Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#73549 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
leonp έγραψε:Εικόνα
H BMW που μου αρέσει περισσότερο απ' όλες που έχουν κυκλοφορήσει. :)

με μια τετοια έκανα βρεφος λίγων ημερών το πρωτο μου ταξίδι Γερμανία-Ελλάδα! Κ εννοείται πως δεν οδηγούσα :lol: !
Άβαταρ μέλους
By IKE
#73703 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#73707 πολυ ομορφο το crz.Κριμα που δεν βγηκε με κανενα αρκετα δυνατο μοτερ.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#73708 d-jet μερτσεντοτσολιά :s_tongue

Εικόνα

Θα βγεί καινούριο λένε. Λογικά θα φοράει τα καινούρια turbo της honda Και υπάρχει και ενα κιτ supercharger για το τωρινό.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
j.marr έγραψε:d-jet μερτσεντοτσολιά :s_tongue

Κοίτα, το ότι είναι καθίκια είναι γνωστό τοις πάσι αλλά, από την άλλη, είναι καθίκια που ξέρουν (ή "τολάιστο" ήξεραν) να φτιάγνουν αυτοκίνητα
Εικόναhttp://2.bp.blogspot.com/-8mMm4FdA5RE/T0V41DnBTaI/AAAAAAAADac/YWZ2jDxEY4s/s1600/1970s%2B450SLC%2Bracing.jpg
:metalo:
(ειδική έκδοση 450 SLC 5.0 με 241 άλογα.... )
Άβαταρ μέλους
By IKE
D-Jet έγραψε:Εγώ αποφάσισα: R129 εξακύλινδρο pre-f/l με καπάκι... :inlove:

Πόσο τραγικό είναι που το 96.4% των f/l καταλήγουν σε ασχημότερα (ή πολύ σαχημότερα) σχέδια :(

Ημι-ontopic, το φανταστικό πρωτότυπο της EB110, χωρίς στολίδια κλπ, το προτιμώ πολύ περισσότερο από το άσχημο και ανισόρροπο σχέδιο παραγωγής.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#74851 Δε μου αρέσει καθόλου ούτε αυτό το πρωτότυπο ούτε η τελική έκδοση της 110.

Στο θέμα fl, είναι λογικό να βγαίνουν ασχημότερα, γιατί κάποιοι σχεδιάζουν ένα ολοκληρωμένο μοντέλο από μπροστά μέχρι πίσω και μετά από 2-3 χρόνια πάνε οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι (ακόμα χειρότερα) και ξανασχεδιάζουν τα φώτα, τις μάσκες και τους προφυλακτήρες και πρέπει τα ξανασχεδιασμένα να ταιριάξουν με τις γραμμές (και στις βάσεις στο αμάξωμα) των προηγούμενων. Ε, δεν γίνεται αυτό. Ίσως αν υπήρχε η ελευθερία να αλλάξει σχέδιο και το καπώ/φτερά/πορτπαγκάζ να σωνόταν η κατάσταση, αλλά δεν έχει νόημα, πάει το κόστος στο θεό. Τα μόνα fl που υποφέρονται είναι συνήθως αυτά με τις λιγότερες εξωτερικές επεμβάσεις, πχ αλλαγή μόνο είδους τζαμιού στα φώτα και προφυλακτήρες

Πχ μια που λέτε για μερσεντές κυρίως, ποια ήταν αυτή που η μάσκα όπως έκλεινε το καπώ έκρυβε και λίγο από τα φωτιστικά; Θυμάμαι ότι μου καθόταν πάντα στο λαιμό όταν το έβλεπα

< using some app