Είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο.
Να ΤΑ χαρείτε οικογενειακώς
Υ.Γ και με Megane RS αργότερα…
dimviii έγραψε:μου εστειλε και το χαρτι του TUV για το Γερμανικο.Τόσο κάνει το ΚΤΕΟ, δε σε ξεγέλασε… σωστός
Ολα κομπλε φρενα,εγγεφαλοι χωρις σφαλματα.
Τιμη TUV 127 euro.
PeterPan έγραψε:dimviii έγραψε:μου εστειλε και το χαρτι του TUV για το Γερμανικο.Τόσο κάνει το ΚΤΕΟ, δε σε ξεγέλασε… σωστός
Τιμη TUV 127 euro.
< >
dimviii έγραψε:Απλα μου εκανε εντυπωση το ποσο κανει στη Γερμανια ενα κτεο.
dimviii έγραψε:PeterPan έγραψε:dimviii έγραψε:μου εστειλε και το χαρτι του TUV για το Γερμανικο.Τόσο κάνει το ΚΤΕΟ, δε σε ξεγέλασε… σωστός
Τιμη TUV 127 euro.
< >
αυτοι το πληρωνουν δεν ειναι δικη μου χρεωση.Απλα μου εκανε εντυπωση το ποσο κανει στη Γερμανια ενα κτεο.
Chris έγραψε:Βρειτε τον m539 restorations στο yt, να δειτε τι δουλεια θελει για να περασει ενα αμαξι tuv, πρεπει να ειναι πραγματικα αψογο, τσεκαρουν τα παντα
Anonymous Founder έγραψε:@dimviii
Ξάδερφος ψάχνει μικρό επαγγελματικό diesel. Τι θα μπορούσαμε να του προτείνουμε; Τώρα έχει ένα Golf Mk3 με κλειστά πίσω παράθυρα για να καταλάβεις.
Budget, όσο γίνεται χαμηλότερο και ιδανικά κάτω από 5000€. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι αξιόλογο;
Κάνα Kangoo ξέρω γω παίζει σε τέτοια λεφτά; Για επαρχία θα προορίζεται.
Anonymous Founder έγραψε:Πόσο να κάνει άραγε ο εκτελωνισμός για ένα τέτοιο; Για αυτοκίνητο πόλης, το βρίσκω άψογο, η αυτονομία του είναι μια χαρά αν μπορείς να φορτίσεις σπίτι σου.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]