KiloMeater έγραψε:αμα το υπαρχον τσεκαρει ολα τα κουτακια, γιατι να το αλλαξεις;
nass έγραψε:Ομως ο καιρός περνά και σε 1.5 χρόνο θα είναι 5 ετών, που νομίζω είναι ο μέγιστος χρόνος, μέσα στον οποίο πρέπει κάποιος να πουλάει ένα αυτοκίνητο, πριν απαξιωθεί υπερβολικά πολύ (συν το ότι ό,τι και να 'ναι, το έχεις βαρεθεί μετά από 5 χρόνια), χώρια ότι πιθανότατα να αρχίσει να "ζητάει" εκεί κάπου στα 75-80Κ χλμ.
Nosferatu έγραψε:F-pace οσο ποιο ψηλά μπορεις να πας σε κινητήρες (svr ειναι το ονειρο)? Κανει tick ολα τα boxes που εβαλες και πλεον εχει ωριμάσει αρκετα με το 21ΜΥ facelift, ιδιως στο εσωτερικό και το καινούριο infotainment system.
Είχα αξιολογήσει για αγορά την F-pace το 2018 και τελικά προτίμησα τη Macan, δύσκολο να ξαναγυρίσω πίσω τώρα.
Γιατί όμως λες ότι είναι μία κατηγορία κάτω, και τα δύο D-SUV είναι με μήκος γύρω στα 4.7 m

H Cayenne είναι σε κατηγορία φορτηγ.... εεεε εννοώ 5 m
EDDIE_147 έγραψε:Επειδή όλο το κατεβατο το αποκωδικοποίησα ως "πορσιλα + πρακτικότητα" που μέχρι τώρα ήταν το Macan 2 σε 1, τα σπάω στα δύο -->
911 + οικονομικό οικογενειακό σουβλάκι με off road δυνατότητες --> 997 + RAV χιμπριντ;
Νομίζω έκανες λάθος αποκωδικοποίηση
nass έγραψε:Απαραίτητες προϋποθέσεις:
Επίσης για τον ίδιο λόγο δεν έχει νόημα ο συνδυασμός ενός σπορ με ένα ανθρωπομεταφορέα, γιατί θα κατέληγα να οδηγώ 99% του χρόνου τον ανθρωπομεταφορέα και θα πέταγα τα λεφτά μου για το σπορ και δεν θα ευχαριστιόμουν το #2 παρακάτω (για daily driver σπίτι-γραφείο έχω θαυμάσια μηχανή, άρα δεν με ενδιαφέρει αυτή η χρήση)
Ασε που η "πορσίλα" μάλλον ανάποδα μου βγαίνει βλ. "κοινωνικό αντίκτυπο"
gto250swb έγραψε:Το πρώτο πρόβλημα σου, (το οικολογικό αποτύπωμα) δεν λύνεται με A45 ή RS4,5,6,7 , λογικά θα έπρεπε να κρατήσεις το Μακάν μέχρι να διαλυθεί, μιας όσο πιο πολλά αυτοκίνητα αγοράζουμε τόσο το χειρότερο. Ούτε βέβαια με τη κατοχή περισσότερων του ενός αυτοκινήτου. Εκτός κι αν υπάρχει αυτοκίνητο που παράγει τόσο λιγότερο co2 όσο και το embedded carbon emissions για την κατασκευή ενός καινούργιου κάθε 5 χρόνια. Άρα μην έχεις τύψεις κρατά το Μακάν.
Εχεις δίκιο αν λάβεις υπόψη το συνολικό αποτύπωμα αλλά εστιάζω περισσότερο στην κατανάλωση καυσίμου. Και πάντως δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να είναι πραγματικά κριτήριο επιλογής, περισσότερο το αναφέρω ως ενόχληση.
@dimik
Καλά το RS6 είναι τέρας αλλά για το Α6 πραγματικά είναι ΙΜΟ τρελλό να πουλήσω τη Macan και να πάρω A6... Δεν χρειάζομαι τόσους χώρους BTW... αν λέω στην ψηφοφορία ότι μπορώ και με Fiesta
Τι λέτε για τα της ψηφοφορίας; Για ψηφίστε

, στα αλήθεια, 3.5 χρόνια τώρα τίποτε δεν τρίζει (*) όλα δουλεύουν όπως την 1η μέρα, καμία απρογραμμάτιστη επίσκεψη στο συνεργείο (ενδεικτικά, το Evo μου είχε βγάλει off έναν MAF κάπου στα 2 χρόνια και μου χάλασε μια "καταδρομική"
όπως γενικότερα απογοήτευση η BMW πραγματικά τι έχει πάθει αυτή η μάρκα ?