Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
dimviii έγραψε:Ειλικρινα αυτα τα περιμενα μονο απο μαντρα στη Λεωφορο Λαμπρακη.

κάνεις ένα απλό search στο google και στην Λεωφορο Λαμπρακη πέφτεις πάνω στο(ν) διάσημο
http://WWW.BITROS.COM :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#734374 εν τω μεταξυ μετα απο την συνομιλια που ειχα με τον Γερμανο διευθυντη που μου ειπε και αυτος οτι δεν πουλανε μεταχειρισμενα στο εξωτερικο,κατεβασαν τις αγγελιες στα μομπαιλ και οτοσκαουτ,αλλα την εχουν κανονικα στο δικο τους. :dizzy: :lol:

https://renault-wahl-koblenz.de/fahrzeu ... top-intens
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#734375 'Ή το ξέχασαν εκεί ή θέλουν να πουλάνε πράγματι τοπικά επειδή έχει λιγότερη χαρτούρα/ρίσκο κάτι να πάει στραβά.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#734378 Ο Μπήτρος πάντως, όταν είχα πλησιάσει ένα i20 auto λίγους μήνες πριν καταλήξω στο yaris, μια χαρά μου φέρθηκε δίνοντας μου να δω το βιβλίο των σέρβις και λέγοντας μου να το πάω σε όποιο συνεργείο θέλω, απλά όχι στην άλλη άκρη της Αθήνας ξέρωγω. Και κλασικά κάνοντας μου μια αρχική έκπτωση παράλληλα δίνοντας μου προσφορά αγοράς για το μεγκάν που δεν την βρήκα πουθενά αλλού ούτε σ΄ αυτόν που τελικά μου το πήρε. Και btw ασχολείται πλέον κυρίως με leasing(ελληνικά προφανώς,) με ότι συνεπάγεται αυτό κυρίως στην "ταυτοποίηση" του αμαξιού. Φυσικά έχει και εισαγωγής, πολύ λιγότερα όμως από τον κανόνα που είχε να το κάνει παλαιότερα.
Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον Μαρινάτο(automarin) όπου ειδικεύεται στις εισαγωγές. Μια φορά είχα πάει και σ' αυτόν στον παράδρομο του Κρυονερίου και έκτοτε όταν περνάω από εκεί φροντίζω να τεντώνω ανοιχτά την παλάμη μου, φέρνοντας στο νου μου σκηνές πωλητή που μου έπαιρνε το μεγκάν για 600ευρώ αφήνοντας μου έμμεσα να εννοηθεί πως θα μου πουλήσει ααααααν το θέλει αυτός και όλο αυτό με περιτύλιγμα που πας ρε καραμήτρο και άντε γιατί θέλω να φύγω(ήταν Σαβ. μεσημέρι)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#734379 αν κρινω απο τα πλαισια Automarin που βλεπω στο δρομο, δυστυχως βρισκουν και τα κανουν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mousatos έγραψε:'Ή το ξέχασαν εκεί ή θέλουν να πουλάνε πράγματι τοπικά επειδή έχει λιγότερη χαρτούρα/ρίσκο κάτι να πάει στραβά.

χαρτουρα δεν εχει παραπανω.
Εγω πιστευω οτι βρηκαν αγοραστη με περισσοτερα χρηματα,και απλα ειπαν ηλιθια δικαιολογια.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου απαντησουν απο τα κεντρικα τους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:
mousatos έγραψε:'Ή το ξέχασαν εκεί ή θέλουν να πουλάνε πράγματι τοπικά επειδή έχει λιγότερη χαρτούρα/ρίσκο κάτι να πάει στραβά.

χαρτουρα δεν εχει παραπανω.
Εγω πιστευω οτι βρηκαν αγοραστη με περισσοτερα χρηματα,και απλα ειπαν ηλιθια δικαιολογια.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου απαντησουν απο τα κεντρικα τους.

Xθες οπως ειπα καθησα και εγραψα ενα μειλ που το εστειλα στα κεντρικα τους,ρωτωντας να μου εξηγησουν τον λογο που αρνηθηκαν μετα απο 10 μερες την πωληση,ενω περιμενα να μου στειλουν το προτιμολογιο να υπογραψω τα χαρτια κλπ.
Πριν λιγο μου ηρθε μειλ απο τον πωλητη,οτι ενταξει μπορουμε να προχωρησουμε στην πωληση.
Προφανως τους πηραν απο τα κεντρικα και θα επεσε χεστηρι,οταν δεν θα μπορουσαν να εξηγησουν την αρνηση της πωλησης,ακομα και στην τιμη πριν την εκπτωση.

Ντιμης -Τριμπουρδελοι=1-0. :metalo: :thumbsup:

θα μου βγαλουν τα σκωτια γτχτ :x
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#734450 Πάλι για το dci 1.5 110 μιλάμε; Έτος κυκλοφορίας; Με τελωνεία, μεταφορικά κλπ έξτρα πόσο βγαίνει τελική τιμή;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#734454 Όντως ενδιαφέρουσα ερώτηση η τελευταία. Με 11Κ αγορά, αν το τελωνείο δεν είναι πολύ, αξίζει με 1000 αφού μιλάμε για full extra. Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#734455 ναι παντα 110 ιππων. 6/2017 86κ χλμ
μεταφορα μου εδωσε ο ιδιος που εφερε το αλλο απο Γαλλια 750-800.
Τελωνειο για το Γαλλικο βγηκε 450+150 ο εκτελωνιστης.Οποτε καπου εκει θα παιξει και αυτο,ισως λιγο παραπανω λογω παραπανω εξτρα απο το Γαλλικο ,αυτο εχει παραπανω θερμαινομενα καθισματα/σελφ παρκινγκ.
Κτεο Ελλαδα και πινακιδες 120 ευρω.
Οποτε 10500+700 τελωνειο/εκτελωνιστης +800 μεταφορα+ 120 πινακιδες/κτεο= 12.020

Αυτη τη στιγμη Ελλαδα υπαρχουν ενα μαυρο στα Γιαννενα initiale paris του 3/2017 με 87κ χλμ στα 14990
ενα γκρι στα Ιωαννινα του 7/2018 με 74κ χλμ χωρις κανενα εξτρα στα 13990
ενα μπορντω στην Αθηνα ο Σφακιανακης χωρις κανενα εξτρα 10/2017 με 62κ χλμ στα 13990
ενα στο Αγρινιο 5/2017 με 127κ χλμ στα 13.500 συζητησιμη με 17αρες/σελφ στιρινγκ/θερμαινομενα αλλα ειναι μπεζ χρωμα
ενα μπορντω ο Αλιβιζατος :shifty: 10/2017 με 136κ :shifty: χλμ στα 13.300
ενα μπλε gt line στη Λαρισα με 139κ χλμ 5/2017 στα 12.400 αλλα δεν εχει τιποτα απο εξτρα.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 04 Νοέμ 2021, 12:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Όντως ενδιαφέρουσα ερώτηση η τελευταία. Με 11Κ αγορά, αν το τελωνείο δεν είναι πολύ, αξίζει με 1000 αφού μιλάμε για full extra. Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...

το σκεφτηκα για αυτοματο,αλλα μολις ρωτησα/εψαξα για το διπλοσυμπλεκτο της ρενω,εσφιξα λιγο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...

Ετσι. Κι εγω αν καποτε αλλαξω αμαξι, απο εκει ξεκιναω. Αυτο με εντυπωσιασε περισσοτερο απο ολα, σε μερικα συγχρονα αυτοκινητα που ετυχε να οδηγησω. Μετα ερχονται τα γκαζια κι η ομορφια.

Ειδικα για το Ντιμη που αποφασισε να βγει σε προωρη συνταξη, ταμαμ η συμβουλη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
dimviii έγραψε:ναι παντα 110 ιππων. 6/2017 86κ χλμ
μεταφορα μου εδωσε ο ιδιος που εφερε το αλλο απο Γαλλια 750-800.
Τελωνειο για το Γαλλικο βγηκε 450+150 ο εκτελωνιστης.Οποτε καπου εκει θα παιξει και αυτο,ισως λιγο παραπανω λογω παραπανω εξτρα απο το Γαλλικο ,αυτο εχει παραπανω θερμαινομενα καθισματα/σελφ παρκινγκ.
Κτεο Ελλαδα και πινακιδες 120 ευρω.
Οποτε 10500+700 τελωνειο/εκτελωνιστης +800 μεταφορα+ 120 πινακιδες/κτεο= 12.020

Αυτη τη στιγμη Ελλαδα υπαρχουν ενα μαυρο στα Γιαννενα initiale paris του 3/2017 με 87κ χλμ στα 14990
ενα γκρι στα Ιωαννινα του 7/2018 με 74κ χλμ χωρις κανενα εξτρα στα 13990
ενα μπορντω στην Αθηνα ο Σφακιανακης χωρις κανενα εξτρα 10/2017 με 62κ χλμ στα 13990
ενα στο Αγρινιο 5/2017 με 127κ χλμ στα 13.500 συζητησιμη με 17αρες/σελφ στιρινγκ/θερμαινομενα αλλα ειναι μπεζ χρωμα
ενα μπορντω ο Αλιβιζατος :shifty: 10/2017 με 136κ :shifty: χλμ στα 13.300
ενα μπλε gt line στη Λαρισα με 139κ χλμ 5/2017 στα 12.400 αλλα δεν εχει τιποτα απο εξτρα.

Τελικά όπως το πας σε βλέπω σε λίγο καιρό να παίρνεις τηλέφωνο τον Γερμανό και να λες "Έλα, ο Έλληνας ο έμπορος με τα Clio είμαι" :lol:

Πολύ καλή φάση το full extra Clio με τον 1.5 και τα 12 χιλιάρικα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όντως ενδιαφέρουσα ερώτηση η τελευταία. Με 11Κ αγορά, αν το τελωνείο δεν είναι πολύ, αξίζει με 1000 αφού μιλάμε για full extra. Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...

το σκεφτηκα για αυτοματο,αλλα μολις ρωτησα/εψαξα για το διπλοσυμπλεκτο της ρενω,εσφιξα λιγο.

Μετά σας φταίει η μαμά τους το VW group

Γενικά πάντως τα διπλοσυμπλεκτα δεν είναι τέρατα αξιοπιστίας.

< >
Άβαταρ μέλους
By Ove20
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...

Ετσι. Κι εγω αν καποτε αλλαξω αμαξι, απο εκει ξεκιναω. Αυτο με εντυπωσιασε περισσοτερο απο ολα, σε μερικα συγχρονα αυτοκινητα που ετυχε να οδηγησω. Μετα ερχονται τα γκαζια κι η ομορφια.

Ειδικα για το Ντιμη που αποφασισε να βγει σε προωρη συνταξη, ταμαμ η συμβουλη :shifty:

Tα αυτόματα καλά χρυσά αλλά ακόμα θεωρούνται αναξιόπιστα με ακριβή επισκευή. Οπότε συμφωνώ με dimdci. Μanual μέχρι να σβήσει ο ήλιος.