Corto Maltese έγραψε:REALZEUS έγραψε:Άλεξ από τους 1000 υπαλλήλους της ομάδας οι 950 δουλεύουν για το πρωτάθλημα οδηγών, έτσι για να μην τα λες διαρκώς αυτά.Zorz έγραψε:Ε, άσε τον Δία να υποστηρίζει σε κάτι τις μεγαλοεταιρίες αντί για το προλετάριο.
Προλεταριάτο ο Χαμ και ο Μαξ, που αν τους πέσει κανένα εκατομμύριο Ευρώ δεν θα σκύψουν καν να το σηκώσουν; Μπα σε καλό σου...Εγώ είμαι σωστός με την ιδεολογία μου. Είμαι με τους 1000 υπαλλήλους της κάθε ομάδας, όχι με τον πάμπλουτο χερά.
Ρε συ Σταύρο μην με κάνεις να κατεβάσω τώρα 4-5 links από στελέχη ομάδων που λένε το αντίθετο (το κάνω βέβαια αν θες). Καταλαβαίνω ότι έχει κουράσει αυτό το θέμα, αλλά τουλάχιστον μέσα στις ομάδες όλοι θέλουν το δικό τους Πρωτάθλημα, ασχέτως του τι κοιτάει ο μέσος fan. Κανείς δεν δουλεύει για τον κάθε πιλότο, δουλεύουν για την ομάδα τους, αυτή τους πληρώνει. Σκέψου μόνο ότι κάθε χρόνο οι μηχανολόγοι και οι μηχανικοί αλλάζουν από οδηγό σε οδηγό, και ότι ο μέσος υπάλληλος στο εργοστάσιο βλέπει τους πιλότους 4-5 φορές το χρόνο όλο κι όλο. Δουλεύεις π.χ. στους κινητήρες, στο Brixworth. Τι σου λέει ο μανατζαρέος σου; Φτιάξε το καλύτερο μοτέρ που μπορείς για την Mercedes! Δεν είναι το μοτέρ του Λούης συγκεκριμένα, θα πάει το ένα στον Λούης, το άλλο στον Μπόττας. Μην φανατίζεστε με πρόσωπα. Ξέρω ότι είσαι Ηρακλειδεύς, αλλά εμείς οι Αρειανοί τότε πηγαίναμε στο Παλέ για τον Άρη, όχι για τον Γκάλη, αν και ο Γκάλης ήταν η μισή ομάδα μόνος του. Όλα αυτά τα αθλήματα είναι ομαδικά. Μόνον ο στίβος είναι ατομικό άθλημα.

Εγώ είμαι σωστός με την ιδεολογία μου. Είμαι με τους 1000 υπαλλήλους της κάθε ομάδας, όχι με τον πάμπλουτο χερά.