dimviii έγραψε:Ειλικρινα αυτα τα περιμενα μονο απο μαντρα στη Λεωφορο Λαμπρακη.
κάνεις ένα απλό search στο google και στην Λεωφορο Λαμπρακη πέφτεις πάνω στο(ν) διάσημο
http://WWW.BITROS.COM
dimviii έγραψε:Ειλικρινα αυτα τα περιμενα μονο απο μαντρα στη Λεωφορο Λαμπρακη.
mousatos έγραψε:'Ή το ξέχασαν εκεί ή θέλουν να πουλάνε πράγματι τοπικά επειδή έχει λιγότερη χαρτούρα/ρίσκο κάτι να πάει στραβά.
dimviii έγραψε:mousatos έγραψε:'Ή το ξέχασαν εκεί ή θέλουν να πουλάνε πράγματι τοπικά επειδή έχει λιγότερη χαρτούρα/ρίσκο κάτι να πάει στραβά.
χαρτουρα δεν εχει παραπανω.
Εγω πιστευω οτι βρηκαν αγοραστη με περισσοτερα χρηματα,και απλα ειπαν ηλιθια δικαιολογια.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου απαντησουν απο τα κεντρικα τους.
10/2017 με 136κ
χλμ στα 13.300Anonymous Founder έγραψε:Όντως ενδιαφέρουσα ερώτηση η τελευταία. Με 11Κ αγορά, αν το τελωνείο δεν είναι πολύ, αξίζει με 1000 αφού μιλάμε για full extra. Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...
Anonymous Founder έγραψε:Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...
dimviii έγραψε:ναι παντα 110 ιππων. 6/2017 86κ χλμ
μεταφορα μου εδωσε ο ιδιος που εφερε το αλλο απο Γαλλια 750-800.
Τελωνειο για το Γαλλικο βγηκε 450+150 ο εκτελωνιστης.Οποτε καπου εκει θα παιξει και αυτο,ισως λιγο παραπανω λογω παραπανω εξτρα απο το Γαλλικο ,αυτο εχει παραπανω θερμαινομενα καθισματα/σελφ παρκινγκ.
Κτεο Ελλαδα και πινακιδες 120 ευρω.
Οποτε 10500+700 τελωνειο/εκτελωνιστης +800 μεταφορα+ 120 πινακιδες/κτεο= 12.020
Αυτη τη στιγμη Ελλαδα υπαρχουν ενα μαυρο στα Γιαννενα initiale paris του 3/2017 με 87κ χλμ στα 14990
ενα γκρι στα Ιωαννινα του 7/2018 με 74κ χλμ χωρις κανενα εξτρα στα 13990
ενα μπορντω στην Αθηνα ο Σφακιανακης χωρις κανενα εξτρα 10/2017 με 62κ χλμ στα 13990
ενα στο Αγρινιο 5/2017 με 127κ χλμ στα 13.500 συζητησιμη με 17αρες/σελφ στιρινγκ/θερμαινομενα αλλα ειναι μπεζ χρωμα
ενα μπορντω ο Αλιβιζατος10/2017 με 136κ
χλμ στα 13.300
ενα μπλε gt line στη Λαρισα με 139κ χλμ 5/2017 στα 12.400 αλλα δεν εχει τιποτα απο εξτρα.
dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Όντως ενδιαφέρουσα ερώτηση η τελευταία. Με 11Κ αγορά, αν το τελωνείο δεν είναι πολύ, αξίζει με 1000 αφού μιλάμε για full extra. Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...
το σκεφτηκα για αυτοματο,αλλα μολις ρωτησα/εψαξα για το διπλοσυμπλεκτο της ρενω,εσφιξα λιγο.

George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Πάντως κρίμα που δεν παίρνεις κάτι αυτόματο, για μένα diesel και χειροκίνητο είναι ταλαιπώρια...
Ετσι. Κι εγω αν καποτε αλλαξω αμαξι, απο εκει ξεκιναω. Αυτο με εντυπωσιασε περισσοτερο απο ολα, σε μερικα συγχρονα αυτοκινητα που ετυχε να οδηγησω. Μετα ερχονται τα γκαζια κι η ομορφια.
Ειδικα για το Ντιμη που αποφασισε να βγει σε προωρη συνταξη, ταμαμ η συμβουλη
Αφού έβαλαν Monaco είναι προφανές ότι θέλουν να το[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]