Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#738829 Έντι τράβα στο 4Τ φόρουμ και αφού δεις αν έρχομαι δες τί γράφονταν τότε για την ακατανόητη απόφαση του να πάει στη Μερτσέντες.
Αν είδε τα λεφτά συγχαρητήρια, αλλά κάποτε και η Τογιότα έριχνε τα περισσότερα λεφτά, μόνο που μια μέρα χάλασαν τα στρούντελ στην Κολωνία και τα έκαναν κωλόχαρτο γιατί τελείωσε το χαρτί. Οπότε είτε έκλεψε η Μερκ είτε ο Λούης πήγε στα τυφλά όπως ο Αλόνσο. Τρίτο ενδεχόμενο δεν παίζει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738834 Υπάρχει λοιπον6η συνομωσία του Εντ Στρο,Τζον Νομπλ κλπ για να ρίξουν ατέλειωτους τονους λάσπης στο παιδί του λαού , επειδή τόλμησε να τα βάλει με τον Ρον. Γιατί ο Ρον είναι αρχιτέκτων 33ου βαθμού. Γιατί οι τιφοζι ακολουθούν πιστά τον Εντ Στρο.

Ούτε στη Σουπερ Λίγκα Κορτε.

Μπε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738837 Μαλτέζο απλά σχολίασα ότι στο ποστάκι σου μαζεύτηκαν τόσα λογικά άλματα που έκανες πανελλήνιο ρεκόρ στο τριπλούν.
Μεταγραφή Λούη Μέρκα vs μεταγραφή Μπέμπαρου Χόντα έχουν τεράστιες διαφορές.

Δεν βάζω θέμα ικανότητας στην απόφαση αλλά ότι ο Λούης είχε πολύ περισσότερες επιλογές από Μπέμπαρο.
Ο οποίος Μπέμπαρος ακριβώς επειδή είναι ο παπαροζούμης που ξέρουμε 20 χρόνια τα έκανε μούτι και με τη Χόντα.

Η οποία Χόντα αφού κάηκε στη McLaren παραδόξως έπιασε κορυφή μόλις άλλαξε ομάδα.
Κάποιος που καταλάβαινε δυο γραμμάρια από το άθλημα και δεν είχε 52 butthurt να τον ζορίζουν θα έβλεπε ότι υπάρχει πρόβλημα με το ατομάκι αυτό (ουσιαστικό όχι τύπου δεν είναι καλό παιδί και μπούρδες που διαβάζουμε τόσο καιρό).

Αυτό το 'τον πολεμούσε ο τύπος' να ξέρεις ότι θα φτάσει να συναγωνίζεται θεωρία για στημένο '07.
Δυο φορές πρωταθλητής που με το καλημέρα είχε status #1 και όλη η ομάδα δούλευε για πάρτη του να επηρεάζεται από δημοσιεύματα;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#738838 Δύο απαντήσεις στα παρακάτω, αν θέλετε, για να μη χαθούμε...

Έστω ότι ο Αλόνσο ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος για το γεγονός ότι παρότι πραγματικά κορυφαίος, οδήγησε τόσες πολλές σεζόν μονοθέσια που δεν του επέτρεπαν να διεκδικήσει είτε τον τίτλο, είτε ούτε καν νίκη, είτε ούτε καν βάθρο.
Δεν το πιστεύω, αλλά ας το πάρουμε ως δεδομένο, ότι φταίει μόνο αυτός.

1. Δε σας πειράζει που συνέβει αυτό και χάσαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν κορυφαίο οδηγό να μάχεται με τους άλλους κορυφαίους;
2. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον έχει καλό μονοθέσιο, κοντά στα κορυφαία, δε θα χαρείτε που επιτέλους τον απολαμβάνουμε σε μάχες για την κορυφή;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
EDDIE_147 έγραψε:Δυο φορές πρωταθλητής που με το καλημέρα είχε status #1 και όλη η ομάδα δούλευε για πάρτη του να επηρεάζεται από δημοσιεύματα;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: σε καλο σου :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Yugo_para_siempre έγραψε:.

1. Δε σας πειράζει που συνέβει αυτό και χάσαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν κορυφαίο οδηγό να μάχεται με τους άλλους κορυφαίους;
2. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον έχει καλό μονοθέσιο, κοντά στα κορυφαία, δε θα χαρείτε που επιτέλους τον απολαμβάνουμε σε μάχες για την κορυφή;

Ναι. Αλλά ας είχε το μυαλό να πράξει αλλιώς.

Ναι, αν και νομίζω ότι περασε πλεον η μπογιά του. Μεγάλωσε.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#738844 Με πειράζει πολύ περισσότερο που δεν είδα τον Τζένσον Μπάτον σε τοπ ομάδα Γιουγκο.Αλλα βλέπεις εγώ είμαι μειοψηφία.

Όσο για το δεύτερο σκέλος.
Γκουγκλαρε "Fernando Aloso Holesterol "
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#738845 Με το μπαρδόν αλλά μιλάτε για κωλόπαιδο Φερνάντο αλλά δεν είδα λιγότερο κωλοπαιδισμό τόσα χρόνια σε Λούη (ξεχνάτε γρήγορα κάποιοι) και σε Μαξ Φερστάπεν. Ειδικά ο τελευταίος ως άτιτλος έχει δείξει συμπεριφορές που είναι για πολλές σφαλιάρες. Μια μικρή παρέμβαση, συνεχίστε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Σου χει δειξει καπου φετος οτι η ηλικια εχει παιξει καποιο ρολο στις επιδοσεις του? Ειδικα μετα απο τον τελευταιο αγωνα κιολας? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Με πειράζει πολύ περισσότερο που δεν είδα τον Τζένσον Μπάτον σε τοπ ομάδα Γιουγκο.Αλλα βλέπεις εγώ είμαι μειοψηφία.
"

Προφανως η Μακλαρεν και η Μπρον ηταν χαλια ομαδες για τον τεραστιο Μπατον :help:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#738850 @Yugo
Η τωρινή McLaren με την τωρινή Honda και τον τωρινό Alonso θα διεκδικούσε πρωτάθλημα (εδώ και 2-3 χρόνια);
Εγώ πιστεύω πως ναι.

Πες μου για ποιο λόγο δεν έγινε πραγματικότητα το παραπάνω σενάριο αλλά το μούτι που είδαμε.
Κακιά ώρα ή κακούργα κοινωνία;
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#738851 Εκτιμώ πάρα πολύ το Τζένσονα, ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, με συνεχή βελτίωση όσο περνούσαν τα χρόνια, πολύ πιο συμπαθής από το Νάντο, αλλά κατά την άποψή μου, σήμερα, κρίνοντας πιο καθαρά και ήρεμα, δεν ήταν Νάντο.

Κοντά του ναι, αλλά όχι στο επίπεδο των λίγων πραγματικά κορυφαίων, που συνήθως είναι και αρχιδάκια...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:
g8777 έγραψε:Με πειράζει πολύ περισσότερο που δεν είδα τον Τζένσον Μπάτον σε τοπ ομάδα Γιουγκο.Αλλα βλέπεις εγώ είμαι μειοψηφία.
"

Προφανως η Μακλαρεν και η Μπρον ηταν χαλια ομαδες για τον τεραστιο Μπατον :help:

Η μπρον δεν ήταν κάν ομάδα. Η ΜακΛάρεν ήταν χτισμένη γύρω από τον Λούη.
Κακώς δεν είδαμε λοιπόν τον Κουμπακο ΜΟΥ :inlove: ν σηκώνει τις κούπες που του χρωστάει το άθλημα,ο Θεός και ο Ελον Μασκ. Με αυτή τη σειρά Γκεακο.
Αχ Γκεακο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
EDDIE_147 έγραψε:@Yugo
Η τωρινή McLaren με την τωρινή Honda και τον τωρινό Alonso θα διεκδικούσε πρωτάθλημα (εδώ και 2-3 χρόνια);
Εγώ πιστεύω πως ναι.

Πες μου για ποιο λόγο δεν έγινε πραγματικότητα το παραπάνω σενάριο αλλά το μούτι που είδαμε.
Κακιά ώρα ή κακούργα κοινωνία;

Eddie ποιος ηταν ο ψευτης τοτε??

Σουζουκα 2014
Asked specifically about the progress Honda are making with their power pack, Dennis enthused: “It is mindblowing, the engine is a piece of jewellery. They are further ahead than expected. The competiveness of the engine is without question.”

Dennis can rarely have sounded more persuasive.

“It takes time to turn a team around and this team will be turned around.”

Fernando, are you listening?

:s_yes Κριμα που ακουγε ο Ναντο μας
https://www.skysports.com/f1/news/12433 ... ot-publish
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:

Σου χει δειξει καπου φετος οτι η ηλικια εχει παιξει καποιο ρολο στις επιδοσεις του? Ειδικα μετα απο τον τελευταιο αγωνα κιολας? :hmmm:
Η αλήθεια είναι πως όχι.

Αλλά η κούραση είναι σωρευτικη και του χρόνου θα είναι όπως φέτος;
Του παραχρονου;

Redmi Note 8 Pro