μου μοιάζει περίεργο.
* Μου άρεσε σαν δυσεπίλυτο πρόβλημα αυτό της Μερκ με τα πιτ στοπς στα SCs. Τι κάνεις, τι δεν κάνεις; Πώς το διαχειρίζεται ένας επικεφαλής. Έχω την εντύπωση ότι καθ' όλη τη χρονιά η Μερκ παίρνει κακό βαθμό σ' αυτόν τον τομέα.
* Το τι γίνεται στο τελευταίο SC είναι από μόνο του χοντρο-παράξενο, δε σηκώνει σχόλια. Χαίρομαι που θα γίνει τζέρτζελο και στα "δικαστήρια". Το πρωτάθλημα συνεχίζεται.
* Τέλος, έμεινα συγκλονισμένος που ο Μαξ, μετά το SC, προσπέρασε στην 1η στροφή που βρήκε μπροστά του. Θεωρούσα πιο λογικό να περάσει στη μεγάλη ευθεία. Αλλά προφανώς δεν πετάς καμία ευκαιρία.

Άντε, και του χρόνου ελπίζουμε να ανακατευτεί πιο χοντρά η τράπουλα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#741787 Μ αρέσει που πέφτουν πολλοί από τα σύννεφα ενώ η F1 έχει δείξει το ποιόν της εδώ και μια 5ετία, κι οι ομάδες με το στήσιμο αποτελεσμάτων με τις δήθεν πατατιές σε στρατηγικές και πιτς , δήθεν δεν είχαμε έτοιμα ελαστικά . Και πέφτει το παραδάκι από τις στοιχηματικές. Ένας τζερτζελές από τις βούτες του Max έμεινε και φαγωθήκατε να μας το στερήσουν κι αυτό.

λες και δε μπορούσε η Mercedes να μπει για αλλαγή με 17sec διαφορά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#741799 Στην Αμερική υπάρχει η white flag που βγαίνει μόλις μπαίνει το αμάξι του πρωτοπόρου στον τελευταίο γύρο. ΑΝ βγει η white flag δεν υπάρχει διακοπή αγώνα για κανέναν λόγο.

Οπότε σε κάθε caution (όπως λένε τα SC) που βγαίνει και μπορεί να περιλαμβάνει τον τελευταίο γύρο υπάρχει green-white-chequered. Σύνολο δύο γύροι ακόμα. Μακάρι να το περάσουν κι εδώ, πολύ ανώτερος κανονισμός.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#741802 Λεπτομέρειες για την απίθανη σεζόν προτιμώ να συζητήσω άλλη στιγμή, πιο ήρεμη.

Όσον αφορά το ζουμί.

Όπως έχετε γράψει και με βάση τον κανονισμό που διαβάζω τα φάουλ πρέπει να είναι δύο.

1. Δεν άφησε όλους όσους είχαν φάει γύρο να περάσουν, πάρα μόνο τους 5 μεταξύ Λούη και Μαξ.

2. Αφού αυτοί οι 5 πέρασαν στον γύρο 57, το SC έπρεπε να βγει και ο αγώνας έπρεπε να επανεκκινήσει στο τέλος του επόμενου γύρου 58, που τελείωνε και ο αγώνας. Στην περίπτωση μας ξεκίνησε στο τέλος του ίδιου γύρου 57.

Πως θα μπορέσουν αυτά να τα δικαιολογήσουν;
Άβαταρ μέλους
By Chris
Yugo_para_siempre έγραψε:Πως θα μπορέσουν αυτά να τα δικαιολογήσουν;

It's called a motor race :adminpower:

Ποινη 5 θεσεων στον μαξ στο πρωτο γκραν πρι του 22 και ολα καλα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741805 Τα πραγματα σοβαρευουν απ οτι φαινεται, ακουγεται για προσφυγη σε CAS. :hmmm:

Αν εχει σοβαρη υποθεση η Μερκ, ξεγραψτε απο τωρα το επομενο πρωταθλημα οι υπολοιποι. :lol: