Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737349 Ευχαριστουμε Τσιλης!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737402 μου εστειλε και το χαρτι του TUV για το Γερμανικο.
Ολα κομπλε φρενα,εγγεφαλοι χωρις σφαλματα.
Τιμη TUV 127 euro. :s_omg
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
dimviii έγραψε:μου εστειλε και το χαρτι του TUV για το Γερμανικο.
Τόσο κάνει το ΚΤΕΟ, δε σε ξεγέλασε… σωστός

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PeterPan έγραψε:

< >

αυτοι το πληρωνουν δεν ειναι δικη μου χρεωση.Απλα μου εκανε εντυπωση το ποσο κανει στη Γερμανια ενα κτεο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:Απλα μου εκανε εντυπωση το ποσο κανει στη Γερμανια ενα κτεο.

Αν κάνουν σωστή δουλειά, χαλάλι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:
PeterPan έγραψε:

< >

αυτοι το πληρωνουν δεν ειναι δικη μου χρεωση.Απλα μου εκανε εντυπωση το ποσο κανει στη Γερμανια ενα κτεο.

Οι δικοί μας είναι οι ακριβοί, που παίρνουν 50€+ για να μην κάνουν τίποτε.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#737480 Βρειτε τον m539 restorations στο yt, να δειτε τι δουλεια θελει για να περασει ενα αμαξι tuv, πρεπει να ειναι πραγματικα αψογο, τσεκαρουν τα παντα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#737483 @dimviii
Ξάδερφος ψάχνει μικρό επαγγελματικό diesel. Τι θα μπορούσαμε να του προτείνουμε; Τώρα έχει ένα Golf Mk3 με κλειστά πίσω παράθυρα για να καταλάβεις.
Budget, όσο γίνεται χαμηλότερο και ιδανικά κάτω από 5000€. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι αξιόλογο;
Κάνα Kangoo ξέρω γω παίζει σε τέτοια λεφτά; Για επαρχία θα προορίζεται.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Chris έγραψε:Βρειτε τον m539 restorations στο yt, να δειτε τι δουλεια θελει για να περασει ενα αμαξι tuv, πρεπει να ειναι πραγματικα αψογο, τσεκαρουν τα παντα

τον παρακολουθώ ανελλειπώς, είναι φοβερός μπεμβεδάκιας!
είναι Σέρβος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:@dimviii
Ξάδερφος ψάχνει μικρό επαγγελματικό diesel. Τι θα μπορούσαμε να του προτείνουμε; Τώρα έχει ένα Golf Mk3 με κλειστά πίσω παράθυρα για να καταλάβεις.
Budget, όσο γίνεται χαμηλότερο και ιδανικά κάτω από 5000€. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι αξιόλογο;
Κάνα Kangoo ξέρω γω παίζει σε τέτοια λεφτά; Για επαρχία θα προορίζεται.

Δεν εχω ιδεα Γρηγορη.Το κανγκου παντως ειναι οικονομικο απο καυσιμα και δεν καει λαδια μετα απο 350κ χλμ.
Ειναι ανετο στην οδηγηση,κανεις πολλα χλμ ατσαλακωτος,φοβερα φρενα,ανετη αναρτηση,αλλα η ποιοτητα εσωτερικου σε πλαστικα ειναι επιπεδου τζαμποπαιχνιδιου. Εχει φαει μια επισκευη τρομπας/μπεκ στα 320κ χλμ
Εγω το πηρα στα χερια μου με ηδη 180κ χλμ περιπου οποτε δεν γνωριζω τι εχει γινει νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#737613 Δύσκολα τα πράγματα με ένα τάληρο Γρηγόριε, μιλάω για ένα απλό σέρτσινγκ στο ψαρ. Στο εξάρι οι επιλογές αυξάνονται κατά πολύ.
Ντιμβι βάλε μπρός :x
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#737682 Ούτε το τάληρο δεν υπάρχει καλά καλά.
Εγώ προσπαθώ να τον πείσω να κάνει υγραέριο ένα 206 που έχει για να μετακινείται οικονομικά, αλλά είναι αμετάπειστος για diesel.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#737839 On another note, έριξα για πλάκα μια ματιά για ηλεκτρικό όχημα και πόσο θα κόστιζε να φέρεις ένα από Γερμανία.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =333851763
20Κ δεν είναι τρομερά λεφτά, ειδικά αν δεις τα χιλιόμετρα και τον εξοπλισμό.
Πόσο να κάνει άραγε ο εκτελωνισμός για ένα τέτοιο; Για αυτοκίνητο πόλης, το βρίσκω άψογο, η αυτονομία του είναι μια χαρά αν μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Πόσο να κάνει άραγε ο εκτελωνισμός για ένα τέτοιο; Για αυτοκίνητο πόλης, το βρίσκω άψογο, η αυτονομία του είναι μια χαρά αν μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου.

Νομίζω πως πέραν των μεταφορικών, μπορείς να θεωρήσεις την τιμή τελική.