Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738894 Κόρτο θα στο θέσω ως εξής.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε έντυπη μορφή από αγγλικό ταμπλόιντ. Ούτε καν αφίσα ΔΑΠ για Μύκονο. Δεκαετίες σκοτώνουν χαρακτήρες.

Αλλά.

Η απήχηση τους περιορίζεται εντός νησιού. Και τον Ντιέγκο συνέχιζαν να τον σκοτώνουν ακόμα και μεταθανάτια. Και; Όλος ο υπόλοιπος κόσμος τους έγραψε στα παπάρια του.
Ο Ναντο έφταιξε μόνος την μοίρα του. Οταν έρθει η ώρα να μιλήσει η τσεπουλα , Τότο, Χόρνερ ποοςδιαολοειναι στη Φερράρι----->συγγνώμη κύριε Μπέμπη, ποιός είστε;
Έχουν αρκετά στο κεφάλι τους,δεν θα βάλουν και τον Ναντο. Όπως έχει πει και ο Διάκος,οι υπάλληλοι οφείλουν να είναι μαχιμια, όχι έτοιμοι για Ι4 άοπλο.

Δολοφονία χαρακτήρα θα είναι αύριο το πρωτοσέλιδο του Forza για τον Ιβάν. Όχι τα κλικμπεητ άρθρα του Στρο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738897 Α ναι μην ξεχάσουμε τι έγραφαν τα Εγγλέζια μύδια το 2010 για τον Vettel (ειδικά μετά το στούκι της Τουρκίας).
Τι γαμάτος οδηγός, τι θεϊκό ταλέντο, τι γλυκιά φατσούλα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
g8777 έγραψε:Έχουν αρκετά στο κεφάλι τους,δεν θα βάλουν και τον Ναντο. Όπως έχει πει και ο Διάκος,οι υπάλληλοι οφείλουν να είναι μαχιμια, όχι έτοιμοι για Ι4 άοπλο.

Εδώ έχεις το τεράστιο λάθος. Ο Αλόνσο δεν ήταν Ι4 άοπλο γιατί στη Φερράρι πχ είχε αντιπάλους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές (έστω και για 12" ο ένας) φαντάζομαι ότι αν δεν απέδιδε στο έπακρο θα τον κατάπιναν. Τί; Όχι;
Η λεπτομέρεια όμως που κάνει τη διαφορά (και εκεί μετράει ο τύπος και η έξωθεν μαρτυρία) είναι όταν έρχεται η ώρα να δούμε γιατί είχε αυτό το χάλι η Φερράρι ή η ΜακΛάρεν; Εκεί έχεις φτιάξει αποδιοπομπαίο τράγο και λες ότι κοίτα το κωλόπαιδο τον Αλόνσο. Δημόσια λέει ότι έχουμε GP2 engine φαντάσου τί κάνει στα κρυφά. Πάει και ψήνει τα ψάρια στα κρυφά και τα τρώμε μαγειρεμένα. Το ότι όντως έχουν GP2 ή έστω GP1,5 engine ή ότι ο Νιούι τους έκανε χαζούς στην εντός σεζόν εξέλιξη 3 χρόνια σερί στη Φερράρι δε μας απασχολεί. Μας απασχολεί το image κάτι κολοσσών λες και έχουμε μετοχές. Χέστηκα για το image της Φερράρι SA, εγώ θέλω εμφανίσεις που να μη με ρεζιλεύουν. Και 12 σεζόν τώρα, μόνο ο Αλόνσο μου το πρόσφερε, σποραδικά ο Φέτελ και ο Λεκλέρ το 19 πριν το στημένο σκάνδαλο με τον πεντακάθαρο κινητήρα. Είδαμε και τους ένοπλους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
EDDIE_147 έγραψε:Γκεάκο ξεκόλλα με τα νούμερα.
Το '96 ο MS έφαγε στη μάπα κάποια καλά ρεζιλίκια (Γαλλία - Καναδάς) συν πολλές εγκαταλείψεις.
Δεν σου λέω γιατί δεν πήρε 3 νίκες ο Alonso το '15 - οπότε άσε την αριθμολαγνεία για άλλο τοπικό.

Τα βλεπεις που συγκρινεις βουρτσες με λουτσες λοιπον?
Ο Σουμι ειχε ενα κακο μονοθεσιο το 1996. Αλλα και νικες πηρε και τερματισε στη 2η θεση (Ναι 100+ ποντους πισω αλλα 2η)!
Ωραια εμεινε στην Γαλλια στον γυρο σχηματισμου? Συμβαινουν αυτα (Φεττελ 2016 Μπαχρειν το ιδιο ακριβως)

Η Μακλαρεν στην Αυστραλια το 2015 ηταν 4-6 δευτερολεπτα αργοτερη. Και συνολικα πηρε 27 βαθμους οταν η Μερκ πηρε 703.
Ξανα συγκρινε μου το 1996 και το 2015 λοιπον
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#738954 Για να επαναφέρω τον αρχικό καημό του Yugo, στην προσωπική μου αξιακή λίστα οδηγών f1, ο Alonso δεν πέφτει θέσεις επειδή για χρόνια δε διεκδικούσε νίκες/πρωταθλήματα. Το διετές κατόρθωμα με τη Renault είναι τόσο ισχυρό που δε μας πέφτει με τίποτα :innocent: :lipsealed:
Επίσης, αυτή η κάψα του να οδηγεί οπουδήποτε και να μάχεται για όποια θέση του επιτρέπει το μονοθέσιο, εμένα μου φτάνει. Μου θυμίζει ας πούμε τον "Κάρα", δώστε του μια μπάλα / ένα τετράτροχο και πάρτε του την ψυχή.
Να ξαναπαλέψει σε κορυφαίο επίπεδο για πρωτάθλημα; Ούτε και χρειάζεται. Το έκανε 5-6 σεζόν σε μια καριέρα 20 χρόνων, λίγα τις ικανότητές του, αλλά και πάλι αρκετά για να μπει στην ελίτ και στις κορυφαίες αναμνήσεις των φιλάθλων του σπορ.
Όσο αντέχει ας τρέχει, κάποιοι καλό είναι να φεύγουν στο απόγειο της δόξας τους, κάποιοι καλό είναι να φεύγουν μέχρι εξαντλήσεως των ψυχικών τους αποθεμάτων. Κατά περίπτωση και ο Al είναι από τις δεύτερες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738955 Από την άλλη πλευρά ο Λουίς παπαγαλίζει σε κάθε του νίκη τις ευχαριστίες του για τη σκληρή δουλειά που έκανε όλη η ομάδα (ακόμα και αυτή πίσω στο εργοστάσιο). Αποτέλεσμα.
Lewis hamilton πρωταθλήματα: 7 - Φερνάντο Αλόνσο πρωταθλήματα : Δγιό, σημειώσατε άσσο.

Άρα;

Αρα ανακαλύπτουμε τα ηθικά πρωταθλήματα καί τα μπλέντερ.Μπουχουχουχου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738957 Δεν συγκρίνω τις ομάδες όπως δεν έχει καμία σχέση και η θέση των οδηγών (ο MS το '96 ήταν ο Alonso του ΄07 όχι του '15 --> πιστεύω καταλαβαίνεις τη διαφορά).
Ούτε οι επιδόσεις είναι ίδιες - ούτε οι απαιτήσεις/πίεση ήταν ίδιες.
Οι περιπτώσεις που σου ανέφερα (και είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι) δικαιολογούν ένα δημόσιο #tinaftore από πλευράς MS.

Μιλώντας για βούρτσες και Αρτέμιδες
https://www.motor1.com/news/132297/mich ... a1-legacy/

Brawn feels that Schumacher’s complete focus on achieving success acted as a huge motivator for the personnel he worked with – as everyone felt they had to give everything.

Asked about Schumacher’s key strength, Brawn said: “When you saw a driver as committed as Michael was, and so single minded about success, it dragged you along as well.

"You knew you couldn’t let the side down, and everyone was the same. You knew when you had a driver so focused on achieving success, that motivated other people.

“Michael just being around was a huge motivator for people and to try to emulate that yourself and create the right atmosphere and create the right positive feeling within the team was an important lesson I learned from watching Michael.”

He added: “With his knowledge and maturity, sitting with a group of aerodynamicists or vehicle dynamists or tyre people and explaining what was needed was invaluable. He was instrumental in creating the systems that contribute to the success that Mercedes has today.”

Πολύ λογικό ένας τέτοιος οδηγός να βγει δημόσια και να πει 'γτπ μονοθέσιο'.
ΝΟΤ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#738959 Edddie απο το 1996 εως το 2006 ποτε ειχε ο Σουμι Μακλαρεν Χοντα 2015-2016?

Ολες τις χρονιες εκτος απο το 96+05 δεν διεκδικισε τιτλο?
Δεν θα ηταν αχαριστος πχ να εβγαινε το 2005 μετα απο 5 σερι να πει τι μονοθεσιο μου δωσατε? (Που εκει εφταιγαν τα λαστιχα)
Από την άλλη πλευρά ο Λουίς παπαγαλίζει σε κάθε του νίκη τις ευχαριστίες του για τη σκληρή δουλειά που έκανε όλη η ομάδα (ακόμα και αυτή πίσω στο εργοστάσιο). Αποτέλεσμα.
Lewis hamilton πρωταθλήματα: 7 - Φερνάντο Αλόνσο πρωταθλήματα : Δγιό, σημειώσατε άσσο.

Καλα g δες λιγο τους χρονους της Αυστραλιας 2015 μιας και ειναι ποσταρισμενοι και ξανα πες για τον Λουη και τις ευχαριστιες. Ας ειχε και αυτος το μονοθεσιο του Αλονσο και τουμπαλιν. Να δεις εκει ευχαριστιες.. :lol:
Βεβαια οταν εχανε ο Λουης ελεγε στον τυπο οτι επειδη ειναι μαυρος δεν θελουν να κερδιζει αλλα ποιος τα θυμαται αυτα μωρε :whistlink:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
:x
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Ούτε οι επιδόσεις είναι ίδιες - ούτε οι απαιτήσεις/πίεση ήταν ίδιες.

Καλά δεν έχει νόημα - τώρα θα μου βγάλεις διαφορά δευτερολέπτων από την pole και στο επόμενο ποστ που θα το ματα-ξαναβάλεις θα παίξεις με διαφορά μ.ο βαθμών από τον τελευταίο της χρονιάς.

Eddieτ
1 χρόνο μετά-->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738963 Εν κατακλειδι Γκεακο.

Λουης Χαμιλτον: 7- Μπεμπουλινολακος: Δγιό.

Σημειωσατε over.

Ποιοι χρονοι και ποιες Αυστραλιες και αν η γιαγια ειχε Κιμοα κλπ κλπ. Οταν ξεφτιλιζεις το ιδιο σου το μαγαζι εσκεμμενα για να βγαλεις την ουρα σου αποξω αποξω ( και να ερεθισεις τους Μπρεηνλεςς απο κατω) , μαντεψε ποιος ειναι ο :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: της υποθεσης και ποιανου το βιογραφικο συνοδευται πλεον απο την φραση " μην ασχολειστε, θα κανει την ομαδα μουτι στην πρωτη στραβη. Καλυτερα να φερεις τον Ντενις Ροντμαν να οδηγησει".

Μπουχουχουχουχουχουχουχουχου.

Αλλα αυτα πανε περασαν, 40κατι εφτασε , εδω συζηταμε οτι ηρθς η ωρα της αποσυρσης για την επομενη γενια απο αυτον. Ποιος Ναντο τωρα. Για λυπηση, Μπομπι Μουρ. :s_empathy

Καλα και γω, το παραχεσα, σιγα μην ειναι Μπομπι Μουρ. :oops:

Εικόνα

Βασιλειος Τζαλακωστας, ο μπαμπας του Ολντ Τραφορντ. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:
g8777 έγραψε:Έχουν αρκετά στο κεφάλι τους,δεν θα βάλουν και τον Ναντο. Όπως έχει πει και ο Διάκος,οι υπάλληλοι οφείλουν να είναι μαχιμια, όχι έτοιμοι για Ι4 άοπλο.

Εδώ έχεις το τεράστιο λάθος. Ο Αλόνσο δεν ήταν Ι4 άοπλο γιατί στη Φερράρι πχ είχε αντιπάλους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές (έστω και για 12" ο ένας) φαντάζομαι ότι αν δεν απέδιδε στο έπακρο θα τον κατάπιναν. Τί; Όχι;
Η λεπτομέρεια όμως που κάνει τη διαφορά (και εκεί μετράει ο τύπος και η έξωθεν μαρτυρία) είναι όταν έρχεται η ώρα να δούμε γιατί είχε αυτό το χάλι η Φερράρι ή η ΜακΛάρεν; Εκεί έχεις φτιάξει αποδιοπομπαίο τράγο και λες ότι κοίτα το κωλόπαιδο τον Αλόνσο.
Η Φερραρι ειναι ιδιαζουσα περιπτωση.
Οπως θα ειδες στο ντοκιμαντερ για τον Σουμι και αυτος δεχτηκε κριτικη για τα 3 χρονια χωρις τιτλο στην Σκουντερια. Εκει ομως τον εσωσαν δυο πραγματα. Η αποψη του Τοντ και οι καλες κουβεντες καθε μηχανικου στην ομαδα. Με τους οποιους δουλευε καθημερινα, ηξερε τα ονοματα των παιδων τους, τις γυναικες τους, γενεθλια, κλπ. Νοιαζοταν δηλαδη.
Κατι που δεν ξερουμε αν εκανε ο Αλονσο αλλα σιγουρα οταν δεν ερχοταν το πολυποθητο δεν ειχε τους ιδιους συμμαχους να τον στηριξουν.

Δεν ξερω ποσο φταιει ο ενας και ποσο η ομαδα, η οποια εχει τρομερο ταλεντο στο να αρνειται την πραγματικοτητα και να εξελισει με λαθος τροπο το μονοθεσιο, αλλα αν ηταν πιο διαλακτικος ο πρωτος ισως ειχε κι αλλες κουπες. Ισως κι οχι.

Το θεμα ειναι οτι φευγοντας απο την Φερραρι πηγε σε μια ομαδα που δεν θα κερδιζε τιποτα και το ηξερε. Το αν εφυγε αυτος επειδη τους βαρεθηκε η τον εδιωξαν θα το μαθουμε αφου σταματησει να τρεχει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#738967 Στα παπάρια μου ο Αλόνσο ούτε ξάδερφός μου είναι ούτε την αδερφή μου πήρε. Η Φερράρι κέρδισε μετά τίποτα; Γιατί το σενάριο δεν άλλαξε. Μετρούσαμε αγώνες μέχρι να κάνει νίκη ο Κίμι (το κοντέρ σταμάτησε στα 100 κοντά) και χαμένες ευκαιρίες να χτυπήσει ο Φέτελ πρωτάθλημα. Άρα εκ των πραγμάτων οι παχυλά αμοιβόμενοι της Φερράρι προσπαθούσαν να κρύψουν πίσω από μαρκετινίστικες |λογοκρισία| την ανεπάρκειά τους. Από το τελευταίο πρωτάθλημα και μετά, ο μόνος που έφτασε μία ανάσα από να δώσει κάτι ήταν ο Αλόνσο. Fact. Τα άλλα είναι παπαρολογήματα.

g8777 έγραψε:Από την άλλη πλευρά ο Λουίς παπαγαλίζει σε κάθε του νίκη τις ευχαριστίες του για τη σκληρή δουλειά που έκανε όλη η ομάδα (ακόμα και αυτή πίσω στο εργοστάσιο). Αποτέλεσμα.

Άρα;

Στις νίκες; Πλάκα κάνουμε; Στις νίκες όλα είναι εύκολα. Στο Μεξικό όμως που έλεγε το αχάριστο τομάρι στο ραδιόφωνο "We are not fast enough" νομίζει κανείς ότι μέσα στο "we" έβαζε και τον εαυτό του; Αλλά αν πέφτει κουκούλωμα στο ένα και διόγκωση στο άλλο ερχόμαστε μερικά χρόνια μετά και λέμε ότι φταίει το motivation του Αλόνσο που τον φώναξαν στα πιτ για να βγει πίσω από τον Πετρόφ ή που έλειπαν 200 άλογα από τη Χόντα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#738969 Καλά, σοβαρά τώρα λέγεται πως ο LH είναι team player; :lol:
Που όταν κάνει κακό αγώνα, τα ρίχνει όλα στην ομάδα; Στα λάστιχα ή στον ανάδρομο Ερμή; :lol:
Ο Alonso ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο πρωτάθλημα μετά από τον μεγάλο Schumacher, o Corto έχει δίκιο. Ο Vettel το προσπάθησε αλλά δεν το κατάφερε και τώρα είναι απίθανο αν θα το καταφέρει ο Leclerc, αφού η σαπίλα θα καραδοκεί κάθε φορά για να φέρουν κάποιον καλύτερο κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738971 Κορτο το ιδιο λεμε. Δεν εχει καμια μα καμια σημασια τι εγινε οταν εκλεισαν τα μικροφωνα ( τον Λουη τον κοβω να Καρενιζει χειροτερα απο αντεμηνονομασωποιουςεδωμεσα). Ο αλλος το ειπε μεσα στο σπιτακι του κατασκευαστη, σε λαηβ μεταδοση για ιδιοτελεις σκοπους. Ε, εχει μια διαφορα.

Τωρα θα βγουν αντεμηνπωποιοι και θα διαβασουμε οτι ΑΝ ειχαμε team radio on air επι εποχες 1996 και μετα τοτε θα βλεπαμε το πραγματικο Σουμι.

Θελω να γελασεις Κορτο. Και να γελασεις και για μενα. :s_yes

Εγω βλεπεις το κραταω το γελιο μου, σε 20΄ ξεκιναει Μπουζος-Καστανης-Θωμαϊδης στο 95,5. :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic