Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:
g8777 έγραψε:Με πειράζει πολύ περισσότερο που δεν είδα τον Τζένσον Μπάτον σε τοπ ομάδα Γιουγκο.Αλλα βλέπεις εγώ είμαι μειοψηφία.
"

Προφανως η Μακλαρεν και η Μπρον ηταν χαλια ομαδες για τον τεραστιο Μπατον :help:

Η μπρον δεν ήταν κάν ομάδα. Η ΜακΛάρεν ήταν χτισμένη γύρω από τον Λούη.
Κακώς δεν είδαμε λοιπόν τον Κουμπακο ΜΟΥ :inlove: ν σηκώνει τις κούπες που του χρωστάει το άθλημα,ο Θεός και ο Ελον Μασκ. Με αυτή τη σειρά Γκεακο.
Αχ Γκεακο.

2000 Williams
2001-2002 Renault
2003-2008 Honda bar honda klp
2009 Brawn
2010-2016 McLaren

Που ηθελες να παει και ποτε?
Μιλησε μας, βγαλτα απο μεσα σου

Η αλήθεια είναι πως όχι.

Αλλά η κούραση είναι σωρευτικη και του χρόνου θα είναι όπως φέτος;
Του παραχρονου;

Κανεις δεν ξερει τι θα γινει του χρονου με τους νεους κανονισμους. Σιγουρα θα ηταν πιο ωραιο να ηταν 25-30 κλπ.
Θα δουμε. Τα μονοθεσια αυτων των χρονων ειναι θηρια απο αποψη g και ταχυτητας στις στροφες. Αφου πηγε καλα λοιπον φετος δεν βλεπω να μην πηγαινει καλα και του χρονου. Ιδωμεν
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738857 Ήθελα να πάει εκεί που του αξίζει.
Στις καλύτερες ομάδες.
Αλλά βλέπεις έκατσε στραβά στον ιαπωνικό τύπο όταν παρατησε την Μιτσιμπατα οπότε προχώρησαν σε δολοφονία χαρακτήρα. Και Η ΆΔΙΚΗ ΖΩΉ μας στέρησε τον Μπάτον ως δεκακις πρωταθλητή.

Γιατί του αξίζει , είναι ο Τζένσον.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Geo f1 έγραψε:Eddie ποιος ηταν ο ψευτης τοτε??

Σουζουκα 2014
Asked specifically about the progress Honda are making with their power pack, Dennis enthused: “It is mindblowing, the engine is a piece of jewellery. They are further ahead than expected. The competiveness of the engine is without question.”

Dennis can rarely have sounded more persuasive.

“It takes time to turn a team around and this team will be turned around.”

Fernando, are you listening?

:s_yes Κριμα που ακουγε ο Ναντο μας
https://www.skysports.com/f1/news/12433 ... ot-publish

Πραγματικότητα (αμείλικτη ως συνήθως): όταν χέστηκε ο μπέμπαρος και σχόλασε ο γάμος.
--> Honda: έπιασε κορυφή
--> McLaren: έφτασε να ξανακερδίσει 2-3 χρόνια μετά

Το ερώτημα παραμένει, γιατί δεν φτάσαμε να δούμε συνδυασμό McLaren + Honda + Μπέμπαρο το 2019 πχ να διεκδικεί τίτλο.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
EDDIE_147 έγραψε:@Yugo
Η τωρινή McLaren με την τωρινή Honda και τον τωρινό Alonso θα διεκδικούσε πρωτάθλημα (εδώ και 2-3 χρόνια);
Εγώ πιστεύω πως ναι.

Πες μου για ποιο λόγο δεν έγινε πραγματικότητα το παραπάνω σενάριο αλλά το μούτι που είδαμε.
Κακιά ώρα ή κακούργα κοινωνία;

Δεν πιστεύω ότι η Μακλάρεν αν είχε μείνει με τη Χόντα θα διεκδικουσε κούπα τα τελευταία 2 χρόνια ακόμα και αν ο Αλόνσο είχε μείνει.
Γιατί, ούτε ο Χόντα έγινε ποτέ τόσο καλός όσο ο Μερσεντες κατά μ.ο. σε βάθος ολόκληρης σεζόν, ούτε ακόμα περισσότερο η Μακλάρεν πλησίασε τη Μερσέντες στο σασί.
Καμιά νίκη μπορεί να τσιμπούσε αλλά μέχρι εκεί.

Ότι ο Αλόνσο τα έκανε νιμου δεκτόν, αλλά.
Επειδή η κατάσταση ήταν τόσο τραγική, από πλευράς Χόντα τα 3 πρώτα χρόνια πιστέυω ότι αν ήταν άλλος που δεν τα έκανε νιμου και πάλι δεν θα είχαν καταφέρει κάτι καλύτερο. Γιατί ήταν εντυπωσιακα, απροσδόκητα, αδιανόητα πίσω από το ανταγωνισμό. Έτσι και αλλιώς δε θα έφταναν τους υπολοίπους ακόμα και με τον καλύτερο χαρακτήρα και εξελικτη του grid.
Η ίδια η Μακλαρεν ξέκοψε με τη Χόντα στο τέλος του 2017 γιατί η συνεργασία ήταν μια παταγώδης αποτυχία χωρίς προηγούμενο. Δε νομίζω ότι ο Αλόνσο υπέδειξε στη Μακλάρεν να διακόψει με τη Χόντα και η Μακλάρεν τον άκουσε παρότι πίστευε ότι οι Ιάπωνες θα πηγαίναν τρένο... Επίσης δεν πιστεύω ότι η Χόντα ξεκοψε με τη Μακλάρεν λόγω Αλόνσο. Απλά μια πλήρως αποτυχημένη συνεργασία διεκόπη από κοινού.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
EDDIE_147 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Eddie ποιος ηταν ο ψευτης τοτε??

Σουζουκα 2014
Asked specifically about the progress Honda are making with their power pack, Dennis enthused: “It is mindblowing, the engine is a piece of jewellery. They are further ahead than expected. The competiveness of the engine is without question.”

Dennis can rarely have sounded more persuasive.

“It takes time to turn a team around and this team will be turned around.”

Fernando, are you listening?

:s_yes Κριμα που ακουγε ο Ναντο μας
https://www.skysports.com/f1/news/12433 ... ot-publish

Πραγματικότητα (αμείλικτη ως συνήθως): όταν χέστηκε ο μπέμπαρος και σχόλασε ο γάμος.
--> Honda: έπιασε κορυφή
--> McLaren: έφτασε να ξανακερδίσει 2-3 χρόνια μετά

Το ερώτημα παραμένει, γιατί δεν φτάσαμε να δούμε συνδυασμό McLaren + Honda + Μπέμπαρο το 2019 πχ να διεκδικεί τίτλο.

Γιατι προλαβε η Μακλαρεν να σουταρει την Χοντα στο τελος του 2017 για να παει στην Ρενω. Και ειδαμε και εκει τα χαλια της ομαδας.
Αρα μηπως τελικα δεν εφταιγε μονο ο gp2 engine και το κακο παιδι ο Ισπανος?
Οι Χονταιοι ειπαν οτι στους ταυρους δουλεψαν πολυ πιο ελευθερα. Βαλε και τον μαγο Νιουι και να τα αποτελεσματα.
Η Μακλαρεν Μερσεντες τρωει γυρο απο την Μερσεντες...Τι γινεται? ο Μπεμπης φταιει και για αυτο?

edit
Γραφαμε μαζι με τον yugo που συμφωνω μαζι του.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738865 ΟΚ άρα η απάντηση είναι 'έτυχε' ή αλλιώς 'κακή ώρα'.
Δεκτό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738866 Μήπως να πάει σε καμία τσιγγάνα να του λύσει τα μαγια; Δεν εξηγείται αλλιώς τόση κακοτυχία,το παιδί πρέπει να μας πει 43 νούμερα στο Τζόκερ.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
EDDIE_147 έγραψε:ΟΚ άρα η απάντηση είναι 'έτυχε' ή αλλιώς 'κακή ώρα'.
Δεκτό.

Η απάντηση ήταν πολύ πιο λεπτομερής.

Πρώτον ότι η γνώμη μου είναι πως Μακλάρεν και Χόντα αν είχαν μείνει μαζί δε θα διεκδικούσαν κούπα με Αλόνσο οδηγό τα τελευταία δύο χρόνια.
Δεν προκύπτει, κατά την άποψή μου, από πουθενά ότι υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες να συμβεί. Ούτε το μοτέρ, ούτε κυρίως το σασί ήταν σε τέτοιο επίπεδο.

Δεύτερον ότι η απόδοση του συνδυασμού Μακλάρεν - Χόντα τα 3 χρόνια ήταν τόσο κακή που δεν πιστεύω ότι ο κύριος λόγος αυτής της κακής απόδοσης ήταν ο Αλόνσο.
Όταν στις δοκιμές, αρχές του 2015, ο συνδυασμός ήταν πραγματικά για κλάματα, σε επίπεδο κωμικής κατάστασης, ο Αλόνσο είχε μόλις φτάσει, χωρίς καμία ευθύνη.
Αν θες να πεις ότι με την τοξική του συμπεριφορά ίσως δε βοήθησε στην εξέλιξη, συμφωνώ, αλλά ακόμα και να μην υπήρχε η τοξική συμπεριφορά ήταν τόσο πίσω από το 2015 που δεν θα έφταναν τον ανταγωνισμό ακόμα και με άγιο. Άποψη μου.

Απ' ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι πεπεισμένος ότι, τώρα, τα τελευταία δύο χρόνια, αν είχε μείνει ο συνδυασμός θα διεκδικούσαν κούπες.
Που το στηρίζεις; Θεωρείς κορυφαίο τον Χόντα και το σασί της Μακλάρεν;

Επίσης θεωρείς ότι αν δεν ήταν ο Αλόνσο το 2015 - 2017 ο συνδυασμός θα είχε προλάβει να καλύψει την τόσο μεγάλη διαφορά που είχε μείνει πίσω.
Γιατί έχεις αυτήν την ένδειξη;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738877 Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η Honda θα έφτιαχνε ένα κορυφαίο κινητήρα (έφτιαξε - μέχρι και ο Τζαζλή με την Άλφα Μπουτάρη πήρε νίκη και παίζει στην κορυφαία 6αδα) όπως και για το ότι η McLaren θα επέστρεφε στην κορυφή (in progress - της λείπει κινητήρας - ουψ).

Ε ΟΚ όταν με το καλημέρα (2015) ξηγιέσαι δημόσια ότι η Honda είναι γτπ, αυτό το παρεάκι δεν έχει μέλλον.
Προφανώς και δεν λέω ότι η φάση πήγε φούντο για μια ατάκα στον τηλέγραφο.
Είναι όμως μια ένδειξη για το τι γινόταν πίσω από τις κάμερες.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:Μαλτέζο απλά σχολίασα ότι στο ποστάκι σου μαζεύτηκαν τόσα λογικά άλματα που έκανες πανελλήνιο ρεκόρ στο τριπλούν.
Μεταγραφή Λούη Μέρκα vs μεταγραφή Μπέμπαρου Χόντα έχουν τεράστιες διαφορές.

Δεν βάζω θέμα ικανότητας στην απόφαση αλλά ότι ο Λούης είχε πολύ περισσότερες επιλογές από Μπέμπαρο.
Ο οποίος Μπέμπαρος ακριβώς επειδή είναι ο παπαροζούμης που ξέρουμε 20 χρόνια τα έκανε μούτι και με τη Χόντα.

Η οποία Χόντα αφού κάηκε στη McLaren παραδόξως έπιασε κορυφή μόλις άλλαξε ομάδα.
Κάποιος που καταλάβαινε δυο γραμμάρια από το άθλημα και δεν είχε 52 butthurt να τον ζορίζουν θα έβλεπε ότι υπάρχει πρόβλημα με το ατομάκι αυτό (ουσιαστικό όχι τύπου δεν είναι καλό παιδί και μπούρδες που διαβάζουμε τόσο καιρό).

Αυτό το 'τον πολεμούσε ο τύπος' να ξέρεις ότι θα φτάσει να συναγωνίζεται θεωρία για στημένο '07.
Δυο φορές πρωταθλητής που με το καλημέρα είχε status #1 και όλη η ομάδα δούλευε για πάρτη του να επηρεάζεται από δημοσιεύματα;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπορείς να μου πεις ΜΙΑ άλλη επιλογή του Λούη; RBR είτε θα έπαιρνε από την ακαδημία της είτε θα προχωρούσε το σενάριο Αλόνσο. Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι υπήρχε σενάριο Λούη. Η Φερράρι πήρε τον Κίμι (τόσο ήξεραν - από τότε λέγαμε για την αποτυχία, εσύ θεωρούσες ότι τόσο ο Μάσσα όσο και ο Κίμης είναι οδηγοί κεφάλαιο για τη Φ1 που τους αδικεί ο σατανικός Ισπανός). Στη ΜακΛάρεν ήταν, στη Μερτσέντα πήγε. Άρα οι επιλογές ήταν δύο. Καθόταν στα αβγά του ή πήγαινε στην αποτυχημένη τότε Μερκ επειδή είδε ένα μπάτζετ. Περίπου οι ίδιες με τον Αλόνσο (μην πω ακριβώς οι ίδιες).

Καλή η παραμύθα αλλά να ξέρεις, δεν πίνουμε από αυτό που πουλάμε, να το προσέχεις αυτό.

Τώρα η πλάκα να μην παραδέχεστε ότι ο τύπος εκτελεί δολοφονίες χαρακτήρα (γενικώς) σας βάζει στο λέβελ του κρετίνου. Ο τζι εγγυημένα δεν είναι, για σένα δεν παίρνω όρκο, αλλά όσο βλάκας και να ήσουν το trigger σου κάθε φορά που αναφέρεται παραδίπλα η λέξη Βαξεβάνης, δείχνει ότι κάτι πήρες είδηση.

Τέλος προφανώς και δε λες ότι φταίει ο Αλόνσο για τα χάλια της Χόντα ΚΑΙ της ΜακΛάρεν (όπως φάνηκε την πρώτη χρονιά με Ρενό), αλλά το λες. Και είναι αρκετά γελοίο, όσο και αν μας έχεις συνηθίσει σε γελοιότητες. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#738881 Η Χόντα μετά από 5 χρόνια έφτιαξε πολύ καλό κινητήρα, σαφώς ισχύει.
Όμως δεν με έπεισε, ότι σε βάθος μιας σεζόν, είναι κατά μ.ο. καλύτερος από της Μερσέντες.

Η Μακλάρεν νομίζω δεν πλησίασε ποτέ τα κορυφαία σασί, ακόμα και τα τελευταία δύο χρόνια.

Για την τοξικότητα είπα τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#738882 Η εταιρία του Soichiro, γιατί έθεσε βέτο όταν το καμάρι ήθελε να πάει στην από κει μεριά να τρέξει για τα Indy με την ομάδα του Andretti για το triple crown?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738886 Δεν έχω ινσάιντ ίνφο από Λούη αλλά τη δημόσια χυλόπιτα που έριξαν οι κορυφαίες ομάδες (Μερκεντέ - RB) στο μπέμπαρο δεν τη σερβιρίστηκε ο Λούης.

RBR είτε θα έπαιρνε από την ακαδημία της είτε θα προχωρούσε το σενάριο Αλόνσο.

Ο οποίος Alonso ήταν στην ακαδημία; :lol: :lol: :lol:
O Webber, o Perez; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το ότι η Μερκεντέ ήταν ήδη στο άθλημα χρόνια και η Honda γύριζε μετά από το νιοστό διάλειμμα πήγε αβαβά βλέπω.
:lol:

BTW κάνοντας σύγκριση Λούη-Μπέμπαρο --> τσεκάρετε λίγο τι στάτους είχε ο Rosberg όταν πήγε εκεί ο Λούης vs όλους τους teammate του μπέμπαρου που παίρναν ειδικό memo για το πως πίνει το καφεδέτο του και πως το θέλει σερβιρισμένο.
Επειδή καλό είναι να υπάρχει μια επαφή με την πραγματικότητα.

Τέλος προφανώς και δε λες ότι φταίει ο Αλόνσο για τα χάλια της Χόντα ΚΑΙ της ΜακΛάρεν (όπως φάνηκε την πρώτη χρονιά με Ρενό), αλλά το λες.

Όχι - λέω ότι ο Νο1 οδηγός της ομάδας στον οποίον βασίζονταν για να βελτιωθεί το μονοθέσιο βγήκε και έκανε ρόμπα δημόσια το βασικό εταίρο της φάσης.
Πίσω από τις κάμερες είμαι σίγουρος (101%) ότι θα ήταν στοχοπροσηλωμένος και θα συνέβαλε τα μέγιστα στο να δουλέψει ο συνδυασμός.
103% μη σου πω.

Ο δε MS τα ίδια και χειρότερα έκανε στη φοράδα το '96 - γνωστό αυτό. ΝΟΤ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738893 Γκεάκο ξεκόλλα με τα νούμερα.
Το '96 ο MS έφαγε στη μάπα κάποια καλά ρεζιλίκια (Γαλλία - Καναδάς) συν πολλές εγκαταλείψεις.
Δεν σου λέω γιατί δεν πήρε 3 νίκες ο Alonso το '15 - οπότε άσε την αριθμολαγνεία για άλλο τοπικό.