Δηλαδή η δεξαμενή ανθρώπων που θα πέθαιναν με ή από τη γρίπη, έχει αδειάσει. Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Κάποιοι θα πέθαιναν με ή χωρίς εμβόλια. Σκληρό αλλά νομίζω δεν είμαστε αθάνατο είδος.
markvag έγραψε:alex έγραψε:markvag έγραψε:alex έγραψε:κανεις δεν εφυγε απο την γη λογω ενος εμβολιου η' να τραυματιστει οπως τωρα..
![]()
Προφανέστατα και αυτό δεν ισχύει. Η διαφορά είναι πως οι πιθανότητες να πάθεις κάτι από το εμβόλιο vs τις πιθανότητες να πάθεις κάτι αν δεν κάνεις το εμβόλιο είναι συντριπτικά λιγότερες. Όπως και για τα εμβόλια του covid.
Και τα υπόλοιπα είναι "κάπως", απλά αυτό ήθελα να τα τονίσω.
μιλησε και ο επιστημονας με πραγματικα επιχειρημα,οπως ..αφου το λεω εγω προφανεστατα , προφανεστατα ετσι ειναι![]()
![]()
![]()
και μετα ερχεται απο τον επιστημονα του προφανεστατα σαν ..επιχειρημα οτι ολα τα εμβολια ειναι ιδια για να μπορεσει προφανεστατα να εξαφανισει την επιστημονικη επιχρειματολογια του οτι πραγματικα δεν ειναι.η γνωστη επιχειρηματολογια της ισοπεδωσης ολα ειναι ιδια για να βολεψει την δικια του ''καπως'' σκεψη σαν σωστη..
περιμενα επιπεδο..ειδα δαπεδο.
Προφανέστατα και όλοι έχουμε έναν αστερίσκο για την ταχύτητα, αλλά αν τα δεδομένα που υπάρχουν είναι καλά για όλους τους παραπάνω (και είναι), ποιός είμαι εγώ για να τους αντικρούσω;;; Ιδίως τη στιγμή που η αποτελεσματικότητα των εμβολίων και το εξαιρετικά μειωμένο ρίσκο φαίνεται και από όσα δεδομένα έχουμε και συγκρίνουμε θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους... Και εκεί πήγαινε το προφανέστατα. Έχουμε δεδομένα για θανάτους εμβολιασμένων / θανάτους ανεμβολίαστων ΚΑΙ στην Ελλάδα και έχουν δημοσιευτεί πολλές φορές (και αναπαραχθεί και εδώ). ΚΑΙ δεδομένα για θανάτους ΕΞΑΙΤΙΑΣ των εμβολίων (που είναι κάπου 10.000 πιο ασφαλές να το κάνεις, σε σχέση με το να μην το κάνεις).
Και όχι, δεν είναι άποψη τα παραπάνω.
Τώρα, αν αρχίσουμε τα συνωμοσιολογικά και τα "εμένα μου φαίνεται", κτλ, κουβέντα δεν μπορεί να γίνει...
alex έγραψε:.εγω παντως και με εμβολιο την μασκα δεν την βγαζω,πουθενα σε κλειστο χωρο και σε λαικες αγορες..και εκοψα και την μαζικη γυμναστικη για να μην φοραω μασκα εκει.
vagmann έγραψε:...και εδώ αν είχαν εμβολιαστεί ΟΛΟΙ άνω των 60 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα είχαμε μηδενικούς θανάτους,και ελάχιστες διασωληνώσεις...ή μήπως δεν θέλουμε μηδενικούς θανάτους...![]()
Τροφή για σκέψη...
vagmann έγραψε:@AlexΤο ότι αμφισβητεί κάποια (ανούσια) μέτρα δεν τον κάνει αρνητή.
Για να καταλάβω:Είσαι εμβολιασμένος αρνητής??? Χαρά στο κουράγιο σου!
alex έγραψε:.εγω παντως και με εμβολιο την μασκα δεν την βγαζω,πουθενα σε κλειστο χωρο και σε λαικες αγορες..και εκοψα και την μαζικη γυμναστικη για να μην φοραω μασκα εκει.
skous έγραψε:vagmann έγραψε:...και εδώ αν είχαν εμβολιαστεί ΟΛΟΙ άνω των 60 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα είχαμε μηδενικούς θανάτους,και ελάχιστες διασωληνώσεις...ή μήπως δεν θέλουμε μηδενικούς θανάτους...![]()
Τροφή για σκέψη...
Τουλάχιστον πλέον οι θάνατοι συνδέονται σε μεγάλο ποσοστό με ψεκ, οπότε πλεον η φυσική επιλογη γινεται και αφετηρία για ένα πιο ορθολογικο μέλλον.
< >
skous έγραψε:vagmann έγραψε:...και εδώ αν είχαν εμβολιαστεί ΟΛΟΙ άνω των 60 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα είχαμε μηδενικούς θανάτους,και ελάχιστες διασωληνώσεις...ή μήπως δεν θέλουμε μηδενικούς θανάτους...![]()
Τροφή για σκέψη...
Τουλάχιστον πλέον οι θάνατοι συνδέονται σε μεγάλο ποσοστό με ψεκ,
alex έγραψε:με καλυψαν με τις απαντησεις τους οι προηγουμενοι που καταλαβαν τι ηθελα να πω και εδω τελειωνω με τις αποψεις και τις σκεψεις μου σαυτο το τοπικ με την ευχη να βγουμε απο αυτο το λουκι γρηγορα.
Κόντεψα να πάθω καρδιακό πριν από λίγο. Παρακολουθ[…]
Σας εφιστω την προσοχη πως αν ξεφυγει το πραγμα […]
Αγαπητέ g8777, Διάβασα με προσοχή το κείμενό σου.[…]
https://www.youtube.com/shorts/PaXO41NmlLQ Canada[…]
Το γεγονός ότι (α) ο κανονισμός άλλαξε άμεσα ώστε[…]