- 08 Οκτ 2021, 15:40
Εγώ να ρωτήσω κάτι για την αξία του BTC (και κάθε crypto) ως μέσο συναλλαγής: Θέλετε σήμερα να αγοράσετε ένα πεντόκιλο πατσά, ο οποίος κάνει 0,5 BTC (ο πατσάς είναι πιο πολύτιμος από χρυσό, μην πεις τίποτα εσύ

Ξέρει αυτός!

).
Και εκεί που είστε έτοιμοι να πατήσετε την ολοκλήρωση της αγοράς, πιάνει το μάτι μία ειδοποίηση στο twitter ότι ο Έλον βγήκε και είπε "Μα, τί υπερ-συγκλονιστικο-γαμάτο πράγμα είναι αυτό το BTC, αγοράζω ότι υπάρχει στην πιάτσα". Οπότε, λογικά σκεπτόμενοι, λέτε: Γιατί να δώσω τα μπικόνια μου για τον πατσά ΤΩΡΑ;; Ας τα κρατήσω, γιατί σε μία βδομάδα όλος ο κόσμος θα παίρνει μπιτκόιν και θα αγοράσω 10 κιλά πατσά με το μισό μου μπιτκόιν

Και θα το σκεφτείτε αυτό γιατί δεν ξέρετε ότι η παροιμία "κάλλιο 5 και στο χέρι, παρά 10 και καρτέρι" βγήκε για κιλά πατσά
Αν από την άλλη ο πατσέμπορος διαβάσει πως ο Τζεφ δήλωσε πως το μπιτκόιν δεν έχει μέλλον και η Amazon δεν θα το δέχεται, θα σκεφτεί πονηρά πως σε λίγες μέρες κανείς δεν θα το θέλει και άρα γιατί να μπλέκω εγώ;;; Δεν κρατάω τον πατσά μου;;
Και άρα δουλειά δεν γίνεται...
Γι' αυτό και σε όλα τα νομίσματα υπάρχει μία κεντρική αρχή να διασφαλίζει τη σταθερότητα του νομίσματος...
Το βασικό πρόβλημα όμως είναι άλλο... Πού σκατά να βρω πατσά τέτοια ώρα στη Δράμα;;;
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>